Wkunl

Hoe kan ik een laptop scherm schoon met huishoudelijke producten

Mis je dat glanzende nieuwe laptop look of kan niet tegen de gedachte van het beeld misleide executive? Hier is hoe je je eigen laptop scherm cleaning kit met behulp van eenvoudige huishoudelijke ingrediënten brouwen. Lees ALLE de waarschuwingen in de sectie verder in dit artikel voordat u een LCD-scherm schoon te maken!
Deze dagen zijn de meeste fabrikanten niet langer aan te bevelen het gebruik van producten die geen alcohol bevatten, ammoniak of andere sterke oplosmiddelen op LCD-schermen.
Als u grote zorg besteden aan de keuze van de ingrediënten voor uw oplossing, de containers die je gaat om uw oplossing te mengen in, en uw keuze van poetsdoeken, is het mogelijk om uw LCD-scherm schoon te maken met huishoudelijke producten. Als u niet zeker bent over een van de bovengenoemde stukken, dan is uw veiligste weg is om een ​​pakket van eenmalig gebruik natte / droge commercieel beschikbare doekjes die zijn ontworpen en getest te kopen, speciaal voor het reinigen van LCD en Plasma schermen.

Stappen

Hoe kan ik een laptop scherm schoon met huishoudelijke producten. Maak een zachte reiniging oplossing.
Hoe kan ik een laptop scherm schoon met huishoudelijke producten. Maak een zachte reiniging oplossing.

Methode een: maak een reinigingsoplossing

 1. 1
  Maak een zachte reiniging oplossing. De ideale oplossing is gewoon gedestilleerd water. Als er meer zware reiniging nodig is een 50/50 mix van witte azijn en gedestilleerd water kan ook effectief zijn.
  • Fabrikanten niet meer raden het gebruik van eventuele reinigingsmiddelen met alcohol, ammoniak of andere sterke oplosmiddelen op LCD-schermen.
 2. 2
  Zet de oplossing in een kleine verstuiver fles, het type dat je te duwen van de top tot een fijne nevel te krijgen. Gebruik dit om te spuiten op het scherm zelf, echter.
 3. 3
  Breng een minimale hoeveelheid van de oplossing voor zeer zachte doek, bijvoorbeeld een katoenen doek (e. G. Een oud T-shirt), een niet-pluizende microfiber doekje, een disposable doek (zoals een zachte, non-woven kompres of disposable veeg uit de drogisterij zonder reinigingsmiddelen toegevoegd) of gelijkwaardig. Een groot doek (of meerdere wegwerpdoekjes) is het beste, omdat het zal helpen om het risico van het verlaten strepen over het scherm van vinger druk te verminderen. Niet de doek nat, maar vochtig maken. Een natte doek kan druipen of lopen wanneer het schoonmaken van het scherm en de oplossing kan huilen achter de bezel en uw scherm permanent beschadigen!
 4. 4
  Wrijf de doek tegen het scherm in een cirkelvormige of andere consistente beweging. Snelle cirkelvormige bewegingen over het algemeen te elimineren strepen. Breng een zachte en gelijkmatige druk uit om het doek. Uitsluitend voldoende druk om de stof in contact met het scherm te houden. Zorg ervoor dat uw vingers niet druk in het doek of scherm. Het toepassen van te veel kracht uit bij het reinigen van het scherm kan het LCD-matrix waardoor je scherm onbruikbaar permanent beschadigen.

Methode twee: schoonvegen met een vochtige doek

 1. 1
  Zet de computer uit en trek de netadapter en batterij.
 2. 2
  Bevochtig een zachte doek met water. Breng een beetje water tot een zachte microvezel doek, waardoor het doek nauwelijks vochtig.
  • Gebruik alleen een zachte doek. Een statisch-vrij, glasvezel-doek werkt het beste, maar de meeste niet-schurende doeken zal ook goed werken. Echter niet, gebruik papieren handdoeken, theedoeken, of andere ruwe doeken.
  • Niet doordrenken de doek in water. Een doordrenkte doek heeft meer kans om overtollig water druppelen in de machine, die ernstige schade aan uw computer kunnen veroorzaken. Als je teveel water per ongeluk gebruikt, wring de doek goed uit totdat het is slechts licht vochtig.
  • Voor het beste resultaat, gebruik gedestilleerd water in plaats van leidingwater. Leidingwater bevat mineralen, en sommige van deze mineralen kan geleidend zijn. Daardoor leidingwater eerder kort dan gedestilleerd water veroorzaken.
  • Niet doen, onder geen enkele omstandigheid, sproeiwater rechtstreeks op het scherm van de MacBook Pro. Dit verhoogt aanzienlijk uw kansen op het krijgen van water in de machine, waardoor een korte waarschijnlijker. Gebruik alleen water als je het toepast met een zachte doek.
 3. 3
  Veeg over het scherm. Veeg het scherm van links naar rechts en van boven naar beneden, het werken in kleine cirkelvormige bewegingen polijsten. Solliciteer stevige maar lichte druk op het scherm terwijl u werkt.
  • Houd het scherm naar de top of de onderkant om te voorkomen dat re-vlekken als je werkt.
  • U kan nodig zijn om over te gaan op het scherm meerdere keren voordat alle vlekken zijn verwijderd. U moet mogelijk ook opnieuw de doek als je werkt, afhankelijk van hoeveel gaat over het scherm die u moet maken.

