Wkunl

Hoe te vinden en te kopen een zeer goedkope laptop


Denken over het kopen van een nieuwe laptop? Hier zijn enkele tips voor u!

Stappen

Hoe te vinden en te kopen een zeer goedkope laptop. Erachter te komen hoeveel je budget eigenlijk is.
Hoe te vinden en te kopen een zeer goedkope laptop. Erachter te komen hoeveel je budget eigenlijk is.
 1. 1
  Erachter te komen hoeveel je budget eigenlijk is. Wat kunt u zich veroorloven? Van de ene kant, een computer is een investering op lange termijn en niet een snelle oplossing. Maar, van een andere kant, is het waarschijnlijk niet erg lang investering - laptops zijn nogal moeilijk om te upgraden en duren korter dan desktop machines.
 2. 2
  Specificeer uw wensen. Wat ga je de computer voor gebruiken? Huiswerk, spelletjes, internet, e-mail etc.
 3. 3
  Kijk voor fabrikanten. Welk bedrijf wil je kopen? De grootste zijn Samsung, Dell, HP, Lenovo (voorheen IBM), Toshiba, Apple en Acer. Sony en Fujitsu zijn ook populair.
 4. 4
  Zoeken naar kortingen en aanbiedingen. Als jij of je ouders een baan hebben in een bedrijf dat zich bezighoudt met computers vinden of hun bedrijf krijgt kortingen door fabrikanten. Veel bedrijven krijgen kortingen door DELL, HP, Compaq, Gateway, Apple omdat ze kopen veel van computers en software door middel van deze bedrijven. Als je een student of scholier, te achterhalen of er sprake is van financiële steun of programma's die computers aan studenten aanbieden. (De laptop krijgt u mogelijk niet nieuw, maar je zou er wat voor over)
 5. 5
  Als je gaat om uit te gaan en een kopen bij een winkel zorg ervoor dat u uw specificaties opgeschreven. (Houdt de opdringerige verkopers van je af)
 6. 6
  Bij de evaluatie van een nieuwe laptop, kijk hoe intensief de ventilator werkt. Als de ventilator draait op volle snelheid in de buurt van alle tijd, na een paar jaar moet u het koellichaam reinigen.
 7. 7
  Check out en andere tech websites voor reviews op laptop fabrikanten en hun hardware.
 8. 8
  Koop de laptop online, meestal is het goedkoper om te kopen en er zijn geen opdringerige verkopers.
 9. 9
  Als levensduur van de batterij is niet belangrijk voor je (misschien wilt u het uit te voeren uit het stopcontact) overwegen de aanschaf van een tweedehands.

Tips

 • en gratis / open-source software. Er zijn zeer gebruiksvriendelijk distributies. De software is gratis, en het vereist minder hardware, in de meeste gevallen oudere hardware is goedkoper. Als je oudere hardware, compatibiliteit is minder een probleem.
 • Als je de volgende stappen 1-7 vindt u precies wat u nodig hebt.
 • Als u van plan om dit te gebruiken voor gaming zorg ervoor dat de laptop heeft een hoogwaardige videokaart, anders wordt je games zal zeer traag. Low-end laptops zijn over het algemeen niet goed speelautomaten om die reden, en ze kunnen niet voor een betere video worden opgewaardeerd als desktops meestal kan.

Waarschuwingen

 • Alleen kopen software die u nodig heeft.
 • Zorg ervoor dat je kijkt naar de garantie en het terugkeerbeleid van de winkel.
 • Niet overdrijven zoeken de best mogelijke laptop voor de goedkoopst mogelijke prijs. Na het investeren veel tijd kunt u uiteindelijk het kopen van een model met een aantal verborgen fabriek ontwerpproblemen die verre is niet zo goed als het eruit ziet. Zo waren er modellen in het verleden waar een "snelle" processor werd veroorzaakt frequente cut-offs als gevolg van oververhitting.

Dingen die je nodig hebt

 • Een stevige begroting, vast te houden.
 • Uw gebudgetteerde geld.
 • De wens om een ​​laptop te kopen.