Wkunl

Hoe u de juiste runescape gebruikersnaam voor u maakt

RuneScape gebruikersnamen kan moeilijk zijn om te beslissen. Met zo'n grote gemeenschap, zijn veel goede gebruikersnamen genomen. Hier zijn een paar tips om u te helpen kiezen van de juiste naam voor uw RuneScape personage.

Stappen

Hoe u de juiste runescape gebruikersnaam voor u maakt. Kies een gebruikersnaam wanneer u zich registreert.
Hoe u de juiste runescape gebruikersnaam voor u maakt. Kies een gebruikersnaam wanneer u zich registreert.

Het begrijpen van de regels

 1. 1
  Kies een gebruikersnaam wanneer u zich registreert. Aanwijzing van een gebruikersnaam is een van de eerste dingen die je doet wanneer u zich aanmeldt voor RuneScape. Maak een gebruikersnaam die attributen over u bevat.
 2. 2
  Weet het formaat. RuneScape gebruikersnamen kan maximaal 12 tekens lang zijn en kan bestaan ​​uit letters, cijfers, spaties en koppeltekens. Merk op dat speciale tekens (bijv. @ of *) automatisch worden vervangen door een spatie. Echter, kunnen gebruikersnamen niet beginnen of eindigen met een spatie. Gebruikersnamen zijn hoofdlettergevoelig, dus onthouden welke letters worden gekapitaliseerd.
 3. 3
  Begrijp de regels voor gebruikersnamen.
  • U kunt niet registreren met een gebruikersnaam die al is genomen.
  • Uw RuneScape gebruikersnaam kan niet de woorden "Jagex," "Mod" of "Java" in welke vorm, onder iets anders dat zou je eruit als personeel of een moderator van Jagex.
  • U kunt geen enkele vloek woorden, racistische of andere opzettelijk beledigende taal in je gebruikersnaam. Jagex zal uw gebruikersnaam veranderen als u negeren deze regels.
  • U kunt alleen zoveel gebruikersnamen te maken van een IP-adres voordat u wordt afgetopt. Kies verstandig.
 4. 4
  Vermijd inclusief persoonlijke informatie. Gebruik niet je echte naam of uw adres. Als je kunt, vermijd het geven van elke zweem van uw persoonlijke gegevens mogelijk te maken.
 5. 5
  Wees tevreden met uw gebruikersnaam. Alleen leden en gratis spelers zonder scherm naam kunnen hun gebruikersnaam veranderen.
  • Als u lid bent, kunt u dit veranderen door naar Account Management, vervolgens Change Display Name. Merk op dat het duurt 28 dagen om uw gebruikersnaam opnieuw te wijzigen.

Het kiezen van de juiste gebruikersnaam

 1. 1
  Maak een naam die je als speler weerspiegelt. Uw gebruikersnaam zal het eerste wat spelers zien zijn. Dit is uw kans om te controleren of het geeft de indruk dat u wilt - of u wilt lijken intimiderend, aanspreekbaar, getalenteerd, enz.
 2. 2
  Kies een naam gebaseerd op je vaardigheden profiel. Gebruikersnamen kan ook afhangen van wat je zal doen in RuneScape. Hier zijn een paar richtlijnen om te overwegen.
  • Kies iets dat je vaardigheden aangeeft als een pure. Als je een zuiver (dwz alleen train je een vaardigheid, zoals sterkte), moet u een naam die verwijst naar uw vaardigheid.
 3. 3
  Kies een intimiderende gebruikersnaam voor een pker. "I_PK_U", "U_Will_Die" "Godz_PKer", "Zamorakz_Pure" zijn enkele voorbeelden voor een weleens PKer.
 4. 4
  Overweeg een unisex gebruikersnaam.
 5. 5
  Gebruik synoniemen. Als je wilt iets als "vuurgod" of "icemage" gebruiken, maar vinden beide worden genomen, gebruik dan een synoniem. Bijvoorbeeld, kon je 'pyrogod "of" glacimage "plaats.
 6. 6
  Maak het gemakkelijk te onthouden. Niet alleen zal je nodig hebt om je gebruikersnaam te herinneren om in te loggen doeleinden, maar andere spelers zullen het gebruiken om je aan vrienden lijsten toe te voegen, voert u uw huis of andere functies.
 7. 7
  Als al het andere faalt, kies een gebruikersnaam op basis van uw persoonlijkheid of interesses. Als geen van deze ideeën kunt u, kies een naam op basis van uw interesses, favoriete boeken of films, of andere dingen die je interesseren.

Tips

 • Probeer leet vervangingen. Gebruik 3 voor "e", of 5 voor "s."
 • Als je probeert te voorkomen dat keek snel op, probeer dan het geven van jezelf een naam die is verwarrend om te onthouden en kijk omhoog, zoals "nmnmnmnmmnmn" of "o0o0o0I1lo0o0".
 • U kunt ook een Gebruikersnaam u wilt op de Hoge scores. Gewoon in de naam die je wilt en als niemand komt. Dan is de naam van jou is.

Waarschuwingen

 • Zodra een gebruikersnaam wordt gekozen, kan deze niet worden gewijzigd, tenzij je lid bent.
 • Vergeet niet dat als je een gebruikersnaam dat het "ongepast" in Jagex's ogen halen, zult u niet in staat zijn om in te loggen totdat je je naam te veranderen. Gebruikers die herhaaldelijk inschrijven onder beledigende namen zullen worden verboden.
 • Het hebben van veel accounts met veel verschillende gebruikersnamen kan leiden u om wachtwoorden te vergeten, dus wees voorzichtig.