Wkunl

Hoe je niet stilstaan ​​bij kleine facebook kwesties

Het hebben van een Facebook-account moet leuk zijn. Helaas kan het soms te makkelijk om Facebook te zetten in een gevecht zone of een bron van afnemende meeropbrengsten als slights worden gedacht en dingen worden opgeblazen. Het helpt niet als Facebook-gebruikers slaafs op de site verblijven totdat ze kunnen niet helder denken en dan nemen hun frustraties en uitputting op andere mensen.

Als je verliest, dat liefdevolle gevoel op Facebook, het is niet leuk. Maar het is tijd om jezelf wakker te schudden en te stoppen woning op het kleine - hier hoe!

Stappen

Hoe je niet stilstaan ​​bij kleine facebook kwesties. Vergeet niet dat facebook is niet een belangrijk deel van wie je bent.
Hoe je niet stilstaan ​​bij kleine facebook kwesties. Vergeet niet dat facebook is niet een belangrijk deel van wie je bent.
 1. 1
  Vergeet niet dat facebook is niet een belangrijk deel van wie je bent. Dit kan komen als een verrassing voor sommige fanatieke gebruikers van Facebook, maar het is een simpel feit. Houd het absoluut duidelijk in je hoofd dat Facebook je niet definiëren. En wat mensen met hun online bravoure en cyber persona's van je denken of je Facebook-pagina is niet belangrijk.
 2. 2
  Begrijpen wat facebook kleinzieligheid bestaat. In het geval van Facebook (of een online interactief forum), kleinzieligheid omvat dergelijke handelingen als overmatig delen van meer dan iets dat had moeten maken aan veel posts rusten geleden, zeuren-trance die nooit eindigen, over dingen die zijn vermoeiend en triviaal, porren pret bij mensen in kleingeestig manieren, aanvallen op iemands persoonlijkheid, overtuigingen, of vaardigheden, en soortgelijke zinloze, gedachteloos, en betekenis-beroofd acties. Op zijn beurt, het behandelen van een of meer van dit soort daden als waardig stil blijven staan ​​bij is schadelijk voor de geestelijke gezondheid en het algemeen welzijn, en maakt het zijn op Facebook onaangename plaats van plezier.
 3. 3
  Chill ongeveer vriend verwerpt. Iedereen die je vriend verzoek afwijst is waarschijnlijk niet een vriend waard jagen dus niet in het zweet. Misschien heb je gewoon vroeg iemand die nauwelijks herkent u, of misschien een slechte of ongepaste dingen die je hebt gedaan in het verleden, dat beïnvloed deze persoon heeft veroorzaakt dat ze zijn twee keer zo voorzichtig over jou dan ooit. Ben je brandschoon geweest op Facebook of heb je iets dat zou kunnen ze niet geassocieerd willen worden met je gedaan? 'Fess up - misschien heb je geïrriteerd of boos ze een of andere manier. Wat de reden ook, niet bij stil, maar hoeft te concentreren op die mensen gelukkig te zijn je Facebook-vrienden, ze verdienen uw aandacht.
  • Soms is de bron is je eigen acties, de meeste andere keren is het om redenen waarover je absoluut geen controle. Mensen verwerpen vriend verzoeken om een enorm scala van redenen die gewoon niet persoonlijk. Dingen zoals het bezig zijn, het gevoel dat ze al te veel vrienden op Facebook, een onwil om hun vriendschap kring te verhogen, zelfs niet controleren van hun Facebook-account vanwege andere leven, enzovoort. Voor te stellen dat het een persoonlijke afwijzing is om iets dat er niet is te maken, dus doe het niet, en zelfs als het is, de macht over u door stil te staan ​​bij het niet geven van de andere persoon. Easy come, easy go.
 4. 4
  Ophouden rokend op facebook opmerkingen. Van tijd tot tijd, accepteren dat sommige mensen zullen vertrekken ondermijnen, kieskeurig, en ronduit provocerende opmerkingen. Soms is het omdat ze in een slecht humeur en je toevallig de pagina dat ze gefocust op zijn, andere keren, ze voelen overstuur door iets wat je hebt gezegd of gedeeld, ongeacht of ze hebben geen reden om verongelijkt te voelen ( en zelfs als ze reden hebben, ze moeten zich rustig te uiten). Accepteren dat sommige mensen zijn niet zo goed als anderen naar zichzelf straatverbod van off-the-cuff commentaar zonder slapen op hun woorden, of dat sommige mensen denken dat ze zijn super slim door het verlaten maar duidelijk aanvallende reacties op uw pagina. Het beste wat je kunt doen? Negeer de reacties en laat ze voor zichzelf spreken wanneer anderen lezen. Water van de rug van een eend.
  • Houd uw Facebook-pagina relevant, attent, en. Mensen zullen minder geneigd zijn om hatelijke, lomp of muggenziften reacties achter te laten als er niets onachtzaam of provocerende waard commentaar op negatief. Echter, als zijnde nadenken stemmende is uw voorkeur, dan worden voorbereid voor de feisty feedback!
  • Als uw Facebook-pagina is vrij goedaardig, niet-provocerend en algemeen van aard, dan misschien is het jaloezie, verveling, of gewoon pure domheid betrokken bij onaangename reacties worden achtergelaten. Beseffen dat het allemaal om wat er ontbreekt in de snarky commenter en het gaat niet over jou. Sommige mensen zijn, voor alle doeleinden, gewoon.
  • Stevig zijn met mensen die proberen om je knoppen in te drukken zonder zorgen over hun aandringen dat je onredelijk of onbillijk. Je weet dat je niet onredelijk of onbillijk, en dat u op zoek bent naar een betere vorm van interactie met mensen die je waarneemt als vrienden op Facebook, dus laat hun irritatie rijdt je eigen reacties of gevoelens. Hoe luider ze krijsen, hoe kleiner de kans dat ze wel een punt.
