Wkunl

Hoe maak je een date online te vinden

Niet zo lang geleden, veel mensen online daten gemeden denken de enige soorten van mensen die ze konden ontmoeten online waren super-schuw of fysiek minder-dan-wenselijke. Nu bijna iedereen heeft vrienden die met succes hebben ontmoet normale wenselijke mensen online, en velen weten een of meer echtparen die zowel online ontmoet. Hier zijn de stappen te nemen om veilig online te ontmoeten kwaliteit mensen.

Gemakkelijk, kunt u op elk praatje en op zoek gaan naar wat je opgeeft.

Stappen

Hoe maak je een date online te vinden. Beslissen welk type van online dating site het beste past bij het ​​soort mensen u op zoek bent naar en uw budget.
Hoe maak je een date online te vinden. Beslissen welk type van online dating site het beste past bij het ​​soort mensen u op zoek bent naar en uw budget.
 1. 1
  Beslissen welk type van online dating site het beste past bij het ​​soort mensen u op zoek bent naar en uw budget. Als u op zoek bent naar een breed spectrum van mensen te ontmoeten, kunt u proberen een grote publieke site als Match.com of Yahoo! contactadvertenties. Als u op zoek bent naar een specifiek type persoon ontmoet je zou kunnen proberen een meer niche-gerichte site als JDate of AsianFriendFinder.com.
 2. 2
  Abonneren. Houd in gedachten, is er een breed scala aan prijzen voor online dating sites. Duurdere sites kunnen opladen maar liefst 40€ per maand. De meeste sites bieden kortingen voor meerdere maanden gekocht in een keer. Als je net begint, moet je waarschijnlijk gewoon kopen een maand en zie hoe goed je die site. Als je dat doet en wilt blijven, kunt u opnieuw inschrijven voor een groter aantal maanden tegen een lager tarief per maand. Veel sites (zoals EZDate 123 en Plenty of Fish) hebben ook gratis proeven.
 3. 3
  Nemen (ten minste) een goed beeld. Of u nu een man of vrouw, met ten minste een flatterend, recente foto zal drastisch verhogen van uw kansen op succes. Profielen met goede foto meestal krijgt zo veel als 10 tot 20 keer zoveel e-mails. Als u een overweldigend aantal e-mails (vaak gebeurt voor bijzonder aantrekkelijke vrouwen) te krijgen, kunt u er altijd voor kiezen om uw foto later verbergen. Als u niet beschikt over een goede recente foto, sommige sites bieden links naar professionele fotografen. Maar meestal gewoon een digitale camera met een fatsoenlijke verlichting zal het lukken.
 4. 4
  Maak je profiel. Elke site vraagt ​​om iets andere informatie en / of essays. Probeer het simpel te houden, maar als je geestig bent, laat dat zien. Uw openingszin is belangrijk en meestal wat zal u zich onderscheidt van anderen. Het beste advies is om gewoon jezelf, omdat je vindt het erg moeilijk om te overtuigen gedraagt ​​zich als iemand anders. Zelfs nog, u zeker wilt uw beste beentje voor te zetten. Geen behoefte om te beschrijven dat je nog steeds pijn van uw recente break-up of je een therapeut te bezoeken 5 keer per week hier. Er zal tijd voor die later ooit iemand krijgt om de fun, easy-going, aantrekkelijker kant van je te zien.
 5. 5
  Identificeer mensen die je zou willen ontmoeten. Nu voor het leuke gedeelte, bladeren door profielen of zoeken op trefwoorden om de mensen die je denkt dat je zou willen ontmoeten vinden. Vrouwen, niet het gevoel dat je moet wachten voor mannen om u te contacteren. Het is perfect aanvaardbaar om het eerste contact met een man te maken, en je hebt vaak uitstekende resultaten als je dat doet.
 6. 6
  Controleer voor beoordelingen over hen. Voordat je iemand online, of zelfs voordat u contact met hen te ontmoeten, moet u controleren om te zien of andere mensen die ze hebben ontmoet beoordelingen over de waarachtigheid van hun profiel hebben ingevuld. Doe dit door het bezoeken van een review site uit en het invoeren van de juiste dating site en profiel-id voor de persoon in kwestie. Als u de datum waarop de persoon zelf, kunt u ook een recensie zelf invoeren om toekomstige mensen die ze zullen ontmoeten helpen.
 7. 7
  Contact met hen. Stuur ze een e-mail of als u liever, IM hen. Natuurlijk zijn, zijn conversatie, vermelden een detail van hun profiel, zodat ze weten dat je echt gelezen, en maak een grapje. Humor is geweldig voor het breken van het ijs en het starten van het gesprek.
 8. 8
  Praten via de telefoon. Nadat je genoeg e-mails naar comfortabel voelen heb verhandeld, de volgende stap is meestal om te praten via de telefoon. Dit geeft u een kans om de andere persoon een beetje beter te leren kennen en een gevoel krijgen voor de vraag of u chemie in persoon. Voel je niet verplicht om iemand in persoon alleen maar omdat je hebt met hen gesproken via de telefoon te voldoen. Als u zich ongemakkelijk of niet aangetrokken voelt, kan je ze vertelt, "Het was geweldig met je te praten. Ik ben bezig de rest van deze week. Waarom praten we niet opnieuw volgende week." Deze manier kunt u zonder schade beëindigen het gesprek zonder een regelrechte afwijzing, en als u vindt u van gedachten verandert kunt u ze altijd bellen of hun oproep aan te nemen volgende week.

