Wkunl

Hoe maak je een twitter beroemdheid

Iedereen wil om hun gedachten uit te krijgen tot de wereld. Omdat populair op Twitter kan u helpen uw bedrijf te promoten of publiceren uw blog. De meeste goed bereikbare gebruikers op Twitter hebben meer dan 100.000 volgelingen, en sommige hebben zelfs meer dan 500.000. De meeste van deze gebruikers waren vrij goed bekend voordat ze begonnen met twitteren, maar dat betekent niet dat je de weg niet kunt klimmen naar de top. Hier is hoe.

Stappen

Hoe maak je een twitter beroemdheid. Volgen als een spammer.
Hoe maak je een twitter beroemdheid. Volgen als een spammer.
 1. 1
  Tweet als een beroemde blogger. Twitter is een micro-blogging tool, het is in principe bloggen in 140 tekens of minder in elke tweet. In het algemeen, dezelfde richtlijnen voor het zijn van een goede blogger gelden voor een goede tweeter. U kunt een blog niet verwachten dat met slechts drie berichten over willekeurige onderwerpen aan vele abonnees aan te trekken, kunt u?
  • Kies uw onderwerp. Als u wilt beroemd worden op Twitter, doen hun vraag niet nemen ("Wat ben je nu aan het doen? ') letterlijk. Het is meer als: "Wat doe je of denken nu dat interessant om een ​​bepaalde groep mensen zal zijn?" Het thema moet specifiek genoeg dat mensen weten wat te verwachten, maar niet zo smal dat slechts 50 mensen in geïnteresseerd zou zijn. Begin met slechts een tot twee primaire onderwerpen of "labels". Vervolgens breiden als uw Volgend groeit.
  • Vind de man bijt hond verhaal. Lees nieuwsfeeds gulzig voor een nugget kunt draaien in een goede tweet. Guy Kawasaki, die heeft meer dan 100.000 volgers, gaat zo ver als het betalen van medewerkers om buzzworthy verhalen voor hem om tweet vinden. Meng informatieve Tweets met onderhoudende tweets.
  • Interessant zijn, transparant en provocerend. Deel intieme nieuws over uw leven. Als je een goed verhaal kan draaien, misschien krijg je lezers verslaafd aan de dagelijkse drama's van je dagelijks leven.
  • . Goede bloggers linken naar andere blogs. Goede Tweeters retweet andere Tweeters. Zoeken Twitter voor zoekwoorden gerelateerd aan uw onderwerp. Wanneer u een interessant, hit "Reply" zoeken en toevoegen "RT" of "Retweet:" aan het begin, en post-it. Niet alleen bent u het vormen van verbindingen met andere Twitter-gebruikers, maar je bent ook het brengen van goede inhoud aan je followers.
 2. 2
  Volgen als een spammer. Zodra je hebt je kwaliteit opgericht, gericht op kwantiteit. Neem dezelfde aanpak die spammers doen. Om daadwerkelijk te voorkomen uitzien als een spammer, hoewel, zorg ervoor dat er nooit meer dan een 200 of 300 kloof tussen wie je volgt en wie je volgt. Dit kan automatisch worden behandeld door verschillende diensten. Probeer uw achterban te houden 'nummer lager dan je followers' one-dat is wat echte beroemdheden doen.
  • Echter niet volgen 400 mensen tegelijk. Zij zullen u melden als een spammer en Twitter zal uw account op te schorten. Volg gewoon misschien 100-200 per keer, laat ze dan volg je terug. Als je eenmaal een goede hoeveelheid volgelingen, unfollow degenen die je volgde en volgt een nieuwe groep van 100.
 3. 3
  Houd je followers terugkomen voor meer. Er zijn enkele fundamentele do's en don'ts die je lijst met volgers zal houden van het krimpen. Gebruik een dienst die je waarschuwt wanneer je unfollowed bent. Onderzoek je laatste paar tweets - wat heb je schrijft dat kon heb aangezet ze af? Houd de volgende stukjes van advies in het achterhoofd:
  • Gebruik geen diensten die u toelaten om automatische DM. Auto DMs vaak kost je volgers. Sommige mensen krijgen hun mailings op hun mobiele telefoons, en een auto DM kan een vervelende reden te hebben om uw telefoon te controleren, niet om de kosten die kunnen worden betrokken bij het ontvangen van het zegt te zijn.
  • Niet radicaal wijzigen van de inhoud op Twitter nadat je al een twitter aanwezigheid hebt vastgesteld. Mensen als consistentie en volgde je voor een reden.
 4. 4
  Stel vragen. Een van de beste manieren om je followers betrekken en vonk een dialoog is om vragen te stellen. Houd de volgende tips en trucs in het achterhoofd:
  • Erkennen antwoorden. Als je niet kan reageren op elk antwoord apart omdat er te veel, althans sturen een algemene dank.
  • Blijf in de buurt om naar te luisteren. Heb een vraag Vraag niet goed voor het verlaten van uw computer. Als mensen reageren, wil je in staat zijn om zo snel mogelijk te reageren op hen, terwijl ze op hun computers.
  • Herhaal je vraag meerdere malen gedurende de dag, zodat u in contact komen met verschillende tijdzones en schema's. Zorg ervoor dat een van de tijden is "prime time" wanneer de meeste mensen online zijn (meestal doordeweekse ochtenden).
  • Vraag uw volgelingen om je vraag beantwoord.
 5. 5
  Tweet vaak, maar niet te vaak. Elke keer als je een update te plaatsen, wordt dit in het publieke tijdlijn, het blootstellen van je profiel om mensen die niet weten dat je nog niet. Op hetzelfde moment, tweeten te vaak kan irriteren uw bestaande volgelingen en maken het moeilijk voor hen om te reageren. Vasthouden aan een onderwerp per keer en laat wat tijd tussen updates voor mensen om te reageren.
 6. 6
  Gebruik een twitter client. Een cliënt kan helpen sorteren van de updates die je ziet door de gebruiker, trefwoorden, etc. Bijvoorbeeld, zou u volgende mensen over uw land, maar u kunt een lijst met gebruikers in uw stad te creëren, en gebruik een cliënt om alleen hun zien updates van een glimp van wat er gaande is in uw omgeving te krijgen.
 7. 7
  Grappig zijn. Twitter-gebruikers hebben meer kans om meer volgelingen te krijgen als ze grappige verhalen, grappen en slimme adviezen posten. Self-sarcasme is erg catchy, ook.
 8. 8
  Verzamel volgers van andere sociale netwerken. Gebruik Facebook, MySpace, YouTube etc. en vraag je vrienden zijn er om je te volgen op Twitter.
 9. 9
  Deelnemen. Zie wat er tussen je followers en neem deel aan hun gesprek. Gebruik veel hashtags en volg de trends.

