Wkunl

Hoe te overleven in counter strike source

Ooit afgevraagd hoe te overleven in het spel Counter Strike Source? Net kocht het spel en kan niet lijken te blijven leven? Hier zijn een aantal manieren om je overlevingskansen te vergroten.

Stappen

Hoe te overleven in counter strike source. Zorg ervoor dat uw systeem is klaar voor de uitdaging.
Hoe te overleven in counter strike source. Zorg ervoor dat uw systeem is klaar voor de uitdaging.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw systeem is klaar voor de uitdaging. Je hebt een goede internet verbinding (1mb/sec) en ten minste een Pentium D of Core 2 processor met tenminste een 128 MB grafische kaart (256 + aanbevolen). Je moet ook minimaal 1 GB RAM-geheugen tot vertraging te minimaliseren. U zult merken dat als uw systeem verbetert, zo zal uw score.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u op het winnende team. Als u niet op het winnende team, ontkoppelen en weer aan op het andere team. (Let op:. Deze tactiek, toen de teams zijn oneerlijk [IE sluiten bij een team met 10 spelers als de andere heeft 8 of minder] heet "stapelen" Team stapelen is niet alleen oneerlijk, het wordt beschouwd als goedkoop en verdien je haten van veel van de fatsoenlijke spelers. meeste servers tegenwoordig AutoTeam balans, dus zelfs als je teamstack, wordt u automatisch naar de teams gelijk te krijgen.) teamstack is ook bekend als "Lamejoin".
 3. 3
  Koop alleen pistolen totdat je genoeg geld hebt om goede wapens te kopen, als het winnende team is vol en het niet accepteren van nieuwe spelers.
 4. 4
  Volg je teamgenoten waar ze naartoe gaan, groepen zijn moeilijker te doden.
 5. 5
  Geluid gebruiken om uw beste voordeel. Breng minstens 25€ op een koptelefoon (30€ als ze komen met een microfoon).
 6. 6
  Scherp uw gevoel voor timing. Springen om een ​​hoek op de juiste tweede, of zelfs beter, wachten tot iemand voorbij loopt u uw kansen dramatisch toenemen.
 7. 7
  Leer de wapens! Niet alle wapens brand op dezelfde manier. Breng wat tijd door op een lege server en schiet op de muur om comfortabeler geworden afhandeling daarvan. Houd nooit de trekker! Schieten korte borstbeelden van kogels.
 8. 8
  Streef naar het hoofd, en altijd je pistool op hoofd niveau. De tijd die het kost om je wapen te verhogen is genoeg voor iemand om een ​​schot in op je krijgt.

Tips

 • Leer de AWP gebruiken. De AWP is een one-hit kill wapen, als je kunt leren om de AWP gebruiken, zul je een betere score te bereiken! Maar als je leert om de verkenner te gebruiken dan zul je pro.
 • Het is goed als je leert om de AK-47, (ook bekend als de CV-47) gebruiken. De AK-47 is vaak de beste pistool op de terroristen kant omdat het armor piercing en kan doden met 1 kogel als je gericht op het hoofd.
 • Sommige wapens zijn beter op een bepaalde map, bijvoorbeeld, verbinding en een sniper werk goed, terwijl sommige dicht kwartaal kaarten beter zou zijn met een AK-47, tenzij u bent een ervaren AWPer.
 • Evenzo leren welke wapens het beste werken in welke situaties. Als je een sluipschutter en zijn binnenkant van tunnels of gangen met muren om je heen, je pistool is waarschijnlijk een betere inzet. (Tenzij je gek reflexen met scoping en schieten). Geweren zijn goed voor middellange tot lange reeksen, SMG's zijn het beste voor korte tot middellange reeksen. Enz.
 • Leer om Anti-Recoil (ook wel bekend als het beheersen van de Spread) om dit te doen, gewoon je doel te verlagen, zodat de Recoil, en de Spread, zijn ze te raken, waardoor u een spray te behouden en nog te raken. (Dit vergt veel van de praktijk, misschien maak een paar spelletjes jezelf met 1-5 bots op easy, medium of tot je succes hebt geleerd hoe)
 • Vergeet niet dat sommige wapens hebben een betere nauwkeurigheid. De Ak-47 heeft een lage nauwkeurigheid en hoge schade. Het beste is om dit wapen te gebruiken in twee ontsproten uitbarstingen. De M4-A1 heeft echter middelgrote schade en hoge nauwkeurigheid. Sproeien van een tijdschrift met dit pistool, zelfs op middellange afstanden, kan effectief zijn. De geluiddemper voegt marginale spuitnauwkeurigheid winsten.
 • Gebruik nauwkeurigheid in uw voordeel. Bij het verplaatsen van volle snelheid je hebt de laagste nauwkeurigheid. Bij het staan ​​uw nauwkeurigheid verbetert marginaal. Terwijl hurken, het verbetert veel meer. Hurken en bewegen is niet groot, maar het is beter om te wandelen en te vuren. Uw beste weddenschap, vooral met sluipschutters, is om voortdurend te verplaatsen totdat u wilt ontslaan, stoppen, brand, verplaats dan weer.
 • Je eerste twee kogels zijn nauwkeurig met vrijwel elk geweer, maar na dat ze beginnen te dwalen van het dradenkruis. Als je kijkt naar goede spelers, zie je ze richten hun pijlen lager dan gebruikelijk als ze eenmaal de eerste 3 of 4 kogels van een lange burst ontladen zijn.

Waarschuwingen

 • Deze stappen zullen helpen te overleven, maar het zal uren en uren van de praktijk naar de wapens en kaarten beheersen.
 • Soms is de server zet u automatisch op het andere team, omdat de zijkanten zijn ongelijk.