Wkunl

Hoe je facebook plaatsen uitschakelen

Als de Facebook Places applicatie voelt een beetje te "Big Brother" aan u, zou je gewoon kiezen uit het gebruik van deze functie door het nooit "inchecken" overal. Maar, dat is niet genoeg om u geografisch anoniem te blijven. Het is nog steeds mogelijk voor andere mensen om je taggen en onthullen uw locatie aan wie ze hun profiel informatie ter beschikking te (die iedereen zou kunnen zijn). Hier is hoe te voorkomen dat dit gebeurt.

Stappen

Hoe je facebook plaatsen uitschakelen. Ga naar "houden" in de rechter bovenhoek en klik op "privacy-instellingen".
Hoe je facebook plaatsen uitschakelen. Ga naar "houden" in de rechter bovenhoek en klik op "privacy-instellingen".
 1. 1
  Ga naar "houden" in de rechter bovenhoek en klik op "privacy-instellingen".
 2. 2
  Klik op "aanpassen instellingen".
 3. 3
  Kijk voor "plaatsen waar ik in te checken" en "include me in" mensen hier nu "nadat ik inchecken". Zorg ervoor dat het selectievakje (Inschakelen) naast "Include me in" People Here Now "nadat ik check in" is aangevinkt.
 4. 4
  Klik op het dropdown menu naast "plaatsen waar ik in te checken" en klik op "aanpassen".
 5. 5
  In de doos die verschijnt, selecteert u "alleen mij" uit de eerste dropdown menu. Dit is zo prive als het maar kan.
 6. 6
  Ga terug naar de privacy-instellingen. Kijk voor "Vrienden kunnen me in te checken om Places" (het is in de sectie 'Wat anderen delen ". In het dropdown menu, selecteer" handicap ".

Het verwijderen van de bestaande labels

 1. 1
  Als een vriend je al getagd in een plaats, en je wilt niet worden gelabeld, hier is wat je moet doen om jezelf te verwijderen voor:
 2. 2
  Ga naar je profiel, het profiel van uw vriend, of de plaats pagina.
 3. 3
  Selecteer "verwijder tag".
 4. 4
  Eenmaal geselecteerd, zal de tag die u met betrekking tot verwijderd worden uit die plaats.

Tips

 • Merk op dat de standaard instellingen voor personen onder de 18 is strenger. Als je jonger bent dan 18, zal Facebook niet toestaan ​​uw locatie te worden bekendgemaakt aan iemand anders dan je vrienden op Facebook, periode. Dit betekent dat, mits u (of uw of dochter), hebben de juiste geboortedatum gegevens, de rekening automatisch alleen toestaan ​​vrienden weten over de locatie. Dit werkt ook wanneer de minderjarige hun informatie zo zichtbaar voor iedereen heeft.
 • Als u een ouder van een tiener met behulp van Facebook, dit is echt een goede tijd om te gaan zitten en te praten via de privacy kwesties. Veel tieners denken dat het geweldig is om hun vrienden weten waar ze zijn op elk moment, het niet geven van een gedachte aan de mogelijke gevaren dit kan ontstaan ​​met betrekking tot pesten, slechte bedoelingen vreemdelingen die deden alsof ze vrienden, stalkers, of simpelweg zijn achtervolgd door iemand die zou willen zijn om ze de hele tijd (het griezelige stalker die wil je uit te vragen).

Dingen die je nodig hebt

 • Facebook-account
 • Privacy-instellingen vertrouwdheid
 • Familie discussie als je hebt tieners op Facebook