Wkunl

Hoe succesvol te zijn in rollercoaster tycoon spellen

In Roller Coaster Tycoon 1, 2, en 3, krijg je je eigen pretpark compleet met allerlei attracties en bezienswaardigheden te beheren. In verschillende scenario's, doelen zijn verschillend, maar ze hebben een ding gemeen: je moet een bepaalde hoeveelheid geld te verhogen en hebben een aantal aantal gasten aan het einde van een bepaalde periode.

Deze gids zal u helpen het beste pretpark van de grond af in Rollercoaster Tycoon, Rollercoaster Tycoon 2, en Rollercoaster Tycoon 3 te creëren.

Stappen

Hoe succesvol te zijn in rollercoaster tycoon spellen. Kies een scenario waar je je pretpark te bouwen vanaf nul.
Hoe succesvol te zijn in rollercoaster tycoon spellen. Kies een scenario waar je je pretpark te bouwen vanaf nul.
 1. 1
  Kies een scenario waar je je pretpark te bouwen vanaf nul. Kies bijvoorbeeld Forest Frontiers in RCT 1, Roller Coaster Hemel in RCT 2, en Cosmic Craggs in RCT3. Het park hoeft niet te worden afgesloten. In fase 1 en 2, kan je niet bouwen in de pauzestand, maar in RCT3, kan het spel worden onderbroken of niet.
 2. 2
  Klik op het geld bedrag op de linksonder en het verhogen van uw lening zo veel als nodig is om genoeg ritten te bouwen. We zullen het later afbetalen (NB: Sandbox Mode heeft geld unlimted).
 3. 3
  Klik op het pictogram build. Kies "Gentle Rides" en kies iets klein, zoals een reuzenrad of een draaimolen. Plaats de rit in de buurt van de ingang van het park, maar niet te dicht bij de weg. Geconfronteerd worden met de in-en uitgang naar het hoofdpad. Nu, klik op pad pictogram en een wachtrij lijn pad te bouwen van de ingang van het pad. Houd in gedachten dat uw rit een lange lijn kan vereisen. Herhaal deze stap met een andere zachte rit.
 4. 4
  Wanneer uw entree ziet er vol, bouwen iets groters. Klik op het pictogram build en kies "Thrill Rides". Probeer iets te klein, als een swingende schip, of een spinning twist halen. Plaats deze naast de zachte ritten. Weet de wachtrij lijnen niet bouwen nog omdat u niet beschikt over een weg die leidt tot nog de rit. U kunt deze stap indien nodig herhalen.
 5. 5
  Nu dat je de ingang opgevuld, is het tijd om te verhuizen naar de grote oppervlakte van het park. Klik op het pictogram build en kies "Achtbanen". Pick "houten achtbaan" en iets vrij groot, maar niet te groot te bouwen. Plaats deze op de rand van het park, zodat u nog ruimte in het midden om paden te installeren. Zet de ingang zo dicht mogelijk bij het station mogelijk te maken. Houd er ook rekening mee dat je moet wegen die alle ritten verbinden bouwen. Sla deze stap niet te herhalen.
 6. 6
  Nu, nogmaals, kies "zachte ritten" en bouwen een autorit niet te ver van de achtbaan. Proberen om het klein te houden, maar niet zo klein als reuzenrad, of merry-go-round.
 7. 7
  Als het afgelopen april in het spel op de build icoon, kies "waterattracties," en bouwen wat rijden ze hebben. Plaats ze dicht bij de rand van het park, maar ook dicht bij de ingang. Als u de boottocht te bouwen, moet je een meer te graven en vul het met water.
 8. 8
