Wkunl

Hoe online veilig date

Ben je een beetje ongemakkelijk met het idee van internet dating? Heb je nagedacht over hoe handig het is voor drukke mensen?


Internet dating kan de moeite waard een schot - maar zorg ervoor dat je het goed doet. Het is gemakkelijk om te worden gedupeerd door online vrijers.

Stappen

Hoe online veilig date. Pas op voor verslaving.
Hoe online veilig date. Pas op voor verslaving.
 1. 1
  Pas op voor verslaving. Het is gemakkelijk om te betrokken zijn bij online dating relaties te krijgen, voor sommigen kan leiden tot een verslaving. Sommigen vinden zichzelf te genieten van de flirtende vooruitgang van het andere geslacht, zowel in chatrooms en met on-line dating services. Mensen meegezogen in on-line relaties en verslaafd raken aan de wereld van online dating en chatrooms. Voor sommigen is het een obsessie wordt. Het klassieke verhaal is een persoon die vindt zichzelf gescheiden na 20 + jaar, gevolgd door een reeks ongelukkige relaties, en vindt uiteindelijk troost in een chatroom.
 2. 2
  Weten dat online communities vol van bedrog kan zijn en ligt vanwege de anonimiteit die zij verlenen. U kunt een persona heel anders dan jezelf te creëren. Je kunt handelen uit een deel, in plaats van een echte persoon. Er zijn personages online klaar om prooi op de onoplettende en naïef.
 3. 3
  Realiseer je dat online dating is net echt. Er is verslaving, obsessie, wraakzucht, wanhoop, impulsiviteit, en zelfs ronduit schuldgevoel. Liefde is een krachtige emotie. Heb je hart niet te volgen over je hoofd. Niet buiten je comfort zone reizen en worden ingehaald door een verleidelijke zoektocht naar ware kameraadschap.
 4. 4
  Wees slim. Zeg tegen jezelf: "Ik zal de relatie op de e-mail niveau te houden alvorens te beslissen over de telefoon praten!" Ja, neem kleine stapjes om te ontdekken of je hebt een veel gemeen. U kunt genieten van chatrooms, maar zich bewust zijn waar het u kan leiden als je niet savvy.
 5. 5
  Doe je onderzoek. Waarom ben je in het online daten - een succesverhaal van een vriend, of gewoon geen geluk ergens anders? Veel boeken zijn geschreven over dit onderwerp. Je moet een paar lezen als je denkt aan het invoeren van dit medium.
 6. 6
  Voor ouders, weten dat er miljoenen roofdieren die er zijn, zodat de juiste voorzorgsmaatregelen te zetten in kracht om uw familie te beschermen. Er zijn online veiligheid tips die moeten worden gevolgd voor de kinderen, niet alleen voor jezelf.
 7. 7
  Wees realistisch. Het is gemakkelijk om relaties via het internet te bouwen. De aantrekkingskracht van online dating is hoe gemakkelijk het is het invullen van een profiel en opeens hebben een lijst van "Top 10" wedstrijden. Als je te behoeftig, je denkt hoe dicht je bij lange wandelingen op het strand en zelfs ervaren van een vallende ster samen! Realiseer je dat voor elk van de verhalen die je hoort over de ontmoeting en dating de perfecte man, zijn er verhalen over relaties die eindigen traumatisch als vrouw van een datum van de telefoon beantwoordt. Laat je niet een online dating ervaring gaan van de chatroom op bank van de psychiater; temperen uw verwachtingen en wees voorbereid.
 8. 8
  Doe het traag. Communicatie is veel sneller geworden met mobiele telefoons, sms, internet relay chat, instant messaging, ICQ. U kunt surfen op het web en opduikt een bericht van een potentiële minnaar. Het leuke van internet dating is dat je het kunt doen in uw eigen tempo, zonder het nemen van tijd weg van het werk. Maar laat dat je haast in iets. Er nog veel mogelijkheden voor de onsmakelijke leden van onze samenleving.

Tips

 • Als u van plan bent om de persoon in het echt te ontmoeten, heb een oude of verouderde beeld niet geven. Wees eerlijk en geef een recente foto, zelfs als het niet je beste.
 • Voordat u uw nummer geven, zorg ervoor dat je zeker weet dat alles.
 • Zorg ervoor dat u uw familie te vertellen.
 • Ga op virtuele data.

Waarschuwingen

 • Als je hem / haar persoonlijk te ontmoeten, nooit alleen gaan! Neem altijd iemand mee.
 • Vertel hen nooit uw adres. Ze zou kunnen blijken te zijn niet wat je zocht, en ze konden stalken of erger.
 • Geef geen geld nooit aan de persoon.
 • Veel meer miljoenen zijn het invoeren van online dating ongewapend en dit is waarom het gerapporteerde aantal gevaren toeneemt. Veel verhalen van onsmakelijke online dating liaisons plaatsvinden. Stel je de afschuwelijke data en onplezierige ervaringen die niet worden gemeld, omdat de mensen zijn ofwel te schamen of bang zijn om hun online dating ervaringen te delen met iedereen.
 • Nooit laat ze helpen je beweegt als u aan voor de eerste keer