Wkunl

Hoe speel je arma 2 oorlogsvoering voor beginners

Arma 2 Warfare is een multiplayer scenario voor de computer game Armed Assault 2. Dit is een lijst begonnen te spelen Warfare.

Stappen

Hoe speel je arma 2 oorlogsvoering voor beginners. Weten wat het scenario is.
Hoe speel je arma 2 oorlogsvoering voor beginners. Weten wat het scenario is.
 1. 1
  Weten wat het scenario is.
  • Warfare is een Arma II-scenario met 3 facties: oost, west en Resistance. Oost en West zijn speelbaar, met NPC's als verzet.
 2. 2
  Het doel is om de andere speelbare facties te verslaan door ze de macht van de steden op de kaart. Elke stad levert supply punten waarmee je team om meer bases te bouwen en upgrades kopen.
 3. 3
  Veeg uit de weerstand. Gemeenten worden in eerste instantie gecontroleerd door de NPC verzet factie. Uitroeien van de weerstand in elke stad kan uw team op te bouwen van het bedrag van het aanbod punten elke stad draagt ​​bij aan uw teams leveren schatkist. Dezelfde hoeveelheid punten worden ook gegeven aan elke speler in $, van waaruit een speler wapens, voertuigen en mensen kunnen kopen.
 4. 4
  Om de spelers te winnen moet ofwel elimineren de andere spelers bases of in beslag nemen controle over alle steden.
  • Command: Een gezagvoerder wordt gestemd aan het begin van het spel. Als er geen commandant wordt gestemd voor succes, zal AI commando - en bouwt zeer duidelijk bases.
   • De commandant is belast met de HQ voertuig (MHQ). De MHQ is niet om te worden aangedreven door iemand anders dan de commandant. De MHQ kan worden omgezet in een immobiele base. Een optie menu kan vervolgens de commandant van de bases te bouwen selecteren. Een ervaren commandant complexe strategieën hanteren bij het bouwen en upgraden bases.Often de sleutel tot een teamssucces zal afhangen van de commandanten beslissingen tijdens het spel.
  • Steden: Steden bestaan ​​uit een centrale depo en 2-4 bunkers. Vastleggen bunkers kunnen spelers wapens te kopen en te paaien bij de bunkers moet een speler worden gedood in een gevecht.
   • Om een ​​stad of bunker veroveren, moet een speler wachten in het gebouw voor de energie balk aan uitputten tot nul, op welk moment de balk te vullen en veranderen van kleur naar groen. Zodra de stad is gevangen voertuigen kunnen worden gekocht van de stad depo via het menu-opties door te klikken op het pictogram 'X' de sleutels. De gemeente het aanbod zal toenemen van een lage waarde bijvoorbeeld. 10/50 TO 50/50; ofwel geleidelijk aan (als de pre-game auto parameter aanbod werd geselecteerd) of in stappen van 10 als geleverd door levering vrachtwagens van de commandanten basis.
   • Als een stad wordt gevangen, zal vriendelijke AI eenheden de stad bieden bescherming tegen vijandige krachten bewonen. Hoe hoger de levering waarde van de stad, hoe groter de kracht verstrekt om het te bewaken.
  • Wapens: Elke speler kan een geweer en pistool en een secundaire wapen als een raketwerper uit te rusten, evenals een beperkt aantal granaten en rookbussen. In de vroege stadia van het spel spelers de voorkeur aan ongeleide raketten zoals de SMAW en RPG gebruiken als deze wapens mogelijk tanks en APC's te eerder worden uitgeschakeld dan vernietigd.
  • Voertuigen met een handicap kunnen vervolgens worden gerepareerd en gebruikt tegen de vijand in naburige steden. Hoewel geleide raketten zorgen voor een betere penetratie armor en targeting mogelijkheden, meer ervaren spelers hebben de neiging te blijven met ongeleide raketten vanwege hun veelzijdigheid op het slagveld. In de latere stadia van het spel spelers zullen toegang tot tanks en vliegtuigen en zal daarom vindt het merendeel van de vijanden 'voertuigen overbodig, vooral omdat vijandelijke voertuigen niet kunnen worden ingevoerd door een spelers AI squad.
  • Tactiek: Een speler moet reizen van stad naar stad vastleggen van de steden zoals ze gaan. Als een speler sterft zonder het vastleggen van een bunker op een vijand stad zullen ze moeten paaien op een basis. Scrollen met behulp van het muiswiel en het selecteren van een geel-cirkelde basis zal een speler op die basis paaien. Licht Fabrieken (L) zijn de meest gekozen spawn als vervoer beschikbaar is er voor de aankoop. Zodra Zware Fabrieken (H) beschikbaar, steden worden veel gemakkelijker te vangen, als een enkele tank kan een stad te nemen in een paar minuten met de speler het rijden.
 5. 5
  Bouwen statische verdediging en artillerie met een reparatie. Dit gaat het beste vanaf bases zoals alleen de commandant moet worden belast met een bases verdedigingen. Defensie moet worden bemand door uw persoonlijke AI mannen als ze verder dan 200 meter van een kazerne.
 6. 6
  Standaard is de constructie menu is gebonden aan de middelste muisknop en de enter-toets.
 7. 7
  Blauw steden en gebouwen - Weerstand bezet; rode steden en gebouwen - Enemy factie, groene steden en gebouwen - Friendly
  • Conclusie:
   • Vangen bunkers in steden om wapens te kopen en te respawn.
   • Het veroveren van een steden centraal depot aan de stad vast te leggen en om voertuigen te kopen.
   • Koop wapens in kazernes, voertuigen op LH of A fabrieken.
    • Te winnen: Leg alle steden of Zoek en vernietig alle vijandelijke basissen.

Tips

 • Vangen bunkers in steden om wapens te kopen en te respawn.
 • Koop wapens in kazernes, voertuigen op LH of A fabrieken.
 • Het veroveren van een steden centraal depot aan de stad vast te leggen en om voertuigen te kopen.
 • Stuur geld naar spelers met behulp OPTIES - Team menu - selecteer de naam spelers, selecteert u het bedrag over te dragen, klik tab
 • Stuck in the middle of nowhere? Druk op Escape, selecteert RESPAWN, scrollen met behulp van het muiswiel en selecteer een nieuwe basis (gele cirkel) op de kaart.