Wkunl

Hoe om geld te verdienen in runescape met vaardigheden


Hey, hebben jullie wel eens een dergelijk hoog niveau met al die leuke dingen? Nou, als je wilt dat de rijke harde cash en pak de hoed van de Kerstman of een Halloween masker dat u geweest bent verlangen naar, moet je dit artikel leest over het maken van geld.

Stappen

Hoe om geld te verdienen in runescape met vaardigheden. Dingen die je nodig hebt.
Hoe om geld te verdienen in runescape met vaardigheden. Dingen die je nodig hebt.
 1. 1
  Mijnbouw: Krijg je mining level tot 40 en je crafting niveau 40. Krijgen een Addy pick tenzij je mining is 41 + {gebruik dan rune}. Pak een bruine schort en ga naar de crafting gilde en delven het goud rotsen daar. Zorg ervoor dat je op een wereld met niet veel mensen op. Wanneer je de rotsen hebt gewonnen en je inventory vol is, bewaar uw gouderts aan de oostelijke Falador Bank. Wanneer u 1K gouderts hebben bereikt, ga dan naar de Grand Exchange en verkopen de Gold Ore voor 500ea. Als je dit goed gedaan hebt, moet je nu 500K. Herhaal dit heeft vaak als gewenst, al kan enige tijd om dit te doen.
 2. 2
  Smithing: Als u wilt uw eigen armor maken en verkopen van de extra's voor de winst, dan is deze stap is het een voor je. Begin met mijnbouw tin en koper als de andere mensen doen het. Smelt het in brons en smith de bar in de beste item dat u kunt maken. Als je mining en smithing level is 15, start smelten van ijzer, maar niet smith totdat die u kunt ijzer scimitars maken. Houd smithing brons omdat je meer xp krijgen van brons platebodys dan uit ijzer dolken, bijlen, zwaarden, med helmen, en knotsen. Ik meestal gewoon even de bronzen spul in plaats van te proberen om het te verkopen, omdat zo weinig mensen willen brons. Blijf dit patroon tot je bij de stalen staven. Tegen die tijd moet je beginnen om de items die u hebt gemaakt verkopen omdat meer mensen zullen stalen kopen dan ijzer of brons. Houd dit patroon tot je bij de onvermurwbaar bars. Als je mining en smithing niveau bereikt 70, moet u altijd rook de onvermurwbaar erts en de steenkool in bars want als je smith een diamant item, het wordt meer dan de onvermurwbaar erts zelf waard. Houd smelten en smithing de beste items en verkopen voor winst. Door nu, moet je minstens 100K-300K. Nu, als je mining en smithing niveau bereikt 85, te stoppen. Houd mijnbouw ADAMANT ertsen en kolen omdat er veel revenants en level 70-100s monsters in de Wildernis Runite Mine. Gewoon blijven smithing onvermurwbaar platebodys totdat je bent echt stoer genoeg om op de wilde monsters die uit het niets in de woestijn. Door nu, moet je minstens 1M. Dan je vrienden zullen jaloers zijn op uw wealthiness!
 3. 3
  Vissen & koken: Als je geld wilt verdienen door Vissen en koken, te beginnen met uw rivierkreeftjes en garnalen. Kook alles ervan, vallen de verbrande degenen, en houdt de gekookte degenen voor toekomstig gebruik als je gaat in de strijd. Blijf dit doen, vissen de beste vis je kunt, koken en neerzetten van de verbrande kinderen, en als je gewoon niet het gevoel dat het houden van de gekookte degenen, kunt u proberen om het te verkopen op de Grand Exchange voor Min of Market prijs. Wanneer u kunt vissen en koken voor kreeften, zullen mensen echt ze in de Grand Exchange wilt dus zorg ervoor dat wanneer je de gekookte degenen, verkopen ze in de Grand Exchange. Dan moet je nu wat geld. Een van de beste manieren om geld te verdienen is om uw vissen tot 15 dan is het krijgen van uw keuken tot 55. U moet ongeveer 20 om te beginnen, maar dan gaan kopen zoveel plain pizza's als je kunt, en dan gaan vissen en kook dat veel ansjovis. Doe de ansjovis op de pizza en het te verkopen op de Grand Exchange. U kunt gewoon blijven steeds meer en meer gewone pizza's en herhaal het proces. Maar dit is alleen voor leden.
