Wkunl

Hoe speel je team fortress 2

Nu free-to-play, heeft Team Fortress 2 werd genoteerd als een komische en leuk spel. Als u een van degenen die net toegetreden tot de spel, maar je stom bent, geen zorgen! Deze pagina zal je de basis run door van alles wat je moet weten en begrijpen te geven.

Stappen

Hoe speel je team fortress 2. Speel de tutorial modus eerste!
Hoe speel je team fortress 2. Speel de tutorial modus eerste!
 1. 1
  Speel de tutorial modus eerste! Om het te vinden, kijk naar de onderkant van het scherm en zoek naar een puntige bal met een afstudeerproject hoed op. U zult tijdens een spel met vier klassen die som van een online team worden verleend.
 2. 2
  Spelen op een high-end computer. Je moet een constante framerate van ongeveer 30-40 FPS aan gameplay draaglijk te maken hebben. Aan toe te voegen, af te spelen op een server met een maximum van 24 spelers. Team Fortress 2 is ontworpen voor dit soort vertraging. Maar als je speelt op een high-end computer, moet het de 34 speler dop weerstaan.
 3. 3
  Conservatief zijn met video-instellingen. Tenzij je een top-of-the-line gaming systeem draait, zult u waarschijnlijk meer baat bij prestaties in een online multiplayer shooter dan van visuele aantrekkingskracht. De volgende tips zorgen voor een nominaal boost in frame rate.
  • Zet al uw instellingen op lage als uw aanbevolen instellingen zijn medium.
  • U denkt misschien dat het instellen geluidskwaliteit te laag zou helpen, maar het geluid is zeer belangrijk in TF2!
  • Uitschakelen anti-aliasing.
 4. 4
  Leer de niveaus. Weten welk team de start voordeel zou kunnen hebben. In de meeste kaarten is ROOD verdedigen van BLUE.
 5. 5
  Leer de sterke en zwakke punten van elke klasse. Uit te werken welke klassen geschikt zijn voor die kaarten.
 6. 6
  Team Fortress 2 is een team-based spel, dus kamikaze gungho tactiek zal niet werken. Dit is niet zoals Call of Duty, werken samen als een. Afhankelijk van het doel, bent u ofwel het ingedrukt houden van een gebied of naar voren te duwen.
 7. 7
  Communiceren. Als je een microfoon, gebruik het! Communiceren met de rest van je team is essentieel voor het winnen van de ronde, zelfs als je gewoon typen in het team de chat. Werk een plan voor kaarten en klassen, zodat je weet waar iedereen is en gaat.
 8. 8
  Configureer je sleutels. Er zijn vele functies in Team Fortress 2 gebonden aan sleutels, alle configureerbare. Leg de sleutels waar ze het meest zinvol voor u. Met functies als snel wapen schakelen ingeschakeld, zult u meer effectief zijn in het heetst van de strijd als je niet hoeft te kijken naar het toetsenbord.
 9. 9
  Overleven! Het is makkelijk te houden zelfmoordend draait op de vijand schieten wild - maar vergeet niet dat je bent veel meer waard om je team levend dan een lijk op de frontlinie. Elk team heeft een Medic hen in leven te houden. Roepen voor hem om u te genezen up. Artsen kunnen ook tijdelijk dan genezen je naar 150% gezondheid!
 10. 10
  Wees niet bang om te spelen als een medic! Geen team kan winnen zonder hen! Medic is ook een geweldige manier om een ​​kaart te leren.
 11. 11
  Voltooi de prestaties. Elke prestatie die je compleet met een bepaalde klasse telt een speciaal wapen die in uw smaak. Nadat u een mijlpaal bereikt, mag je een wapen verdienen. Oefen met het wapen en ontdek uw beste tactiek. Het spel heeft ook een "Drop System", waarin u kunt hoeden en andere wapens te krijgen na het spelen voor bepaalde tijd.
 12. 12
  Weet het machtsevenwicht. Alleen professionele Scouts kunnen Heavies doden. Een Pyro kan projectielen reflecteren, wat betekent de dood voor Militairen en Demomannen. Snipers zijn een makkelijk doelwit voor Spies als Snipers neiging om stil te staan ​​tijdens het richten en geen aandacht besteden aan hun omgeving dat veel.

Tips

 • Je zal veel sterven, maar je zult er wel aan wennen.
 • Als u nog niet gespeeld class-based team wedstrijden voor, voor te bereiden op je speelstijl aan te passen.
 • Kies uit de eenvoudigere klassen en game types bij het leren om te spelen. Spelen als een spion in je eerste spel zal je verloren en ineffectief vertrekken. Stelde klassen zijn Soldier, Heavy of ingenieur.
 • Probeer te ernstig niet te zijn. Team Fortress 2 heeft een meer joviale gemeenschap dan, zeg, Call of Duty of Halo. Veel van je teamgenoten kan rondom worden gek. Niet boos op hen. Deze luchthartige community is wat maakt TF2 uniek.
 • Als u aandringen op het spelen op een meer serieuze noot, concurrerende competities zoals UGC en ESEA enkel wat u zoekt. Ga naar hun websites aan te melden en spelen tegen teams met spelers van dezelfde kaliber als jij.