Wkunl

Hoe maak je koopman met een koersmanipulatie in runescape

RuneScape transitohandel is verreweg de gemakkelijkste, meest efficiënte en beste manier om enorme winst te maken in een korte periode van tijd. Deze gids zal gaan over de basisprincipes van transitohandel en hoe echt gemakkelijk enorme winsten te maken.

Stappen

Hoe maak je koopman met een koersmanipulatie in runescape. Word lid van een merchanting clan.
Hoe maak je koopman met een koersmanipulatie in runescape. Word lid van een merchanting clan.
 1. 1
  Word lid van een merchanting clan.
 2. 2
  Vraag mensen in de clan wat te koopman. Mensen zullen er u vertellen een goed item om koopman. Meestal is de titel zelf van de clan zal u vertellen wat te koopman.
 3. 3
  Koop grote hoeveelheden van het aangewezen punt. Dit is de zogenaamde "uitkoop" een item. Iedereen in de clan zal dit moeten doen. Daarom zal de prijs omhoog gaan veel. Misschien zelfs 100% als je geluk.
 4. 4
  Kijken naar de Grand Exchange grafiek zorgvuldig (te vinden op de runescape website), en verkopen voordat het item wordt gedumpt en de prijs naar beneden gaat! U moet verkopen meestal een beetje onder het medium prijs op de Grand Exchange.

Tips

 • Het is goed om uw geld te investeren in verschillende items.
 • Kijk naar eerdere prijsstijgingen voor advies over wat te investeren in: bijvoorbeeld, bijna elke oude Holiday evenement item is miljoenen waard nu, en het begon goedkoop, zo niet gratis! Dat gezegd hebbende, voor sommige dingen, zal je moeten wachten tot het item zodra verhandelbaar. (Nieuwe vakantie items zal nooit verhandelbaar)
 • Vraag om hulp als je niet weet wat te koopman. Niet blindelings volgen de trend.
 • Wees geduldig! Om een ​​goed koopman te zijn je moet geduld hebben. Gewoon omdat er iets niet kopen of verkopen meteen betekent niet dat het niet zal verkopen of eventueel te kopen.

Waarschuwingen

 • Niet altijd volg gewoon de woorden van een of twee personen. U kunt echter altijd kopen items die iedereen het over heeft of wat de clan beveelt zelf.
 • Wees ervan bewust dat mensen kunnen beginnen proberen om Transitohandel Clans crashen als mensen worden boos en begint te tieren naar JaGeX op de officiële RuneScape Forums.
 • ZORG DAT JE VERKOPEN DE PUNT VOOR iedereen doet! Tijdens de "Dump" fase, iedereen verkoopt het item, waardoor het bijna onmogelijk om je items te verkopen. En aangezien de "levering" omhoog gaat, de prijs verlaagt drastisch! Als je bent te laat het item uit te verkopen, zult u worden gelaten met een item dat u gekocht op 700 gp en is nu 300 gp. Te verkopen ten minste twee dagen voorafgaand aan wanneer de merchanting clan "dumps". Zelfs de verkoop van een dag voor is riskant, als eigenaars van de clan zal hebben gekregen hun persoonlijk gewin door de verkoop van hun spullen op de dag voor het vertellen van de hele clan aan.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Runescape-account
 • veel geld