  Nu is het tijd om verder te gaan naar de paden. Bouw een pad vanaf de ingang naar het water rijden. Proberen om het pad zo recht mogelijk, en toch gemakkelijk te bereiken alle ritten. Nu, bouwen wachtrij paden van toegangen. Als u behoefte aan een wachtrij lijn langer te zijn voor een meer populaire rit zoals achtbanen, draai het als een doolhof. Wanneer u de wachtrij regels naar beneden, bouwen exit paden. Het bouwen van de wegen in die volgorde wordt voorkomen wachtrijen per ongeluk het bijvoegen van een pad die u misschien niet wilt dat het op. Exit paden kan niet wachtrij paden, of uw gasten zullen denken dat ze in de rij voor een andere rit en in de war raken. Dit houdt uw park cijfer omhoog.
 9. 9
  Nu dat je een basis schets van uw park, is het tijd om verder te gaan naar nog grotere ritten. Klik bouwen icoon en achtbanen weer. Kies wat je wilt - iets echt groot - en bouwen in de buurt van het water rijden en de eerste achtbaan. Zet het niet dicht bij de ingang en zorg ervoor dat de paden in gedachten te houden. Niet bouwen aan de andere kant van het park tot aan de ingang, beide randen en het midden is opgevuld, hoeven de gasten niet willen lopen ver. Dat is het voor de ritten!
 10. 10
  Voeg de andere attracties die uw gasten gaan. Klik op de Build pictogram en kies "Food". Bouwen Burger Bar, of Pizza Stall. Plaats het in het midden van de attracties. Bouwen van een drankje stal naast stal het voedsel, en tot slot, voeg een badkamer.
 11. 11
  Nu, klikt u op het pictogram "landschapsarchitectuur / decoraties" en kies "pad decoraties". Klik op de prullenbak en plaats het rond de paden. Zet het in de buurt van kraampjes en op de uitgangen van de ritten. Dat gaat klinken beetje vies, maar mensen overgeven soms, als ze uitstappen ritten. Herhalen, maar kies bankjes in plaats van vuilnisbakken. Soms, als mensen ziek worden, ze willen gewoon zitten. U kunt ook toevoegen in sommige decoraties, zoals fonteinen.
 12. 12
  Nu dat je park lijkt meer op een echt park, is het tijd om te gaan in het bedrijfsleven. Zorg ervoor dat alle van de ritten zijn geopend individueel. Open het park. Om dat te doen, klikt u op de ingang van het park en het veranderen van de rode teken naar groen.
 13. 13
  Nu alleen maar achterover leunen en kijken je park populatie te laten groeien. Zorg ervoor om te controleren op specifieke ritten en zie wat mensen denken. Maak een paar aanpassingen indien nodig. Let op de aankondigingen. Een maand in, het huren van een klusjesman of twee om lege vuilnisbakken en opruimen braaksel. Als een rit uitvalt, het huren van een monteur. Als er klachten over vandalisme, het huren van een bewaker. Zorg er ook voor om park toegangsprijs te verhogen na ongeveer een maand, maar niet de prijswijziging te dramatisch doen of niemand zal komen.
 14. 14
  Klik op het geld opnieuw en kies het allerlaatste tabblad. U vindt er alle advertentie mogelijkheden daar te zien. Adverteer uw park voor twee tot drie weken - veel meer gasten zullen komen. Ook nemen alle ritten. Als een bepaalde rit krijgt niet zoveel mensen als je wilt dat het te krijgen, ga terug naar de advertenties, maar deze keer kies "adverteren bijzonder ride".
 15. 15
  Nu ontspannen voor een minuut en kijk naar de hoeveelheid geld. Zien hoeveel het wordt steeds meer. Nadat je genoeg geld hebt opgedaan, het openstellen van de geld-controle weer en verminderen de lening zo veel als je kunt. Je doel is om niet langer leningen te hebben bij allen.

