Wkunl

Hoe online flirten

Van de vele relaties die online gaan via chatten of e-mailen, 94 procent van degenen die voldoen voor het eerst gaan om elkaar weer te zien. Met andere woorden, online dating is meer succes dan je zou denken op het eerste gezicht. En om rev dingen tot aan het punt van de mogelijkheid om iemand offline te ontmoeten, heb je een aantal vaardigheden nodig voor het flirten online om mee te beginnen.

Of is het gewoon een toevallige ding dat je zoekt, of een volledig op relatie, hier zijn enkele suggesties om u te helpen succesvol flirten online.

Stappen

Hoe online flirten. Onderscheiden jezelf.
Hoe online flirten. Onderscheiden jezelf.
 1. 1
  Onderscheiden jezelf. Zoeken naar manieren om jezelf te onderscheiden van elke andere persoon op zoek naar liefde online. Het is niet zo moeilijk om te doen en bestaat uit het zijn attent, vriendelijk en nooit aanstoot geven of zeggen bruto-out dingen met mensen. Helaas, het internet vergeet nooit en houdt een register bij van alles wat je hebt gepost, dus zorg ervoor dat het is allemaal goed spul dat je oma zou goedkeuren (althans, het publiekelijk opvraagbaar spul). Het is gewoon een heel stuk makkelijker om aardig, vriendelijk en voorzichtiger dan het is om gebral en moeten grofheid later en echt intrekken, flirten is over het feit dat mooie en boeiende toch. Het gaat ook om de presentatie van een groot beeld van de get-go:
  • Denk goed na over hoe je jezelf samen te vatten in het profiel. Trek de meest opvallende, interessante en ware dingen over jezelf daar te zetten voor iedereen te lezen.
  • Gebruik een fatsoenlijke profielfoto. Probeer niet stoer, zwerver-achtige of raar om in je foto. Toon jezelf als een echte, normale en sympathieke mens met een foto die je laat zien op je best.
  • Vermijd het kijken lame of het doen van lame dingen als die foto's van je rijden op een ezel volledig naakt of trekken een raar gezicht. Ze kunnen grappig zijn geweest op het moment, maar ze zijn niet meer en ze gewoon bewijzen dat je bent nogal onvolwassen.
  • Niet proberen aan te kleden uw oudere leeftijd met jongere beeldspraak. Zeggen "Sexyboy1962" is niet echt aantrekkelijk, in plaats daarvan, "ContentedDad49" zou veel aantrekkelijker en realistischer zijn.
 2. 2
  Wees oplettend als regel. Met andere woorden, niet flappen uit uw prive-informatie elke keer dat je iemand nieuw te ontmoeten. Houd wat mysterie betrokken en zeker blijven uw persoonlijke gegevens veilig zijn. Het hebben van iemand die leek aardig op het eerste, maar blijkt echt raar houden van uw telefoonnummer of adres is gewoon griezelig, zo niet ronduit beangstigend. Besteden veel tijd om iemand te leren kennen voordat het geven van intieme details en zelfs dan, maak de eerste bijeenkomsten zeer publiekrecht. Zodra u zich aan deze regel, de rest van je online flirten is over het hebben van plezier.
 3. 3
  Wees mooi of knap, zoals het geval kan zijn. Bij het flirten, goed uitziende foto's van uw gezicht en gekleed lichaam zijn een duidelijke. Als je mooie foto's van jezelf niet kan nemen, een vriend of professional een paar. Immers, zodra je ze hebt, ze kunnen worden hergebruikt totdat u Ms of Mr Right. En vergeet niet te lachen in die foto's, voor de beste indruk. Stuur deze naar die u flirt met als zoete plaagt voor hen om te koesteren.
  • Vermijd de verleiding om honderden foto's van jezelf plaatsen voor mensen uit te checken. Iedereen die je flirt met zal beginnen te denken dat je ijdel bent. En als het een publiek toegankelijke pagina, zullen ze zich afvragen als je in staat om serieus te zijn over een monogame relatie hebt. In plaats daarvan, maak een selectie van goed gekozen foto's die de indruk geven van uw algemene levensstijl, met inbegrip van hobby's, uitjes en andere belangen.
  • Toon uw fun-loving, meelevend en zachte kant in foto's. Foto's met dieren, kinderen, plezier maken, die buitengewone dingen zullen allemaal goed werken. Zorg ervoor dat ze alle huidige keuzes.
  • Gebruik foto's als een kans om te pronken met actieve hobby's.
  • Houd de foto's van geslachtsdelen, billen naakt en blote borsten voor uw persoonlijke fotoalbum (als je ze moet helemaal niet). Ga niet het verzenden van deze rond het internet met gay verlaten of vind je jezelf de poster jongen of pagina drie meisje ergens wanneer je het het minst verwacht (zoals, als je gaat voor die ace promotie u geweest klaarmaken zelf voor jaren). Doe gewoon niet.
  • Foto's van je dronken bent ga je opnieuw en opnieuw te bijten in de kont. Ze lijkt misschien vreselijk koel nu, maar die indruk zal niet duren. Bovendien, het is echt een bizarre houding te denken dat dronken foto's je lijken aantrekkelijk voor het andere geslacht: zij Niet doen - alles wat ze voorstellen is dat je gebrek aan terughoudendheid en kan mogelijk wel een toekomst alcoholische afhankelijk van uw toekomstige echtgenoot. Een beetje een turn-off echt.
 4. 4
