Wkunl

Hoe te mijnenveger hack

Terwijl de Mijnenveger spel is opgenomen in bijna elke Windows-computer, weinigen weten hoe het te spelen, en anderen hebben geen idee hoe om te winnen. Dit artikel zal uitleggen om te spelen, en bijna nooit verliezen.

Stappen

Hoe te mijnenveger hack. Open mijnenveger en selecteer het venster.
Hoe te mijnenveger hack. Open mijnenveger en selecteer het venster.

Om te detecteren of er een mijn

 1. 1
  Open mijnenveger en selecteer het venster.
 2. 2
  Typ 'xyzzy'.
 3. 3
  Tik op de [Shift]-toets.
 4. 4
  Beweeg uw muis over het mijnenveld.
 5. 5
  Kijk goed om een heel klein wit vierkant op de uiterst links bovenaan je bureaublad vinden, zou het ongeveer 1 pixel in grootte. Een witte pixel zal de aanwezigheid van een mijn aan te duiden.

Om de scores bewerken

 1. 1
  Zoek het bestand "winmine. Ini"
 2. 2
  Open dit bestand met notepad
 3. 3
  U zult inzendingen voor de beste tijden te zien. Bewerk deze vermeldingen, het wijzigen van de namen en de tijden om uw tijden te wijzen!

Opmerkingen:

 • Deze stap zal binnenkort achterhaald vanwege het kleine percentage van de computers draait op Windows 9x en eerder. Je hoeft niet om deze stappen uit te voeren, omdat het niet kan worden gedaan op de Windows NT-gebaseerde besturingssystemen (Windows 2000 en later) anyways.
 • Dat deze stap is alleen beschikbaar voor Windows-versies ouder dan Windows XP.

Om een ​​verpakt veld maken

 1. 1
  Open mijnenveger en selecteer het venster.
 2. 2
  Reset alle scores.
 3. 3
  Maken nu al van de hoge scores WRAPFIELD.
 4. 4
  Klik met de rechtermuisknop op dhr. Smiley.
 5. 5
  Nu zijn gezicht is rood.
 6. 6
  Nu het gebied is al aangesloten, zodat een 1 op een muur kan ook betekenen een mijn aan de andere kant.

Tips

 • Het cijfer waarden zoals time1, time2 en time3 zijn in hexadecimale standaard. zet ze in decimalen te zien wat ze zullen verschijnen als in de beste tijden.
 • Vergeet niet dat dit een aantal van deze hacks zijn in latere versies van Windows, met name de versie die u op Windows 7 is vastgesteld; zodat ze misschien niet meer werken.
 • Het werkt het beste als uw computer achtergrond is grijs (relevante stappen: Hoe desktop wallpaper van een computer wijzigen.
 • Niet de mijnenveger scherm maar uw computer achtergrond. Een witte stip betekent dat het veilig is om te klikken, en een zwarte stip betekent dat er een mijn. (Als uw bureaublad achtergrond is wit zul je het niet zien omdat zijn ofwel wit of wat ooit its hoort te zijn)