Wkunl

Hoe te starcraft spelen als een pro

Dit is een serieus artikel over de basics van Starcraft. Als u niet wilt dat om hulde te brengen aan de beste strategie spel van zijn tijd wegkomen.

Stappen

Hoe te starcraft spelen als een pro. U moet een werknemer te allen tijde worden geproduceerd.
Hoe te starcraft spelen als een pro. U moet een werknemer te allen tijde worden geproduceerd.
 1. 1
  Respect afdwingen. Gebruik geen "1337 Speak" net als alle andere wannabes, goede spelling en grammatica toont een respectabele speler. Het toont ook aan u besteden veel tijd te typen wanneer je moet beheren! Niet prullenbak praten niet. Typering GLHF (good luck have fun) is beleefd en gerespecteerd in het begin van een spel.
 2. 2
  U moet een werknemer te allen tijde worden geproduceerd. Dit geldt vooral op geld kaarten, maar is belangrijk voor Terran en Protoss in normale kaarten ook.
 3. 3
  Scout de kaart. Gathering intel is essentieel, zodat je de tegenstander kan tegengaan. Het kennen van de locaties van meerdere vijandelijke basissen is ook belangrijk, zodat je de tegenstanders economie kunnen verstoren.
 4. 4
  Doe je marines / zeloten / Zerglings niet naar de dood. Als het doen van een stormloop, zijn dingen niet draaien goed, verlaat, en parkeer je eenheden buiten hun basis. Het is niet de moeite waard te laten sterven. Het hebben van hen buiten een vijandelijke basis kan voorkomen dat verdere uitbreidingen en u toelaten om een ​​betere economie te krijgen.
 5. 5
  Ken uw sneltoetsen. In StarCraft de persoon die hun vijanden kunnen doordringen verdediging wint. Met de snelheid van sneltoetsen kunt u, kunt u uw vijanden niet op de hoogte.
 6. 6
  Leren verschillende "build orders" van vrienden, replays en online. Uiteraard passen als je tegenstander tellers.
 7. 7
  Sneltoets je eenheden. Een goed gecontroleerde groep Zerglings kan nemen in een groep van zeloten als je hen omringen.
 8. 8
  Kennen voor-en nadelen van uw toestel. Gebruik de voordelen in uw voordeel en proberen om tellers te vinden als tegenstanders te exploiteren uw nadeel.
 9. 9
  Besteden als veel van uw middelen mogelijk, maar wees bewust van wat je het te besteden aan. (Dit staat bekend als "macrobeheer")
 10. 10
  Als je verliest, typ "gg" (wat betekent "goed spel") naar goede manieren (type eerst) laten zien. Als je wint en je tegenstander typen "gg", typt u het terug.

Waarschuwingen

 • Voors LAN, maar als je ooit wilt leren die positie spelen op Battle.net is je enige manier. Ladder games niet pijn doen.
 • Praten als een newbie zal uw kansen van het kijken als een pro maakt niet uit hoe goed je bent te vernietigen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer
 • Starcraft disc
 • Internetverbinding