Wkunl

Hoe te hashtags gebruiken met twitter

Je hebt waarschijnlijk gezien # hashtags overal deze dagen. Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, en vele andere sociale sites gebruiken hashtags om instant verbindingen te maken met andere gebruikers. Als een andere gebruiker maakt gebruik van hashtags om een ​​bepaald woord te vinden, zullen ze zien dat alle berichten die deze hashtagged woord. Het is echt een handige vaardigheid om te leren, zoals social media wordt de primaire manier waarop we communiceren.

Stappen

Hoe te hashtags gebruiken met twitter. Maak je eigen hashtag.
Hoe te hashtags gebruiken met twitter. Maak je eigen hashtag.

Met behulp van hashtags met tweets

 1. 1
  Begrijpen hashtags. Het universum van Twitter is enorm en kan een beetje verwarrend om te navigeren. Hashtags zijn een van de belangrijkste en meest efficiënte manieren van organiseren van informatie op Twitter. Iedereen kan een hashtag op elk gewenst moment, simpelweg door het intypen van een zin van de vorm "# onderwerp" in een tweet.
  • Bijvoorbeeld, als je twitteren over dit artikel leest, zou je kunnen zeggen "Het lezen van # Google artikel over het gebruik van # hashtags met # twitter." Dan zou iedereen op zoek naar # Google, # hashtags, of # twitter je tweet zien.
  • Na een hashtag is gecreëerd, kunnen andere Twitter-gebruikers die hashtag te gebruiken in hun eigen tweets te voegen aan de grotere gesprek over dat onderwerp. Hashtags kan worden als algemene (# Google) of als specifieke (# howToUseHashtagsOnTwitter) zoals gewenst. Ze zijn een volledig organische vorm van organisatie, opgericht en beheerd door Twitter-gebruikers, niet Twitter zelf.
 2. 2
  Maak je eigen hashtag. Het formulier hiervoor is precies hetzelfde als voor het opnemen van een reeds bestaande hashtag. Typ gewoon een uitdrukking van de vorm "# onderwerp." Geen spaties zetten in de zin die u wilt veranderen in een hashtag, omdat de hashtag begint met het "#" en eindigt met de eerste ruimte. Wanneer u klikt op 'Tweet', zal uw nieuwe tweet weergegeven in uw lijst met tweets, en de hashtag die u hebt gemaakt wordt in het blauw. Scroll over het en klik erop om te worden omgeleid naar de pagina voor de hashtag. Als je echt hebt gemaakt een gloednieuwe hashtag, moet je tweet de enige die op de pagina zijn. Nu, elke keer als iemand omvat uw hashtag in een tweet, zal het worden toegevoegd aan de pagina.
 3. 3
  Onder een bestaande hashtag in je tweet. U kunt dit doen door simpelweg te typen van een zin van de vorm "# topic 'binnen uw tweet. Nadat u op 'Tweet', je tweet verschijnt in uw lijst van tweets met de hashtag in blauw type. Scroll over de hashtag en klik erop om naar de pagina voor die hashtag. Je tweet verschijnt nu wanneer andere gebruikers bezoeken de hashtag pagina.
  • Wilt u een bestaande hashtag te gebruiken, zorg ervoor dat uw spelling correct is en dat er geen spaties tussen de woorden die u wilt opnemen in de hashtag. Kapitalisatie, echter, doet er niet toe. Dus "# Google", "# Google", en "# Google" zal produceren allemaal hetzelfde resultaat.
 4. 4
  Wees beleefd. Bij het gebruik van hashtags, observeren hashtag etiquette. Best practices Twitter's stel voor dat je niet meer dan twee hashtags in de tweet, want dit kan hun nut verdunnen voor andere gebruikers, en maken het een koninklijke pijn in de oogbollen te lezen.
  • Begrijp de toepassing van verschillende hashtags. Sommige zijn duidelijk bedoeld om zo gek, terwijl anderen zijn ernstiger. Zorg ervoor dat u deze verschillen waarnemen als je niet wilt dat de woede van andere Twitter-gebruikers te trekken.
  • Gebruik alleen hashtags die aan het onderwerp dat je tweeten over relevant zijn.

Met behulp van hashtags in zoek-en navigatie

 1. 1
  Navigeer twitter met hashtags. Klikken op een bepaalde hashtag (in het blauw) zal u naar de pagina met zoekresultaten, waar je andere tweets die die hashtag bevatten zullen zien. In de buurt van de bovenkant van de pagina, kunt u "Top" te selecteren, die tweets met de hashtag die zijn vele malen, "All", die alle tweets die de hashtag toont, en "mensen die je volgen" om alleen tweets te zien retweeted toont van mensen die je volgt die gebruikt die bepaalde hashtag.
  • U kunt ook naar een pagina met zoekresultaten door het invoeren van de # zoekterm in het zoekveld boven de lijst met tweets.
  • In de "Trends" sidebar aan de linkerkant, kunt u de hashtags die momenteel het meest populair in Twitter te bekijken. Klikken op een van deze brengt u naar een pagina van de zoekresultaten voor die bepaalde hashtag.
 2. 2
  Vind hashtags die je interesseren. Als Twitter blijft groeien, neemt ook het aantal hashtags. Er zijn vele manieren om hashtags met betrekking tot onderwerpen die u geïnteresseerd bent Lees de Twitter-feeds van de mensen die je volgt vinden, en klik op een hashtags die je interessant vindt.
 3. 3
  Kijk voor hashtags in het dagelijks leven. Het gebruik van hashtags is een groeiende trend in de reclame, dat kan zeer onderhoudend, als iemand kan-en wil-meeliften op de marketing hashtag om alles wat ze willen zeggen. Een te gebruiken, voegt u de hashtag aan uw tweet, en u zal zich in het gesprek.
  • Ook wonen evenementen zoals awards shows of sportevenementen zijn hashtags zodat watchers kan eenvoudig deelnemen aan live-discussie. Je tweet kan zelfs verschijnen op de lucht!
 4. 4
  Houd je ogen online. U kunt een internet zoeken naar "cool Twitter hashtags" of doe "interessante Twitter hashtags over..." Er zijn veel sites die aggregeren en delen hashtags, waardoor het makkelijker om voor u te hashtags vinden voor onderwerpen die u interesseren.
  • Kijk op social media apps, zoals Instagram of Pinterest, ook. Mijnbouw die sites voor interessante hashtags kan leiden tot grote resultaten.

Tips

 • Doe een snel zoeken om te kijken of je nieuwe hashtag is nieuw, of als anderen hebben gebruikt. Als dat zo is, kunnen er enkele interessante tweets en mensen voor u te volgen.
 • Als je tegenkomt een hashtag dat is een acroniem dat je niet kunt achterhalen, moet een snelle zoekfunctie van Google je geeft het antwoord.

Waarschuwingen

 • Niet gebruiken hashtags op elk woord. Het zal niet worden gewaardeerd door de twitterverse.
 • Niet Tweet en Drive.