Wkunl

Hoe te starcraft spelen zonder cd

Sommige mensen weten niet over deze handige tip. Deze is uitgebracht als een officiële patch van Blizzard. Dit is legaal en voor degenen die scheuren of hacks moet je een actuele cd en cd-key hebben.

Stappen

Hoe te starcraft spelen zonder cd. Zorg ervoor dat je hebt "extensies verbergen voor bekende types" uitgevinkt.
Hoe te starcraft spelen zonder cd. Zorg ervoor dat je hebt "extensies verbergen voor bekende types" uitgevinkt.

Windows-gebruikers

 1. 1
  Zorg ervoor dat je hebt "extensies verbergen voor bekende types" uitgevinkt. Om dit te doen, gebruik dan de volgende stappen:
 2. 2
  Klik op start -> programma's -> Accessoires -> Windows Verkenner
 3. 3
  Klik op tools -> Mapopties (Windows Vista-gebruikers moeten op de alt-toets om de optie gereedschap zien aan de bovenkant van het venster)
 4. 4
  Klik op het tabblad weergave in de lijst, op zoek naar het "verbergen voor bekende bestandstypen" optie, en zorg ervoor dat het niet is aangevinkt.
 5. 5
  Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.
 6. 6
  Nu moet u een aantal bestanden te kopiëren van het spel cds
 7. 7
  Als u eigenaar bent alleen starcraft, copy "te installeren. EXE" uit de StarCraft-cd naar uw map StarCraft en hernoem het naar "StarCraft.mpq".
 8. 8
  Als u eigenaar bent starcraft: Brood War, copy "INSTALL.EXE" van de StarCraft: Brood War-cd naar uw map StarCraft en hernoem het naar "BroodWar.mpq". Indien u wenst om de StarCraft originele missies spelen dan kunt kopiëren en hernoem het installatiebestand van de oorspronkelijke StarCraft cd ook, zoals direct boven vermeld.
 9. 9
  Voer de nieuwste patches van starcraft en / of broodwar voor de software om het ". MPV" files detecteren.

Mac-gebruikers

 1. 1
  Als u eigenaar bent alleen starcraft, copy "starcraft archief" van de starcraft cd naar uw starcraft / starcraft bestanden / mappen.
 2. 2
  Als u eigenaar bent starcraft: Brood War, copy "Brood War Archief" van de StarCraft: Brood War-cd naar uw StarCraft / StarCraft Files / map. Indien u wenst om de StarCraft originele missies spelen dan kopieer webarchiefbestand Starcraft uit de originele StarCraft cd ook, zoals direct boven vermeld.

Tips

 • Als je hebt Brood War en gekopieerd en geplakt het in uw Starcraft Brood War map alleen zal werken zonder CD. Als u wilt dat de oorspronkelijke Starcraft te spelen zonder cd hetzelfde doen. Nadat beide worden nu uitgevoerd kunt u beide versies te selecteren zonder cd.

Waarschuwingen

 • Knoei niet met andere bestanden, omdat je kan hebben om opnieuw te installeren starcraft vanaf nul.

Dingen die je nodig hebt

 • Werken CD
 • Werkende CD-Key
 • Computer
 • Brood War (optioneel)