Wkunl

Hoe al de sims in een huishouden gelukkig maken

Zijn je Sims rijden je gek? Zijn ze echt honger, super moe en hard nodig naar de wc? Nou ja, om ze allemaal goo terug naar een groene, mooie terug ronde te maken, nou ja, het is niet moeilijk. Dit is VOOR SIMS 2 GAMES ONLY!

Stappen

Hoe al de sims in een huishouden gelukkig maken. Zodra je de cheat hebt getypt, drukt u op Return of Enter.
Hoe al de sims in een huishouden gelukkig maken. Zodra je de cheat hebt getypt, drukt u op Return of Enter.
 1. 1
  Open de cheat box. Het is een lange witte balk aan de bovenkant van het scherm. Houd Shift en Ctrl Shift> (controle) op hetzelfde moment. Terwijl die naar beneden, druk op C. Als dit juist gebeurt, moet je de bar aan de bovenkant van het scherm.
 2. 2
  Typ in: boolprop TestingCheatsEnabled waar. Type precies zoals afgebeeld, ruimten, caps spelling.
 3. 3
  Zodra je de cheat hebt getypt, drukt u op Return of Enter.
 4. 4
  Druk nu op shift. Houd SHIFT ingedrukt en selecteer de mailbox. Houd shift ingedrukt de hele tijd.
 5. 5
  Zodra u de mailbox hebt geselecteerd, klikt huishouden.
 6. 6
  Klik op: maak alle gelukkig.
 7. 7
  Kijken. U ziet de Sims behoefte bars gaan omhoog en krijg groen.
 8. 8
  Herhaal dit indien nodig.

Tips

 • Sinds die cheat is lied lang, schrijf het op een stuk papier om je te helpen herinneren. Dat wil zeggen, als je wilt ook.
 • Wanneer u de mailbox selecteert, krijgt u andere opties te zien. Wilt u misschien deze onderzoeken!
 • Als je niet wilt bedriegen, kan je altijd naar het tabblad beloningen (de schatkist) en selecteer de Eclectic en Raadselachtige Energizer. Zorg ervoor dat het voor u beschikbaar. Zet het dan overal op je kavel. Selecteer je Sim (een per keer!) En selecteer deze en druk op Gebruik. Zorg ervoor dat u ten minste Gold aspiratie maar, want anders kan de meter kon allemaal naar rood!
 • Als u typt in de boolprop cheat in wijk oog en zet hem dan uit wanneer u zich op de kavel dan kunt u klikken en slepen het motief bars (honger, hygiëne enz.). Dit kan handig zijn als je wilt dat je Sims gelukkig te zijn, maar je wilt niet dat ze wakker in het midden van de nacht.
 • Als u niet wilt dat gebruiken, je hoeft alleen te typen in maxmotives ipv boolprop testingcheatsenabled ware, dat is een veiligere manier om je Sims gelukkig te maken, maar het heeft alleen invloed op uw huishouden Sims.

Waarschuwingen

 • Typ de cheat juist of je zal een grote dialoog krijgen. Om dit dialoogvenster, druk op Ctrl + Shift en daarna c, zoals het openen van de cheat balk verwijderen.
 • Deze cheat kan problemen met je sims veroorzaken, want het is de cheat programmeurs gebruiken om te testen of het spel goed werkt. Klik niet op opties als het niet duidelijk wat ze doen (vooral de optie 'force error "). Ze zijn vele gidsen op het internet over hoe het veilig te gebruiken.
 • Schakel de cheat met boolprop TestingCheatsEnabled vals. Het is een lange cheat om te onthouden en het is vervelend om te blijven draaien aan en uit, maar het is veiliger voor je spel als je dat doet.
 • Als er een fout opkomt terwijl je speelt met de cheat op, raak niet in paniek. Klik op Reset vervolgens snel uit te schakelen de cheat. Als je dat niet dan zal het blijven optreden.

Dingen die je nodig hebt

 • Sims 2