Tips

 • Laat je gezicht. Gebruikers zullen voelen zich meer comfortabel als je zet je echte profielfoto. Zij zullen ook in staat zijn om een ​​betere persoonlijke band met je te maken.
 • Zodra u volgen 2000 mensen, zult u niet in staat zijn om nog meer volgen totdat je 2000 volgers te krijgen. U kunt "opruimen" uw lijst met een aantal services van derden die zal laten zien wie je volgt, dat niet is na je terug - unfollow hen.
 • Vergeet niet vrijdag. Vrijdag in de Twitter 'cultuur' is de dag van # ff. Dank je followers dat # heb ffed u en # ff terug. Ze zullen het waarderen.
 • Geven citaten die zijn echt goed, dat maak je followers goed te voelen.
 • Gebruik Klout.com, het is een dienst die het mogelijk maakt om bij te houden van uw steeds-een-beroemdheid voortgang te houden.
 • Als uw motief voor steeds een Twitter beroemdheid is zo dat je meer verkeer kunt kanaliseren op uw blog of website, leren hoe om te verzamelen en te gebruiken twitter metrics te meten hoe "effectief" de roem is.
 • Uitgegroeid tot een beroemdheid in andere vormen van media. U kunt gewoon een radiomaker of zelfs een tv-presentator. Deze media kunnen heel efficiënt te bevorderen u een breed scala van mensen.

Waarschuwingen

 • Wees voorbereid. Wanneer je projecteert jezelf daar om bekend, zal er altijd iemand die op je neer zal komen. Niet persoonlijk op. Know How naar roem omgaan.
 • Voordat je tweet, wel twee keer bedenken. Wees voorzichtig niet om iets dat je later spijt delen.
 • Gebruik geen automatische tweeting sites. Vragen, reacties, opmerkingen zou kunnen komen in reactie terwijl u weg, en het negeren van hen zou weerzinwekkend voor volgelingen.
 • Als u wilt in China bekend te worden, Twitter is niet de plek voor. Veel Hong Kong, Taiwan en de Chinese mensen waren verhuisd naar Sina Micro Blog gevolg van China's verbod op Twitter. Andere plaats, zelfde advies geldt.