Wkunl

Hoe een oordopje snoer caddy maken

Dus je hebt een iPod gekregen... of andere MP3-speler, maar die gekke oordop koord is te lang voor u? Hier is een goedkoop en eenvoudig alternatief voor het betalen 5€ -7 USD voor een koord caddy bij de elektronicawinkel.

Stappen

Hoe een oordopje snoer caddy maken. Verzamel uw materialen.
Hoe een oordopje snoer caddy maken. Verzamel uw materialen.
 1. 1
  Verzamel uw materialen. Schuim puzzelstukjes van verlaten kinderen werken heel goed voor dit project, net als goedkope "flip-flop" of "Zori" soort schoenen.
 2. 2
  Teken uw patroon. Uw caddy moet ongeveer 1,5 inch (3,8 cm) breed en 3 inch (7,5 cm) lang, dus begin met een geschikt formaat stuk papier en vouw deze in kwarten.
 3. 3
  Knip je patroon en zien als je de blikken van het. De uiteinden moeten breder zijn dan het midden te zijn, en het moet niet langer dan 4 inch (10 cm) te zijn, maar anders dan dat, je fantasie is de enige beperkende factor.
 4. 4
  Traceren je patroon (s) op het schuim.
 5. 5
  Snijd het schuim. Plaats een ander stuk schuim onder je snijden om de tafel oppervlak te beschermen.
 6. 6
  Snijd sleuven in beide einden. Verbreed de binnenkant einde van de sleuf om een ​​betere houder maken.
 7. 7
  Bevel de randen met behulp van een schaar.
 8. 8
  Knip alle hoeken of scherpe punten om ze te ronden.
 9. 9
  Wikkel je oordopjes snoer bij tucking de stekker in het ene uiteinde van uw caddy en kronkelende het snoer op de gewenste lengte voor u samen met het andere uiteinde in de caddy.

Alternate patroon

Snijd het schuim zoals getoond. Merk op dat dit niet is afgeschuind. De oordopjes gaten zijn een leuke touch. Snijd ze iets kleiner dan je oor bud omtrek voor een mooie, goede pasvorm.

Tips

 • Ga Eco-vriendelijk met je oordopjes en recycle gebruikte schuim in plaats van kopen van een nieuw stuk.
 • Gebruik een scherpe, nieuwe blade.
 • U kunt deze versieren en te kleuren met permanent markers.
 • Elke vorm die breder is aan de uiteinden dan in het midden moet, zolang je binnen 1,5 x 3,5 inch (3,8-7,5 cm) werken. Langere vormen de neiging te scheuren en strekken, zullen kleinere vormen niet in het bezit al het koord.

Waarschuwingen

 • Met de nodige voorzichtigheid bij het hanteren van scherpe gereedschappen zoals X-Acto mes.

Dingen die je nodig hebt

 • 3/8ths tot 1/2 cm dik schuimrubber of "ambachtelijke schuim". De soort wordt gebruikt voor kinderen speelgoed en puzzels werkt goed, net als de voetzolen van de goedkopere soorten slippers. Vermijd de hardere, rubberachtige vloermatten.
 • X-Acto mes of soortgelijke bladen tool.
 • Pen
 • Papier op patroon