Wkunl

Hoe te koopman in runescape

Veel spelers koopman in RuneScape om grote hoeveelheden GP snel te maken. Goede inzet voor het kopen en verkopen van verandering vaak, maar dit artikel zal je leren een aantal basisprincipes voor een succesvol RuneScape handelaar die u kunt gebruiken op elk gewenst moment in het spel.

Stappen

Hoe te koopman in runescape. Koopman speculatieve artikelen.
Hoe te koopman in runescape. Koopman speculatieve artikelen.

Maak momentum trades voor winst op korte termijn

 1. 1
  Kies zeldzame items. Zeldzame items, zoals feestmutsen, Halloween maskers en hoeden van de Kerstman hebben aantrekkingskracht omdat ze zijn alleen beschikbaar in een eindige hoeveelheid. Deze items verdwijnen elke dag meer spelers te verliezen en pensioen van het spelen.
 2. 2
  Koop nieuwe items. Nieuwe items zijn goed voor de korte termijn trades omdat het vinden van een echte prijs op de Grand Exchange (GE) duurt een tijdje. Ook kunnen handelaren gemakkelijk nieuwe items te verkopen tegen een premie voor spelers die willen de nieuwste ding hebben.
 3. 3
  Koopman speculatieve artikelen. Als kooplieden samen te werken om te rijden tot de prijs van een artikel, niet kopen in, tenzij de artikelen heeft bijgeschoold waarde of als een wapen of armor. Alleen handelen speculatieve items voor de korte termijn, omdat veel mensen zullen springen en rijden winsten, maar de prijs dalen als iedereen verkoopt steil zal zijn.

Maak fundamentele trades voor gestage GP stroom

 1. 1
  Kies items met meerdere toepassingen. Zo kan een taxus log ervaringspunten opleveren voor kopers die willen strikken rekken, of het kan worden gebruikt om branden te maken. Items met meer flexibele toepassingen zal altijd in de vraag.
 2. 2
  Denk aan vraag en aanbod. U wilt items die mensen niet zo gemakkelijk toegang tot de handel, maar u wilt ook lage voorraden van zeldzame items te voorkomen. Ook wilt u items die iedereen nodig heeft, niet alleen punten voor een niche van hooggeschoolde spelers.
 3. 3
  Kies een item waarmee u een aanzienlijke hoeveelheid kapitaal te investeren. Omdat buy grenzen zal alleen kun je een bepaald aantal punten per dag te kopen, iets kopen dat duurder is, in tegenstelling tot een goedkoper product. Een 5 procent rendement op 1,000 GP is niet zo hoog als een rendement van 5% op 10,000 GP. Just er zeker niet om al uw vermogen te besteden aan 1 punt.
 4. 4
  Balans van uw geduld met de volatiliteit van het item. Als u wilt kopen en te houden, kies items die geleidelijk stijgen in prijs. Als je wilt om een ​​risico te nemen, een punt koopt die snel fluctueert in prijs. Vergeet niet dat er meer volatiliteit betekent zowel meer kans op rijkdom en meer risico op verlies.

Runescape kopen en verkopen van strategieën

 1. 1
  Gebruik prijs middeling. Bestellen aantal van een item op 99GP, wat bij 97GP en sommige bij 95GP. Als de prijs omhoog gaat en u het item spiegelen, zult u een grotere winst algehele maken.
 2. 2
  Koop items high-waarde beneden prijs. Stel bestellingen vanaf 5 procent onder het GE prijs. Verhoog langzaam uw aanbod totdat iemand bijt. Je zult ontdekken de bodemprijs voor die anderen zal het object te verkopen, en je zult GP redden.
 3. 3
  Voorwerpen verkopen hoogwaardige bovengenoemde prijs. Stel je prijs op 5 tot 10 procent procent boven de GE prijs. Vervolgens zet het geleidelijk totdat iemand maakt de buy.
 4. 4
  Koop enkel grondstoffen om de prijzen te testen. Bijvoorbeeld, koopt 1 kreeft en test de prijs in plaats van het kopen van 100 kreeften voor je het weet de richting dat de prijzen zullen gaan.
 5. 5
  Gebruik oneven prijsstelling. De meeste mensen zullen de prijzen zich op even getallen, net als 20.000 GP. Als u uw prijs vastgesteld op 19.997 GP, zult u hun aanbod te verslaan. Als je het verlagen van uw aanbod op een item dat u wilt verkopen, altijd laten zakken in de oneven stappen.
 6. 6
  Stel een bodemprijs. Als je genoeg extra GP en een van je items begint om vrije-dalen in prijs, maak dan een enorme order voor het artikel om de prijs te stoppen dalende. Dan, wanneer je de markt hebt nauw gedreven, verkoop je items geleidelijk om te voorkomen dat de prijs drastisch weer dalen.
 7. 7
  Gespecialiseerd in een paar items. Niet altijd proberen te raden wat de heetste punt zal zijn. Te leren kennen 2 of 3 items en vertrouwd te raken met hun prijsklassen. Voor deze items, zult u in staat om een ​​goede deal snel ter plaatse.
 8. 8
  Stel een haag. Als u investeert in een bepaald item op 150gp, blijven kopen orders in de uitwisseling op 140GP en te verkopen aanbiedingen op 180GP. Als je het koopt of verkoopt aanbod klappen, zult u in staat om het pad dat de prijzen zijn hoofd te voorspellen, en kunt u beslissen of om te verkopen snel uit of dat aan het kopen te houden.

Tips

 • Prijzen kunnen variëren, gaan op de officiële RuneScape forums om zeer actuele prijzen te zien, en kijk naar de Grand Exchange voor up to date prijzen.

Waarschuwingen

 • Pas op flippen items. U kunt eenvoudig kopen in bij een te hoge prijs en vinden dat uw items worden direct waardeloos. Denk op lange termijn welvaart in plaats van korte termijn welvaart, en je zal meer succes in RuneScape hebben.

Dingen die je nodig hebt

 • Een RuneScape-account
 • RuneScape Membership (optioneel)
 • Internettoegang
 • Computer