Wkunl

Hoe om geld te verdienen op runescape als een niveau 3

Je hebt net gedaan de RS zelfstudie met Sir Vant en kwamen in het vasteland van RuneScape, maar niet zeker van hoe om geld te verdienen. Het is moeilijk voor u om dit te bereiken. Als u een nieuwe persoon aan RuneScape of hebben een ander account aangemaakt, maar willen zij vaardigheden te verwerven op een niveau 3 karakter, dit is het artikel voor je.

Stappen

Hoe om geld te verdienen op runescape als een niveau 3. Doe de rune mysteries quest.
Hoe om geld te verdienen op runescape als een niveau 3. Doe de rune mysteries quest.

Runecrafting

 1. 1
  Doe de rune mysteries quest. Nu kan je rune essence mijnen, en ambachtelijke runen. Elke keer dat u een belasting naar het Air Altar, zal je een level omhoog tot ongeveer 15, wat betekent vuur rune tijd! U kunt ook ambachtelijke geesten, maar kijk uit - het altaar is 4 vierkantjes weg van de Wildernis.
 2. 2
  Als u lid bent, later kun je naturen, chaos, en anderen ambacht, en je kunt pure essence mijnen.
 3. 3
  Als je een gratis speler, en je bent alleen in het voor het geld, blijf met air runes en verkopen ze voor 15-20 gp, vooral voor pking mages in de wildernis. Als je niet alleen in het voor het geld, ambachtelijke wat runes je nodig hebt en trainen met hen om op te staan ​​je magic level. Runecrafting maakt magie een stuk goedkoper. Als je de zorg om meer geld te krijgen zonder dat het trainen van je stats, naar world 16 en de hulp in van een persoon die zegt 8x 9x of 10x ambachtelijke vervolgens uw runes. Dit werkt alleen op de wereld 16 en je moet in de lucht tempel.

Jagen (alleen voor leden)

 1. 1
  Krijg lidmaatschap en ga noorden van rellaka naar de besneeuwde gebied met de juiste tools om kebbits vangen. Volg polaire kebbits en verkopen hun bont voor 1.8k ruwweg elk. Jagen deze tot level 33
 2. 2
  Ga dan hunt Barb-tailed kebbits in Feldip heuvels tot level 47.
 3. 3
  Ga vervolgens naar de woestijn en de jacht oranje salamanders tot level 65. Je nodig hebt 5-6 stukken touw voor dit. Dit is waar het geld komt binnen
 4. 4
  Krijg een paar doos vallen en ga terug naar Feldip heuvels opnieuw en vangen rode chinchompas, die verkopen voor ongeveer 850 gp per stuk. Ze stapelen, zodat u niet hoeft te elke reis de bank.

Dragon leather

 1. 1
  Pak 3 mil en gaan in G. E.
 2. 2
  Koop 500 dragon huiden en ga naar leerlooierij
 3. 3
  Ga dan naar G. E en verkopen ze.

Tips

 • Trainen op lage monsters en krijg je een level omhoog. Het is leuk om niet noob worden genoemd, en het zijn van een hoger niveau (combat of andere) kan het spel nog leuker te maken.

Waarschuwingen

 • Vallen voor "Noob" trades; betekenis kan iemand niet scam en profiteer van je spullen vanwege het beginners niveau bent u bij.
 • Ook de tweede handels-venster en controleer nauwkeurig of alles correct is.
 • Als je jacht chinchompas met de rechtermuisknop op de chinchompas je hebt gevangen.

Dingen die je nodig hebt

 • Zeer basic items (kleine netto, mes, tinderbox, enz.); spullen die je krijgt in Tutorial Island.
 • Upgradeable skill benodigdheden (woodcutting axe, mijnbouw pikhouweel, etc).
 • Een bijl. Dit zal erg handig zijn voor kano's. (U kunt geen gebruik maken van een kano als u een bekende of een kat volgt je, net pak het op).