  Wees eerlijk over je leeftijd. Als je niet en de persoon met wie je flirt met blijkt iemand die je echt graven zijn, kon het allemaal vallen in een trieste hoop wanneer hij of zij de waarheid ontdekt. Het is ook belangrijk om eerlijk te zijn over je leeftijd zijn als je gericht te verbinden met mensen in een bepaalde leeftijdscategorie, het is niet eerlijk om ze te denken dat je jonger of ouder is dan je zegt bent en door zich echt met uw leeftijd, heb je meer kans om verbinding te maken met mensen die niet opgehangen over leeftijd kwesties.
 5. 5
  Grappig te zijn terwijl je flirten. Humor is een geweldige manier om online te beginnen flirten, en je kon gebruiken gemeenschappelijke belangen van profielen aan de bal aan het rollen te krijgen. Blijf luchthartige en doe jezelf of het flirten te serieus niet nemen. Zoek een aantal grappen te delen met de andere persoon, vooral grappen over dingen die ze geïnteresseerd Just er zeker niet om iets beledigend of vernederend te sturen. Grappige foto's of afbeeldingen zijn altijd leuk ook.
 6. 6
  Gebruik geen "mooie dovey" benadering niet overdrijven. Dit zou zinken flirten vrij snel als de andere persoon denkt dat je te snel verhuizen naar liefde-gevulde taal. Wat je ook doet, vermijd eruit te flappen "I love you" op basis van een aantal e-mails en een profielfoto. Dat zal een onmiddellijke killer relatie. Het is prima om de andere persoon die je denkt dat ze mooi, fascinerend en prachtig maar weglaten liefde taal tot u beiden lijken elkaar nogal een stuk beter weet. Als je niet zou zeggen dat het flirten in het echte leven, zeg het niet online.
  • Overslaan zware seksuele verwijzingen en beeldspraak. Het online equivalent van diepe ademhaling via de telefoonlijn, vieze verhalen en de blootstelling van zeer persoonlijke delen van jezelf zijn een no-no met online flirten. Stel je voor als je daadwerkelijk naar deze persoon te ontmoeten en ze hebben al je geslachtsdelen dankzij gezien op de webcam. Ugh. Gewoon Niet doen - het is zo onpersoonlijk en tell-all; houdt het mysterie en uw zelfrespect intact. Als het niet iets wat je laat je vrienden zien online, niet te posten iemand die je nauwelijks kent nog maar zijn wanhopig graag leren kennen. Echt.
  • Wees grappig en soms een beetje seksuele met toespelingen als je weet dat de andere partij zal het niet erg, maar nooit ronduit geil. Als dat voelt: pornografische, het is niet flirten.
 7. 7
  Kunnen inspelen. Flirten heeft iemand nodig om aan de andere kant van de lijn of er geen vonk. Reageren op zoveel berichten als je kunt (binnen reden) en laten de andere persoon die je graag en geniet van de uitwisseling tussen de twee van u bent.
  • Het inspelen betekent niet navertellen van de intieme details van je hele levensverhaal. Dat gaat veel te ver en is niet flirten - het is eruit te flappen. In het bijzonder, verhalen over wat je deed op de lagere of middelbare school zijn waarschijnlijk een totaal boring, vooral wanneer deze gepaard ex's of de eerste ervaringen. Dit alles begint om gewoon te diep en betekenisvol te krijgen, waarbij je meteen van luchthartige flirten.
 8. 8
  Zijn. Investeren op zijn minst enige moeite in het flirten, maar verwacht niet veel van de terugkeer in eerste instantie tot u "klik" met de juiste persoon. Vertrouw op onderbuikgevoelens over verbindingen die je maakt met anderen, als ze lijken te mooi om waar of schandalig onzinnig zijn, vertrouw op je zintuigen en kijk elders online. Aan de andere kant, geef niet te snel - online omgevingen veroorzaken veel een persoon om ooit zo iets verfraaien over zichzelf en het kan enige tijd duren om te krabben onder de oppervlakte glans ze schilderen op zichzelf. Zoals eerder vermeld, houdt het luchtig en blijven aanspreekbaar.
 9. 9
  Wees heel erg voorzichtig zijn over het verhogen van M woorden, zoals huwelijk, monogamie en het moederschap. Ze zijn allemaal flirt-doden woorden. Zij kunnen op een dag aangewezen zijn, maar door die dag, tenzij je het eeuwigdurende flirten type, ze zijn niet flirterige woorden. Dit is vooral zo in de online context, waar je moet nog eens ontmoeten elkaar of je nog steeds voorzichtig manoeuvreren rond of het de moeite waard om dit vroege online relatie naar een hoger niveau. Praten liefde en huwelijk wanneer flirten online zou kunnen worden het verkeerde boodschappen.
 10. 10
  Wees de prijs. Veel online flirten is over framing. Je moet het kaderen dat u de prijs, niet de andere persoon! Dit kan in eerste instantie vreemd lijken, maar als je eenmaal hebt deze techniek gebruikt vaak genoeg het daadwerkelijk wordt veel gemakkelijker en wordt nog een tweede natuur voor u om het te gebruiken. Plagen de andere persoon lichtjes, als zij berichten foto's van zichzelf die uiteraard proberen je inschakelt, doet u het tegenovergestelde van elke persoon die ronden het op en buste hem of haar op! Zeg bijvoorbeeld: "Dus ik denk dat je hoopt op nog een paar e-mails te krijgen om je ego boost van die nieuwe pic, hè? ' Het zal binnenkort inperken alle gedachten die je dimwitted of makkelijk bent.
  • Ga langzaam als je heet bent. Jouw foto en profiel zal een groot deel van de werkzaamheden in eerste instantie te doen. Nemen het verwijdert langzaam het gevoel dat je wanhopig bent of makkelijk, vooral voor vrouwen. Het is ook een lange leuker om langzaam te flirten.

