Wkunl

Hoe maak je een runescape lid te worden

Lid worden op RuneScape kan u helpen om het meeste uit het spel. Met zo veel dingen te doen en items te kopen, kan het ook een beetje verwarrend.

Stappen

Hoe maak je een runescape lid te worden. Bepalen hoeveel geld je nodig hebt.
Hoe maak je een runescape lid te worden. Bepalen hoeveel geld je nodig hebt.
 1. 1
  Bepalen hoeveel geld je nodig hebt. In het algemeen, met 500K (500.000 GP - 1K = 1.000 goudstukken) of meer zou ideaal zijn. Er zijn zo veel items en nieuwe bepantsering, die niet genoeg geld kan een grote tegenvaller zijn. En in plaats van de uitgaven van uw tijd in Castle Wars, vaker wel dan niet, vind je jezelf het vinden van manieren om geld te verdienen om nieuwe wapens en items veroorloven.
 2. 2
  Erachter te komen je combat level. Level 70 of hoger zou ideaal zijn voor een nieuw lid te zijn, maar je kunt nog steeds een geweldige tijd op elk combat level.
 3. 3
  Overweeg of u voldoende ervaring. Als u hebt gespeeld voor ten minste 2 jaar gedurende minstens twee keer per week, moet je wel goed. Weet alleen dat als je niet weet wat de niet-Lid werelden en kaarten, om naar het lid gebieden, wapens, en spel kennen gaat veel anders te zijn, en toe te voegen aan de uitdaging.
 4. 4
  Stuur 5€ -8 tot Jagex beperkt door de methode van uw keuze betaling (dit zal variëren van land tot land). Dit kan Pay-Per-Telefoon, Mail, Credit Card, en meer. Verschillende methoden meer kosten, afhankelijk van de vergoedingen die aan Jagex.
 5. 5
  Wees bereid om geld te betalen voor uw nieuwe vaardigheden en items. Veel lidstaten items hebben de neiging om meer geld kosten dan niet-Lid degenen. Een omgekeerde vindt u, is dat sommige items, armor sets en wapens eigenlijk minder zal kosten in de werelden dan in niet-Lid Worlds.
 6. 6
  Maak kennis met de lid wereld. Quests doen, vrienden te maken met spelers die meer ervaring dan je hebt, en een beetje te verkennen. Geniet van je nieuwsgierigheid, en doe een paar nieuwe quests. Quests die rond Lid vaardigheden en gebieden kan een geweldige manier om het spel om je te leren kennen.

Tips

 • Merk op dat voor sommige wapens / armor moet je quests doen voordat u ze kunt gebruiken. De meeste dragon wapens zijn als dit.

Waarschuwingen

 • Als je lid worden als een laag niveau, wees voorzichtig waar je loopvlak. Een deel van de monsters in nieuwe natuurgebieden, kerkers en steden zijn zeer hoog genivelleerd en gevaarlijk om rekeningen met een lage combat level.
 • Kijk uit voor mensen die zullen proberen om u te verleiden als je niet weet hoeveel een lid item is en ze zeggen een prijs die haar niet altijd gelijk dus niet kopen totdat je erachter.
 • Als je doet de Pay-Per-Cash-methode, kan de e-mail soms de weg kwijt of gestolen.
 • Wees voorzichtig, is RuneScape bekend als zeer verslavend, en lid worden kan alleen maar verergeren deze verslaving. Voor meer informatie, zie "Hoe te vermijden die verslaafd zijn aan runescape ".

Dingen die je nodig hebt

 • 5€ -8 (Amerikaanse valuta) (afhankelijk van de methode die u betaalt, kan het meer kosten)
 • De materialen die nodig zijn voor uw betaling optie (Credit Card, envelop en postzegel, etc.)
 • Een behoorlijke hoeveelheid goudstukken
 • Een RuneScape-account
 • Internet
 • Computer (want hoewel een PSP heeft internet, kunt u geen Runescape spelen behalve PSP 3000)