Tips

 • Om veel geld te krijgen, bouwen een aantal winkels dicht bij de ingang van je park.
 • Als je een gast zegt dat een rit is te intens of te zacht voor hem te vinden, pak hem op en zet hem in de wachtrij van een meer geschikte rit. Whee! U kunt uw tijd in beslag nemen als dit in plaats van alleen maar kijken naar mensen schreeuwen.
 • Als je park is te groot, het bouwen van een monorail (geen trein, want monorail kan worden verhoogd, zodat u niet hoeft te maken over paden en andere attracties) die verschillende stations heeft en gaat rond het park. Als je opgebruikt alle 4 stations en de monorail is niet een volledige cirkel, verander het naar een one-way-shuttle-modus in plaats van continue circuit mode.
 • Bij het bouwen van je park, laat de achterzijde (het verst van de ingang) leeg is, dus je kunt andere ritten daar later op te bouwen.
 • Zorg ervoor dat u nieuwe ritten te bouwen als ze beschikbaar zijn.
 • Op Roller Coaster Tycoon 3, als je extreem laag draaien op geld, of in de negatieven, de naam van een park gast "John D. Rockefeller". Dit geeft je een boost in geld, en je kunt benoemen als vele gasten "John D. Rockefeller 'als u wilt.
 • Als je park is groot, het opbouwen van een heleboel eten en drinken kraampjes en badkamers. Ook bouwen aan een informatiekiosk - paraplu's te verkopen als een gek als het regent, de prijs verhogen als je de donder hoort.
 • Hebben niet alleen een route verbindt alle ritten. Bouwen zijpaden om de menigte uiteen te drijven.
 • Vergeet niet om veel reclame campagnes.
 • Zorg ervoor om te luisteren naar alle reacties van uw gasten en aanpassingen.
 • Na een paar virtuele maanden van je park open zijn, het huren van een paar entertainers.
 • Hier is een tip: Wanneer er veel gasten komen binnen, ze vangen door zich te ontdoen van de weg achter hen. Aan de voorzijde van hen een badkamer, en veel consession stands en maken de prijzen zo hoog als je kunt.
 • Als al uw land is opgevuld, koop wat meer. Dit kan gedaan worden door te klikken ingang van het park en vervolgens op grond kopen pictogram.
 • Als een gast is echt boos (waarvan een met een rood gezicht) maakt een pad, los van de anderen, en plaats een bankje daar. Verplaats die gast daar en hij zal breken. Dat zal weer hem gelukkig maken!
 • Sommige van uw park gasten misschien niet "live" dicht bij uw park in hun virtuele leven, dus ze zullen nodig hebben om de badkamer te gebruiken. Klik op een badkamer, en verhoging van alle van de badkamer vergoedingen in je park tot 10 cent. Dat betekent dat de gasten zal een dubbeltje naar het toilet te betalen. Vooral als u een groot park, is dit een goede manier om money.In versie 3 maken een aantal gasten gewoon gaan naar die toiletten.
  • Hebben rit buurt van water zullen gasten gelukkig maken. Maak ze CLOSE (bijna aanraken) water zal helpen nog meer!
 • Hou je gasten tevreden. Er zijn tal van dingen die de gasten gelukkiger te maken, terwijl sommige andere dingen veroorzaken hun geluk niveau te verlagen. Als geluk niveau van een gast is laag genoeg is, zal hij veranderen in een vandaal en breek bankjes en lampen in je park, die op zijn beurt zal geluk niveau andere gasten 'beïnvloeden. Soms is het niet eenvoudig om de gasten tevreden te houden, maar als u deze tips krijgt u een idee over hoe je gasten 'geluk te manipuleren zijn.
  • Gasten hou niet van dingen die te duur zijn. Dus, als je ziet mensen denken: "Ik betaal dat veel te gaan / kopen [insert object hier]," onmiddellijk verlagen van de prijs bij de attractie. Als je prijs is goed, dan zie je de gasten denken "[attractie] is echt een geweldige waarde".
  • Maak je park zien er leuk uit. Dingen zoals Landschap en Thematiek oorzaak gasten te denken "Het landschap is hier geweldig", die hun geluk verhoogt. Zorg er ook voor om muziek op sommige ritten. Dit maakt ook gasten gelukkiger. Echter, in de derde Roller Coaster Tycoon spel, gasten soms voorkomen dat bepaalde ritten, omdat ze niet graag de muziek. Probeer weg te blijven van muziek als je de derde Roller Coaster Tycoon spel, maar als je het tweede of het eerste, het toevoegen van muziek aan uw ritten is een goed idee.
  • Zorg ervoor dat klussers huren, zeker als u gasten denken "Dit pad is walgelijk." Wijs specifieke gebieden voor de klussers om patrouille en gasten zullen dan denken "Dit park is echt schoon en netjes," die hun geluk verhoogt.
  • Huur entertainers. Wanneer een gast passeert een entertainer, zijn / haar geluk stijgt. Plaats entertainers nabij het hek te ontmoedigen verlaten gasten uit verlaten. Ook zet entertainers in de wachtrij lijnen, want na een lange tijd wachten in de rij, de gasten boos.
  • Houd je wachtrij lijnen klein. Wanneer gasten denken "Ik ben al in de rij staan ​​voor [rit] voor leeftijden" hun geluk daalt. Sommigen kunnen de lijn verlaten als ze te lang moeten wachten.
  • Honger, dorst, een badkamer, en misselijkheid ook van invloed op de gasten 'geluk. Hier zijn een aantal dingen die een van die dingen te verhogen / verlagen kunnen veroorzaken:
   • Gast honger toeneemt in-time. Omdat het eten van voedsel verhoogt ook misselijkheid niveau, plaatst u de kraampjes weg van misselijk ritten. *
   • Gast Dorst neemt meestal als hij / zij eet voedsel. De dorst niveau neemt ook toe met de misselijkheid niveau. Na het drinken van een drankje, meestal dorst niveau gast en misselijkheid niveau dalen. Echter, de badkamer stijgt. Beste plaatsen om te drinken stalletjes te plaatsen zijn in de buurt van een eettentje en vlakbij de afrit van de misselijk rit.
   • Het zal ook een goed idee om badkamers te plaatsen over het hele park te zijn. Gast Badkamer niveau toeneemt wanneer hij drinkt een drankje.
   • Gast misselijkheid meestal toe wanneer hij / zij rijdt op een rit die een hoge misselijkheid waardering heeft. Misselijkheid is ook toegenomen (een klein beetje) door het eten van voedsel. Als de misselijkheid te hoog is, zal de gast overgeven. Meestal braken vermindert misselijkheid niveau gast. Misselijkheid niveau wordt ook afgenomen als de gast gaat zitten of drinkt een drankje.
  • Als het geluk van een gast is wanhopig laag, kun je hem hernoemen / haar naar Melanie Warn. Dit zal geluk en energie gasten te stimuleren om maximale.