 5. 5
  Lachen om je eigen triviale obsessies. Ieder van ons kan ten prooi vallen aan een of ander moment om te geloven dat er iets echt belangrijk is zo veel dat we moeten richten op het aan de uitsluiting van al het andere. En in het rijk van Facebook, dit kan veranderen in hameren een punt met updates en foto's over en weer totdat onze vrienden roepen "genoeg, al!". Als iemand merkt dat je dit doet en pikt je op het, in plaats van reageren agressief of defensief, probeer dan het lachen bij de val jij in bent gevallen. Beseffen dat je gewoon iets bekrompen zijn veranderd in iets dat je deed niets anders dan stilstaan ​​bij. Maken plezier van uw kleinzieligheid, bezetenheid, ondankbaar houding, of grandstanding. Het zal niet lang duren om u terug te brengen naar de realiteit en zet een halt toe te roepen uw triviale updates. Een korte verontschuldiging voor uw obsessie omrijden om je Facebook-vrienden is voldoende, ga dan verder.
  • In plaats van te reageren op een reflexmatige, ongeduldig reactie op mensen die vertrekken inflammatoire reacties op uw Facebook-pagina, lachen hem uit en "laat de kleinzieligheid". Je zult voor het omgaan en laten zien dat je kan stijgen boven de drama's en trivialiteiten. Vermijd dood door de muis te klikken op alle kosten.
  • Als je niet iets aan iemands gezicht zou zeggen, zeg het niet om ze op Facebook. Periode.
 6. 6
  Bevrijden jezelf van je vrienden 'facebook-update drama. Sommige mensen houden van drama in hun leven en zal alles doen om zowel te maken en het aantrekken van het, met behulp van muur berichten en zelfs foto's om een scène te maken en om kleine problemen om te zetten in "ernstige probleem van de week" terwijl het in feite, zoals met alle drama, is het kleine en het is onnodig. Het klompen ook uw tijd met onbelangrijke onzin dat niet een jota van verschil maken voor je carrière, je studie, je toekomst aspiraties, maar het zou heel goed veen je neer bij het lezen spullen die je afleiden van wat je nodig hebt om te concentreren op. Laat het drama-lama's ontdek de ze nodig hebben door te weigeren het publiek ze zoeken zijn.
  • Raak niet betrokken bij Facebook gevechten. Petty als, oh zo dom, en heel gemakkelijk steken in misverstanden! Aan het eind van de dag, "who cares" moet uw motto te zijn, en gaan zoeken iets meer betekenis voor je uitgeeft energieën op.
  • Naar aanleiding van andermans persoonlijke problemen tot in detail via Facebook zegt iets over jou ook - het suggereert dat je wellicht niet veel van een leven dat je trots bent te hebben en dat je erg kwetsbaar voor het krijgen van een kick uit rondneuzen andermans avonturen. Stoppen met verlangen naar iets beters en beginnen met het maken van uw eigen avontuurlijk leven plaats.
 7. 7
  Als je relatie status veranderen met iemand in je leven, moet u de verandering op facebook te updaten. Het is niet eerlijk om het daar te laten als een vorm van "hoop". Om de andere persoon, het dient als een last te zien dat je nog steeds doen alsof de twee van jullie samen zijn en het maakt het lijkt alsof ze een of andere manier de verkeerde dingen gedaan door u, terwijl het in werkelijkheid twee nodig is om een relatie te beëindigen. Bovendien hoeft Facebook niet gebruiken om stalken je ex, hun elke beweging, elke update, elke mogelijke nieuwe liefde te volgen. Bewegen op of je schuldig met Facebook om stil te staan ​​bij het verleden bent. In de toekomst kan je zelfs besluiten om dergelijke open verklaringen van romantische bijlagen via Facebook hoe dan ook te maken, op te slaan bagatelliseren zo'n belangrijk en toch heel persoonlijk deel van je leven in een Facebook sideshow.
 8. 8
  Evenwicht facebook met de rest van je online tijd en het leven offline. Het adagium beveelt gematigdheid in alles, en Facebook en online leven zijn zeker opgenomen. Het gemak waarmee mensen negatief en met intimidatie online kunnen reageren is gewoon te duidelijk; ontbreekt de gezichtsuitdrukking en lichaamstaal signalen, ontbreekt de gebruikelijke beperkingen van face-to-face etiquette, het web menigte of anonieme vruchtentaart mentaliteit soms overneemt. Zie het allemaal voor wat het is, niet persoonlijk op en stapt uit de site regelmatig om uw gevoel van perspectief te herwinnen.
  • Als je woning bent te veel en het runnen van uw leven op dingen die gebeuren op je Facebook, verwijderen! Mensen overleefden lang voordat Facebook en je zult ook overleven zonder. In feite, in de tijd van een decennium, heel misschien Facebook zal zijn ouderwets en grappige achteraf gezien, gewoon niet laat dat een bitterzoete grappig voor u!
  • Verkrijg de context van Facebook. Er is altijd een groter beeld dan onze eigen zorgen, mislukkingen, en de relatie ruzies en als Facebook is waardoor je het gevoel alsof ze onoverkomelijke of gigantische problemen, dan is het waarschijnlijk je ze hebt omgezet in iets meer dan ze werkelijk zijn.
  • Zelfs de politiek is bekrompen in de online omgeving. Denk je echt dat de grote beslissingen en de ideeën die tellen gaan om voort te komen uit vervelende politieke slobkousen op Facebook Pages? Absoluut niet!

