Wkunl

Hoe maak je een virus uit een flash drive te halen


Een computervirus is een schadelijk programma dat elk van een aantal nadelige effecten op uw computer kan hebben. Virussen kunnen vitale informatie over de computer te verwijderen, veroorzaken onverwachte fouten, maak uw computer kwetsbaar voor aanvallen, vertragen uw systeem, veroorzaken willekeurige pop-ups verschijnen, items uit te schakelen, en zelfs willekeurig bellen aan op je modem naar uw telefoonrekening verhogen (dial- up). Ze kan verspreiden van computer naar computer op vele manieren, waaronder via USB (U nive rsal S Unive> erial B us) opslagapparaten, zoals externe harde schijven of flash drives. Het verwijderen van een virus van een computer of apparaat kan zwaar, maar het is niet onmogelijk. Hier is hoe je een virus uit een flash drive kan verwijderen.

Stappen

Hoe maak je een virus uit een flash drive te halen. Voer een virusscan op de flash drive.
Hoe maak je een virus uit een flash drive te halen. Voer een virusscan op de flash drive.
 1. 1
  Voer een virusscan op de flash drive. Uitvoeren van een virusscan kan bepalen of er echt een virus op het station. Als je er een vindt, verwijder deze. Dit moet voorkomen dat u aan de volgende stappen te volgen en zou bespaart u een hoop ellende.
 2. 2
  Back-up van bestanden die u wilt opslaan op de schijf. Kopieer niet hele mappen! Er zijn verborgen bestanden in elke, kan het virus potentieel een van deze verborgen bestanden. Kopieer bestanden handmatig, een voor een. Sparen niet uitvoerbare bestanden of mappen zip, als u de gegevens in een zip map nodig, voorzichtig pak de informatie en slaan wat je nodig hebt om.
 3. 3
  Formatteren van de flash drive. Klik op START + RUN en typ cmd, druk op ENTER. In het commando dialoog dat verschijnt, typ "formaat (stationsletter):". Zorg ervoor dat u de stationsletter voor de flash juiste station te krijgen.
  • Om de stationsletter te bepalen, opent u Deze computer en kijk naar de flash drive. Het moet iets in de trant van "USB Jump Drive (E:)" zeggen. In dit geval, E is de stationsletter. Het kan op uw computer anders zijn, afhankelijk van het aantal stations die u hebt aangebracht.
 4. 4
  Kopieer de bestanden terug naar de flitser die u hebt opgeslagen. Nadat u de schijf wordt geformatteerd, worden alle gegevens die erop worden gegaan, met inbegrip van het virus. Het is nu veilig om uw bestanden terug naar de schijf te kopiëren.

Tips

 • Altijd scan uw computer na deze procedure als het virus zou kunnen migreren van het externe USB-opslagapparaat aan uw belangrijkste drive.
 • Probeer het scannen van alle bestanden die u wilt kopiëren naar uw computer om te zien of ze veilig en niet besmet. Als het een foto die u graag en het is besmet, print het uit voordat u het wist, dan scant het terug naar uw computer. Je zult jezelf bedanken.

Waarschuwingen

 • Elk bestand dat u kopieert kon worden besmet, als je niet kunt veroorloven om een ​​geïnfecteerd document of afbeelding te verliezen, print het uit en scan het terug naar de computer van papier.