 4. 4
  Woodcutting: Dit, veruit, is een van de beste manieren om geld te verdienen als je een newbie. Beginnen snijden basic logs en verkopen dan in de Grand Exchange (nu GE) Mensen zullen echt logs willen, dus snij ze totdat je woodcutting level bereikt 15. Dan beginnen snijden eiken en verkopen dan in het GE voor de MIN prijs. Dan wanneer je woodcutting level 30 bereikt, houdt het snijden eiken. NIET wilgen te snijden want niemand zal ze willen in het GE, dus houd het snijden eiken totdat je woodcutting level bereikt 60. Dan moet je knippen taxus ongeacht hoe moeilijk het is om de logs te krijgen van de bomen. Je moet veel geld hebben na 4 of 5 maanden van woodcutting, waarschijnlijk meer dan 1 of 2M.
 5. 5
  Combat: Dit is het moeilijkste om uit te leggen. Als je tenminste level 50, kunt u proberen Fist of Guthix een minigames, gevonden in de wildernis. Voor de niveaus 56 + proberen Fist of Guthix en win de tokens er en uiteindelijk kon je een waardevol item te kopen in de Reward Shop. Als je level 90-100 ik liever Bounty Hunter. voor de niveaus 100 + kunt u beide Fist of Guthix doen. Als je een level 3 newbie beginnen met de vraag voor gratis pantser in Lumbridge. Al snel zul je het krijgen. Trainen dan op niveau 2 goblins in de buurt van de winkel, gevolgd door niveau 6 overvallers, level 16 dieven, niveau 21 bewakers, niveau 26 gevangenis bewakers, niveau 33 zwarte ridders, niveau 36 witte ridders, niveau 28 heuvel reuzen, en level 42 of 43 mos reuzen.
 6. 6
  Air rune lopen: Volledige Rune Mysteries Quest. Grijp dan de lucht talisman en start mijnbouw rune ess (25). Dan krijgt de 25 rune ess (niet-genoteerd) en ga naar de lucht tempel zuiden van Falador. Handel met een man die zegt "Open......" Hij zal je de handel het bedrag van $ zegt hij in de Open ding en met 25 genoteerd rune ess. Ren terug naar de oostelijke Falador bank en zet deze op de VN-noot rune ess. Herhaal dit zo vaak als gewenst en je zal veel geld krijgen.
 7. 7
  Crafting: Verkrijg je mining (mijne veel ijzer), smid (rook en smid het ijzer), en bewerken (krijg koehuiden op het gebied van Lumbridge, zet het op de bank en als je rond 500, tan ze en maken ze in het beste leer item dat u kunt) tot niveau 40. Ga dan naar de Crafting Guild (ten noorden van Remington) op een moment dat er niet veel mensen die het spelen. U krijgt een bruine schort nodig en breng een Pick (Adamanite of Rune aanbevolen). Mine het goud ertsen dan storten ze op de Oostelijke Falador bank. Ga dan terug en de mijne. Wanneer u 200 tot 250 ertsen, spiering hen en maken ze in kettingen. Als je edelstenen, kunt u een amulet van te maken. Verkoop de kettingen tien tegelijk in de GE voor 1195 huisarts of de marktprijs. Vlakte amuletten worden alleen ter waarde van ongeveer 800 GP voor tien, tenzij het is een juweeltje amulet. Als je had 250 goud ertsen, moet u voortaan over 240K. Herhaal dit zo vaak als gewenst. Merk op dat je krijgt mining, smithing en crafting.

Tips

 • Je moet eten mee als je vecht moeilijke monsters.
 • Proberen om een ​​lucht tiara te krijgen, zodat je kunt dragen om de inventaris ruimte te besparen als u zijn voorzien rune running.
 • Merk op dat dit vooral voor F2P spelers.

Waarschuwingen

 • Controleer altijd de handel venster. Sinds de terugkeer van de vrije handel, oplichting zit in de lift.

Dingen die je nodig hebt

 • Internetverbinding
 • Runescape-account
 • Geduld