Wkunl

Hoe u bestanden opslaan op een USB flash drive

Heeft u altijd al uw bestanden op te slaan op een USB-stick? Als je weet hoe, het proces is zeer eenvoudig! Volg deze stappen en je zal de meester van bestanden opslaan op een USB-stick zijn. Deze gids zal zich richten op Windows als platform voor het opslaan van bestanden op de schijf.

Stappen

Hoe u bestanden opslaan op een USB flash drive. Koop een USB flash drive.
Hoe u bestanden opslaan op een USB flash drive. Koop een USB flash drive.
 1. 1
  Koop een USB flash drive. Deze zijn beschikbaar in veel elektronicazaken in wisselende capaciteit. Vergeet niet, de hogere capaciteit, zal de duurdere de USB-eenheid te zijn. Ter referentie, een CD-ROM-schijf kan ongeveer 700mb van informatie, en een single-layer DVD-ROM-schijf kan ongeveer 4,7 GB aan data.
 2. 2
  Steek deze in de USB-poort van uw computer. Als u Windows XP of Windows Vista, moet de erkenning proces automatisch. U krijgt een ballon pop-up venster te ontvangen op uw systeemvak over dit proces. Hoeft het station niet gebruiken totdat de ballon pop-up toestanden "De nieuwe hardware is geïnstalleerd en klaar voor gebruik." Eenmaal geïnstalleerd, zal je ofwel een nieuwe mount punt in Linux / BSD gebaseerde software, of een nieuwe toegewezen stationsletter in Windows. Of J: Een computer met veel schijven kan een mid-letter van het alfabet, zoals ik heb:. Voor de toepassing van deze ondersteuning, zal aandacht worden gehandhaafd op Windows-systemen.

MS Office Document

 1. 1
  Om een bestand te redden van de microsoft office applicatie sla het bestand (en) aan op uw computer (ex. Desktop) eerst voor back-up.
 2. 2
  Klik vervolgens "opslaan als" en kies het apparaat dat u wilt opslaan. Het zal waarschijnlijk worden met de titel Verwisselbare schijf X:

Kopieer een bestaand bestand

 1. 1
  Klik met de rechtermuisknop (context klik) op het bestand.
 2. 2
  Selecteer de 'send to...' Optie.
 3. 3
  Klik op uw verwisselbare schijf. Opmerking: De Explorer methode slaat alleen een kopie van het bestand op uw schijf, zal het niet het oorspronkelijke bestand te verplaatsen.
 4. 4
  Als u klaar bent, klikt u op het pictogram met een pijl en rechthoek (of een kleine flash drive met een vinkje) in het systeemvak van uw hardware uit te werpen. Zorg ervoor dat je stopt alle savable applicaties zoals Microsoft Word, Powerpoint en Excel alvorens dit te doen.
 5. 5
  Verwijder de USB-stick uit de USB-poort.

Tips

 • Vergeet niet de stationsletter voor uw USB-apparaat.
 • Daarnaast kunt u bepaalde programma's lopen van uw flash drive. Dit zijn de zogenaamde "draagbare toepassingen". Dergelijke programma's opslaan van uw voorkeuren en andere bijbehorende bestanden in een map op de flash drive, niet op de host computer, zodat u kunt uw instellingen mee te nemen voor onderweg.
 • Als u persoonlijke of prive-informatie opslaan op uw USB-apparaat, te gebruiken of om het te beveiligen

Waarschuwingen

 • Niet toevoegen snelkoppelingen van bestanden want het zal niet open wanneer het is aangesloten in een ander systeem.
 • Zorg ervoor dat uw USB genoeg geheugen heeft.
 • Verwijder het USB-station niet te verwijderen zonder de procedure van de 'Hardware veilig verwijderen' hebben voltooid zoals hierboven aangegeven.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Computer.
 • Een USB Flash Drive.
 • Basic File navigatie vaardigheden.