Tips

 • Houd uw Facebook betrokkenheid licht, leuk en basic. De minder zei de betere, de wittier en interessanter de dingen die je zegt, hoe beter!
 • Als je in de greep van zorgen te maken hoe je lijkt voor anderen, een einde maken aan het door het niet zo permanent actualiseren en het weigeren om in de val van af of je aanwezigheid op Facebook heeft gevolgen!
 • Als mensen zich gedragen nastily op Facebook voor u, kunt u er zeker van zijn dat je niet hun enige doel. Misschien nu je geraakt nummer een, maar vóór u en nadat u, zijn er gebonden zijn voor anderen. En de sleutel hier is om niet laten deze mensen kruis je grenzen, wanneer ze zijn echt bitter, smerig, en pesten, een einde maken aan het door hen te laten duidelijk weten dat u hun kleinzieligheid en intimidatie niet zal tolereren en dat je zal ze rapporteren, staat alles wat ze zeggen voor toekomstige referentie, en spreek met mensen die een verschil over hun gedrag kunnen maken. Ze verwijderen uit je pagina en je vriendenlijst.
 • Een stijlvolle Facebook gebruiker is degene die weet de juiste hoeveelheid berichten, de juiste hoeveelheid reacties, en de juiste hoeveelheid tijd op de site. Streven voor.
 • Als al het andere faalt, geen gebruik maken van Facebook.
 • Kleinzieligheid kweekt meer kleinzieligheid, pas op dat wanneer je diep bent ingesloten op Facebook het bos niet zien door de bomen.
 • Hulp vrienden op Facebook kleinzieligheid te herkennen. Als je ze krijgen allemaal opgewarmd boven een nieuwsbericht, een verhaal, een probleem dat je denkt dat is echt triviaal en koppig, vriendelijk op wijzen om ze wat je ziet vanuit uw perspectief en voorzichtig suggereren dat ze laten gaan.

Waarschuwingen

 • Vermijd praten over onderwerpen die leiden tot problemen, zoals religie, politiek en seks. Dit zijn gebieden vol van mening over het spel, dat kan leiden tot kleine en wraakzuchtig commentaar.
 • Janken is vervelend, altijd, het maakt niet uit waarom. Doe er iets aan in plaats van zeuren! Vinden positieve dingen te zeggen, manieren om te werken rond iets dat je bugs, en suggereren wat zou eerder worden verbeterd dan wat verrot is.
 • Als je het gevoel in een plaats waar spuwen voort scheldwoord is alles wat je in je hebt, schakelt u de computer onmiddellijk en laat het goed alleen. Ga voor een run, praten met een familielid of vriend ergens comfortabel, dep je kat, loop je hond, of schrijf in je dagboek. Vent buiten de online bol en pas terug te keren als je hebt afgekoeld.
 • Kleinzieligheid kan leiden tot cattiness en zeer domme vergeldingsmaatregelen reactie die leeft op veel langer dan je account. Bijvoorbeeld, hogescholen en werkgevers kijken naar Facebook-accounts van deze dag. Zorg ervoor dat wat ze zien reflecteert goed op je.
 • Meld eventuele ongepaste of illegale foto's geplaatst op de muur of dat je bent getagd inch

Dingen die je nodig hebt

 • Alternatieve dingen om je kostbare energie te besteden aan
 • Een lijst met vrienden die uit - met hen alleen