Tips

 • Je wilt niet dat minerale vlekken op uw scherm, zodat je kraanwater niet gebruiken.
 • Tissues, servetten, papier en andere producten zullen vlokken van papier achterlaten op uw monitor. Het is beter om niet eens proberen ze te gebruiken. Ze kunnen houtvezels bevatten en kan zelfs krassen gepolijste oppervlakken.
 • NOOIT spuiten ENIGE oplossing rechtstreeks op uw scherm! De randen van LCD en Plasma schermen hebben elektrische aansluitingen op hen. Elke oplossing die druipt van het scherm of naar beneden loopt kan kortsluiten of uw scherm permanent beschadig! ALTIJD toepassing uw oplossing voor uw reinigingsdoek ONLY!
 • Als je een fotograaf bent, kunt u in plaats daarvan gebruik maken van uw niet-pluizende doekjes lens van een zachte katoenen doek.
 • Als je lens reiniger voor brillen, check de rug om te zien of het bevat "Isopropanol", indien zij geen gebruik maken van het op uw LCD-monitor.
 • Als je te veel van de oplossing toe te passen en het is druilerige of te vochtig, veeg het af met een zachte doek en breng minder.
 • Schoon en laat het weken voor een beetje een herhaling dan. Wees geduldig met moeilijk te bereiken plekjes te reinigen

Waarschuwingen

 • Met behulp van een niet-pluizende microfiber doekje is het beste, kan een "oude T-shirt" of een andere zachte doek stof en pluisjes die schadelijk zijn voor de computer zelf kan invoeren.
 • Als u twijfelt, test een klein gebied van het scherm eerst.
 • Veel fabrikanten zijn bevelen met behulp van een zachte, pluisvrije droge doek of een in de handel verkrijgbare reinigingsset specifiek ontworpen voor gebruik op LCD-schermen te gebruiken. U kunt een link naar een dergelijke bron te vinden in de bronnen en koppelingen aan de onderkant van deze pagina.
 • Gebruik geen papieren handdoeken, ze zijn gemaakt met houtvezels en kan krassen op het LCD-scherm.
 • Gebruik alleen genoeg druk te houden uw schoonmaakbeurt op het scherm. NOOIT hard drukken, scrub, of schuren bij het schoonmaken van een LCD-scherm al deze acties kunnen permanente schade aan het scherm veroorzaken.
 • Sluit u de laptop, de stekker uit de adapter en de batterij te verwijderen voordat u het reinigt of u het risico beschadiging van de pixels op het LCD-scherm.
 • Vermijd het gebruik van producten zoals Windex omdat deze bevatten ammoniak, alcohol, of beide en ze kunnen het LCD-scherm af te breken.
 • De eenmalig gebruik natte / droge LCD reinigingsdoekjes die commercieel verkrijgbaar zijn het oplossen van de bovengenoemde problemen en nog een niet genoemd. De natte veeg wordt bevochtigd met de juiste hoeveelheid van het schoonmaken oplossing, zodat u kunt niet druppelt of loopt op je scherm te hebben. De doekjes in de kit zijn pluisvrij en laat geen strepen bij gebruik volgens voorschrift. Tot slot, een eenmalig gebruik veeg helemaal elimineert de mogelijkheid van kruisbesmetting. Dit gebeurt wanneer een doekje of doek wordt gebruikt op meer dan een apparaat of meerdere keren hergebruikt zoals hierboven voorgesteld. Als de doek gebruikt voor het schoonmaken raakt in opslag tussen schoonmaakbeurten vervuild, kunt u permanente schade doen om een ​​zeer dure LCD of Plasma TV met slechts een veeg! Voor de prijs, het uitsluiten van risico, en gewoon oude gemoedsrust, een eenmalig gebruik nat / droog vegen systeem is veruit de beste keuze voor het reinigen van LCD-monitoren, tv's, plasma-tv's, en een LCD-scherm.

Dingen die je nodig hebt

 • Gedestilleerd water
 • Een zachte katoenen doek (een microfiber doekje is het beste)
 • Witte azijn
 • Spray Bottle