Wkunl

Hoe om energie te besparen op een laptop

Dus je wilt wat energie te besparen op uw laptop? Ontdek hoe!

Stappen

Hoe om energie te besparen op een laptop. Zorg ervoor dat de helderheid van uw computer te maken op de laagste stand die comfortabel is.
Hoe om energie te besparen op een laptop. Zorg ervoor dat de helderheid van uw computer te maken op de laagste stand die comfortabel is.
 1. 1
  Zorg ervoor dat de helderheid van uw computer te maken op de laagste stand die comfortabel is. Om dit te doen, op zoek naar een paarse "Fn" toets op het toetsenbord (meestal naast de linker Ctrl-toets, soms de sleutel heeft blauwe letters in plaats van paars). Nadat u de "Fn" toets hebt gevonden, snel zoeken naar een andere toets met een paarse of blauwe zon met een pijl omhoog of omlaag (meestal op de pijltoetsen of op een van de F1-F12). Nu terwijl "Fn" druk op de knop met de paars / blauwe zon en een pijl naar beneden. (Let op: sommige computers hebben een Fn-toets niet hebben, dus als uw computer niet een Fn-knop hebben in dat geval gewoon gebruik maken van een van de F1-F12 toetsen alone)
 2. 2
  Schakel alle achtergrond programma's die niet nodig zijn, omdat ze nemen ruimte processor die meer batterij zal gebruiken.
 3. 3
  Controleer of de bluetooth en / of draadloze adapter is uitgeschakeld (als het ingebouwd).
 4. 4
  Zorg ervoor dat u alle schijven uit te werpen uit uw cd-of dvd-station als u ze niet nodig hebt. De schijf zal nog binnen te draaien en verbruikt een hoop energie.
 5. 5
  Als je heel laag draaien op de macht, of het kijken van een dvd, kan uw laptop over een manier om de LED-verlichting (lampje, lampje van vaste schijf, etc.) Uit te schakelen. Controleer uw handleiding om te zien hoe.
 6. 6
  Koppel alle USB-apparaten die u niet gebruikt (ipods, flash drives, externe USB-muizen, enz.). Veel van deze apparaten van stroom uit de USB-poort, tot 500mA (ongeveer een half Amp) en 5 volt. Het voegt snel afhankelijk van hoeveel je hebt aangesloten inch
 7. 7
  Als u niet gaat om uw laptop te gebruiken voor een korte tijd, zet het in stand-by of slaapstand. Dit zal alleen dire essentiële componenten achterlaten in de computer, zoals het geheugen. En u toelaten om verder te werken met de computer snel.
 8. 8
  Als je niet gaat worden met behulp van uw laptop voor een nog langere tijd, zet het in de slaapstand (shift + standby-knop). Het zal hetzelfde effect hebben als de computer wordt uitgeschakeld, maar het zal u toestaan ​​om terug te gaan naar het werken op uw laptop, net als in stand-by en verbruikt weinig tot geen stroom van de accu.

Tips

 • U kunt altijd kopen extra batterijen voor uw computer.
 • De beste manier, maar niet effectief voor reizen, is om je netsnoer gebruiken.