Waarschuwingen

 • Heb al je geld niet verspillen. Als je beneden 1500€ stop uitgaven voor een tijdje. Vergeet niet, een van je uiteindelijke doel is om te betalen al van de leningen, zodat als je in een crisis kunt u meer leningen te krijgen.
 • Test al uw custom-built ritten voordat u ze opent om uit te vinden of ze veilig zijn.
 • Bij het bouwen van je eigen ritten, moet u aandacht te besteden aan hoe extreem de rit is. Niet de druppel te hoog te maken. Heeft vijf lussen niet te maken in een rit. Als je dat doet, weinigen zullen willen de rit rijden. In sommige parken gasten liever meer attracties gaan dan anderen.
 • In sommige parken, moet de entree gratis is. In anderen, moeten alle ritten gratis zijn.
 • Altijd in RCT3 alert wanneer u een Vipeep in het park.
 • Sommige parken beginnen automatisch te openen en kan niet worden gesloten. In dit geval, bouwen alle rit paden direct en open alle ritten zodra ze klaar zijn.
 • Laat het spel lopen en ga weg voor meer dan vijf minuten. Je zou denken dat de dingen gaan geweldig, maar als je vertrekt, misschien iets (zoals een achtbaan crash) gebeuren. Als je er niet bent, zal uw zakenimperium instorten. Vergeet niet, er is altijd een save-optie.
 • Als het gezicht van een gast is rood, dat betekent dat hij is erg boos.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Computer
 • Een toetsenbord
 • Een muis
 • Een van de Roller Coaster Tycoon Games