Tips

 • Houd in gedachten, is niet iedereen op online dating sites altijd de waarheid vertellen. Sommige mensen gebruiken oude, out-of-date foto's, verwaarlozing om belangrijke informatie zoals het feit dat ze getrouwd openbaren, of strekken van de waarheid aan fysieke kenmerken, zoals hun lengte, gewicht of hoeveelheid haar. Altijd onderhouden van een gezonde mate van scepsis dat iedereen die je ontmoet niet de hele waarheid zou kunnen vertellen.
 • Dateren niet op huisdier sites zoals Neopets of Webkinz, of waar kinderen gaan.
 • Enkele foto's zijn echter direct van websites publieke figuren ', maar vragen om een ​​bewijs van authenticiteit van de persoon.
 • Wees eerlijk! Waarom vertel iemand een leugen die binnenkort zal worden ontdekt als je te ontmoeten. Zelfs als het niet voor de hand liggen, als je het bij elkaar te krijgen zal het uiteindelijk naar buiten komen. Veel plezier met wie je bent. Ooit gehoord van mensen door eerlijk en grappig over zichzelf wordt afgewezen? Precies te zeggen wie je bent en wat je wilt. Beter 1 reactie van iemand die perfect dan 10 bijna-perfectioneert.
 • Zorg ervoor dat je gevoel gebruiken bij de beslissing of je klaar bent om de persoon te ontmoeten zijn.
 • Zorg ervoor dat u een vriend waar je naartoe gaat vertellen en hebben ze u belt op uw mobiele telefoon ergens in de datum om te zien hoe je aan het doen zijn.
 • Je moet ontmoeten tijdens de dag en in een openbare plaats. Uw eigen vervoer. Een coffeeshop is een geweldige plek om te ontmoeten. Als je het niet klikte kun je jezelf verontschuldigen na een kopje koffie. Als je plezier kunt u altijd om een ​​ander cup of gaan naar een restaurant.
 • Overweeg het gebruik van online social networking sites om data te vinden. Dit is een site waar je ontmoet te dansen specifiek gaan.
 • Nooit onder druk worden gezet in alles wat je niet wilt doen doen.

Waarschuwingen

 • Het is belangrijk om veilig te blijven bij het ontmoeten van mensen online. Terwijl de overgrote meerderheid van de mensen online zijn normale, gezonde mensen op zoek naar een partner te vinden, zijn er een aantal minder smakelijke soorten die er zijn die u wilt weg te blijven uit. Vereisen altijd foto's voordat je online ontmoet, altijd controleren of er recensies over de persoon op een review site als True dater, altijd aan op een openbare plaats voor het eerst een of meer vergaderingen, en nooit geven persoonlijk identificerende informatie zoals uw achternaam, aan te pakken, of werken adres totdat je voelt helemaal comfortabel met de persoon.
 • Wees voorzichtig niet te emotioneel gehecht aan iemand die je nog nooit hebt ontmoet geworden, en misschien nooit ontmoeten. Gewoon omdat het online is, betekent niet dat de pijn is anders als het voorbij is.
 • Wacht niet te lang wachten voordat ontmoeten persoonlijk. U wilt een aantal van de vragen, opmerkingen en geheimen bewaren voor de eerste paar live-data. Geloof me, er is niets erger dan iemand te ontmoeten voor de eerste keer en hebben niets om over in de lastige momenten praten met uw nieuwe datum.