Wkunl

Hoe kunt u uw retweets te volgen

Als imitatie is inderdaad de meest oprechte vorm van vleierij, dan zult u zeker wilt houden van alle tijden je hebt geretweet op Twitter te houden. Het bijhouden van uw retweets kunt u zien wie er kennis te nemen van jullie in de Twittersphere. Er zijn een aantal manieren om dit te doen, en om andere gegevens over uw retweets zien. Lees deze stappen om uit te vinden van de verschillende manieren waarop u dit kunt doen.

Stappen

Hoe kunt u uw retweets te volgen. Type "rt @ [verwerken die u wilt volgen]" in de zoekbalk bovenaan de pagina.
Hoe kunt u uw retweets te volgen. Type "rt @ [verwerken die u wilt volgen]" in de zoekbalk bovenaan de pagina.

Gebruik twitter search

 1. 1
  Ga naar https:/ / twitter.com /.
 2. 2
  Type "rt @ [verwerken die u wilt volgen]" in de zoekbalk bovenaan de pagina. Dit brengt u naar een pagina met een overzicht van alle tweets die retweets van de gewenste handgreep omvatten toont.
  • Naast "tweets", selecteer "Top" om de tweets te zien met de meeste retweets, selecteer "All" om alle tweets te zien met uw zoekwoorden, met de meest recente eerst.
 3. 3
  Bookmark de pagina of maak een RSS-feed. Dit zal u toelaten om gemakkelijk bijhouden deze pagina, zodat u kunt ervan bewust elke keer dat uw tweets worden geretweet door andere Twitter gebruikers.

Gebruik retweetrank

 1. 1
  Ga naar http:/ / www.retweetrank.com. Op deze site kan je zien waar je rang onder andere Twitter gebruikers in termen van hoe vaak uw tweets worden geretweet.
 2. 2
  Voer je Twitter gebruikersnaam in het tekstvak. Dit zal je gewoon naar een pagina die je accountnaam, je rang, en je aantal tweets en volgers weergeeft.
  • Klik op het pictogram "Tweet" op deze pagina om een ​​tweet van je RetweetRank gegevens te verzenden.
 3. 3
  Aanmelden met twitter om uw dashboard te bekijken. Onder uw profiel informatie, klikt u op de knop die zegt "Aanmelden met Twitter". Voer de juiste gegevens wanneer daarom wordt gevraagd en meld inch Dit zal u naar uw 'Dashboard', dat u meer geavanceerde informatie over uw tweets en retweets geeft.
 4. 4
  Koop een premium pakket om toegang te krijgen tot meer informatie. De basis gratis service op RetweetRank is geweldig voor casual Twitter-gebruikers, maar als uw account is met veel verkeer, kunt u een premium account te kopen. Om dit te doen, klikt u op de "Upgrade" of "Pro"-knoppen op de pagina Dashboard. Dit brengt u naar een pagina die vier verschillende diensten, variërend van Basic (gratis) to Business (pay-per-maand) staan. U kunt meer lezen over de verschillende informatie die voor u beschikbaar zullen zijn bij elk type rekening door te scrollen naar de onderkant van de pagina te leren. (U kunt ook een 14-dagen gratis trial van een van de verschillende diensten.)

Gebruik tweetreach

 1. 1
  Ga naar http:/ / tweetreach.com /. Deze site geeft u de gegevens over uw meest populaire retweets, en laat zien hoe veel andere Twitter-gebruikers worden bereikt door een van je tweets.
 2. 2
  Voer je Twitter gebruikersnaam in het zoekvak.
 3. 3
  Blader door de gegevens van uw zoekopdracht. TweetReach bevat een paar stukken van gegevens over uw retweets. De gegevens alleen rekening houdt met de laatste 50 keer dat een van je tweets is geretweet.
  • "Reach" is het aantal unieke gebruikers die Twitter tweets ontvangen met een retweet van uw tweet.
  • "Exposure" is het totaal aantal Twitter gebruikers die tweets zag met een retweet van uw tweet. Gebruikers kunnen worden herhaald in dit nummer als zij ontvingen meer dan een tweet die een retweet van uw tweet inbegrepen.
  • "Activity" toont aan hoeveel keer je tweets werden geretweet (maximaal 50), het aantal verschillende Twitter gebruikers die retweeted uw tweets, en de periode waarover de retweeten opgetreden.
  • "Top bijdragers" toont de Twitter-gebruiker die het grootste aantal andere gebruikers met een retweet van de tweet heeft bereikt.
  • "De meeste Retweeted Tweets" toont tweets die je retweet die zelf zijn retweeted omvatten.
  • "Medewerkers" toont alle gebruikers die tweets die retweets van je tweets zijn verzonden.
  • "Tweets Timeline" toont een volledige lijst van tweets die retweets van je tweets bevatten.
 4. 4
  Als u geld wilt uitgeven voor meer gedetailleerde informatie, overweeg dan de aanschaf van een premium pakket om een volledig verslag te krijgen. Om dit te doen, klikt u op de knop die zegt "Krijg het volledige rapport" in de buurt van de bovenkant van de pagina. U kunt dan betalen de verzocht om een ​​volledig rapport naar u gemaild hebt hoeveelheid, of klik op "Bekijk plannen" om andere, meer gedetailleerde opties te kiezen. (Deze opties kunt u de gegevens voor al uw tweets, eerder dan het maximum van 50 die wordt geleverd met de gratis dienst te zien.)