Wkunl

Hoe je counter strike source spelen

Met de komst van de Source engine, is een nieuwe en zeer verschillende Counter-Strike geboren, om het spel onder de knie, het duurt toewijding en de volgende stappen.

Stappen

Hoe je counter strike source spelen. Niet gericht op het gebruik van granaten, praktijk op het geweer en zodra je dat, alles onder de knie.
Hoe je counter strike source spelen. Niet gericht op het gebruik van granaten, praktijk op het geweer en zodra je dat, alles onder de knie.
 1. 1
  Veel spelen! Het spel, net als de originele Counter-Strike, kost tijd om te overmeesteren. Hoe vaker je sterft, hoe vaker je probeert te leren van je fouten.
 2. 2
  Niet gericht op het gebruik van granaten, praktijk op het geweer en zodra je dat, alles onder de knie. Granaten zijn laatste prioriteit zoals ze zijn het gemakkelijkst te leren.
 3. 3
  Spelen tegen bots, de bots variëren van eenvoudig tot zeer moeilijk. Als je in staat om met een positieve score, (10 kills, 5 doden) bent moet je door naar de volgende moeilijkheidsgraad. Het is echter niet aan te raden om te gaan tegen heel hard bots, als ze lijken te weten waar je bent voordat ze je zien.
 4. 4
  Ga online! Probeer je vaardigheden op andere spelers en zie hoe je dat doet. Wees niet ontmoedigd als je teveel sterven, of niet meer kills dan doden hebben. Vergeet niet, oefening baart kunst.
 5. 5
  Niet lopen in een open ruimte zonder deksel.
 6. 6
  Om "spuiten en bidden," niet de tijd nemen die gericht zijn, of je zal eerst worden doodgeschoten.
 7. 7
  Tolereren geen hackers, te melden aan stoom.
 8. 8
  Probeer niet om geen ruimte met de jwp als je niet weet hoe.
 9. 9
  Kampeer niet (zit nog in een verborgen plaats te wachten op vijanden te passeren) voor een lange tijd, vijanden zul je uiteindelijk vinden (van de organen of bloed).
 10. 10
  Controleer altijd voor kampeerders bij het ​​betreden van een nieuw gebied, vooral op een kaart als CS mishandeling.

Tips

 • DM servers (Deathmatch) maken grote gebieden om te oefenen, want er is constant vechten, en het zal uw reactietijd te scherpen.
 • Het is een goed idee om te zoeken naar servers die AIM kaarten uitvoeren, kunt u dit opzoeken via de kaart filter.
 • Houd nooit beneden het vuur knop langer dan enkele seconden uitbarstingen tenzij je heel dicht bij je tegenstander. Dit zal sterk verbeteren van de nauwkeurigheid van uw opnamen.

Waarschuwingen

 • Gebruik nooit geen bots of tools van derden, of je zal worden verboden.
 • Niet nog voor een langere periode van tijd staan.
 • Heb stomme dingen zoals "wippen" (ook bekend als thee-zakken) van je tegenstander het lichaam, of het plaatsen van uw logo op de juiste plek niet doen. Je zal uiteindelijk gedood tijdens het doen.