Tips

 • Laten de andere persoon direct de controle over de interactie (en de relatie) komt over als het resultaat van veel te veel "je bent zo heet" complimenten. Serieus, wordt elke idioot het versturen van de andere persoon die - niet een van hen. Als hij of zij is, dat heet, wat denk je? Ze weten het al! Dus who cares als je bericht dat ze, nu ze weten dat je niet de moeite waard serieus.
 • Sommige dating deskundigen wijzen erop dat vrouwen zoveel mogelijk persoonlijke informatie over de man moet zoeken, terwijl het houden van terug te veel persoonlijke informatie over zichzelf, als een veiligheidsmaatregel. Instant messaging gebruiken als een manier om de informatie die je moet weten te krijgen. Zoek de identiteit online, om te zien wat je nog meer kunt ontdekken.

Waarschuwingen

 • Mensen liegen online. Soms moet je misschien teleurgesteld of verrast.
 • Voor vrouwen, mee te nemen vriendinnen als je ontmoeten 's nachts wakker.
 • Altijd aan op openbare plaatsen totdat u kennen elkaar goed genoeg. In het bijzonder moet de eerste bijeenkomst altijd in een openbare plaats.
 • Vermijd afstand in foto's, laat potentiële daters ziet u van dichtbij.
 • Foto's van jezelf in de jaren 1980 gewoon laten zien dat je mentaliteit rust er nog steeds. Vermijd ze als de pest.
 • Vermijd het gebruik van foto's die een ex (of een bijgesneden out ex) voorzien.
 • Tenzij u een uitstekende camera in de telefoon, te voorkomen mobiele telefoon opnamen. Vermijd ook Photo Booth shots, ze zijn ook geënsceneerd.

Dingen die je nodig hebt

 • Een ontzagwekkende profiel
 • Goede foto's van uw gezicht en gekleed lichaam
 • Vriendelijke verhalen
 • Grappige grappen
 • Doordachte updates en berichten