Wkunl

Hoe je counter strike spelen

Eerst dit artikel is niet voor mensen die niet spelen videospelletjes die vaak omdat, tenzij je een natuurlijke gave zul je niet goed genoeg maar een keer per maand te spelen krijgen.

Stappen

Hoe je counter strike spelen. Ten eerste, je wilt het spel te downloaden en te installeren.
Hoe je counter strike spelen. Ten eerste, je wilt het spel te downloaden en te installeren.
 1. 1
  Ten eerste, je wilt het spel te downloaden en te installeren. Dit kan gedaan worden door het downloaden van Steam (met daarin de game-engine die CS en haar servers loopt) vrij is van de officiële website (kijk op google). Eenmaal geïnstalleerd, CS: Source kan vervolgens worden gekocht via Steam.
 2. 2
  Zodra alles is geladen-up, geopend stoom en log in. Klik vervolgens op de "Servers"-knop van de Steam-menu. Wacht een tijdje voor de enorme lijst te verschijnen. In Counter-Strike, elk van deze servers heeft een ander spel spelen. De huidige kaart voor elk spel, het aantal spelers en of de server een wachtwoord, zijn alle weergegeven in het venster servers. Dubbelklik op een server aan te sluiten.
 3. 3
  Een ding wil je op moet letten is de "latency" van een bepaalde server, idealiter, wilt u dit aantal zijn zo laag mogelijk, zodat u de best mogelijke (glitch / lag vrij) ervaring. U zult ook de ontwikkeling van favoriete kaarten als je speelt en ontwikkelen van uw stijl. Samen met verschillende kaarten komen verschillende spelmodi, een voorbeeld is death match, waarbij de nadruk ligt op het verkrijgen van een groot aantal kills op een rij, zal elke nieuwe kill u verheffen tot een beter wapen in veel gevallen. Een ander spel modus is sloop (aka de_) waar de terroristen ofwel kan winnen door het doden van alle anti-terroristen of door het planten en ontploffen van een bom, die de CT's kunnen proberen te bezweren.
 4. 4
  Wacht tot de server te laden, sommige servers langer duren dan andere, afhankelijk van hoeveel extra tweaks (muziek, verlichting, andere game effecten) die server heeft. Je zult weten wanneer het laden bijna is gedaan omdat het scherm zal zeggen "Verzenden client info...". Dan begint de pret! Je zult eerst een zijde (Counter-Terrorist of Terrorist) koos, hebben elk iets andere wapens en paaien op verschillende locaties in de kaart.
 5. 5
  Kans groot dat u deelnemen aan een spel dat is al aan de gang, zo ja, dan moet je wachten totdat die ronde is voltooid, tot dan zal je spectate (i. E. Hebben het point-of-view van een andere speler). Klikken met de linker muisknop kunt wisselen tussen spelers om spectate en ruimte-bar kunt u verschillende spectating uitzicht. Dit zijn allemaal standaard controles.
 6. 6
  Als de ronde begint, druk op "b", zal dit het menu te openen pistool. Aan het begin van elke ronde in CS, moet u uw speelgoed te kopen om mee te spelen:) Het mag op het eerste lang lijken, maar er zijn een paar trucs, kunt u opnieuw kopen wat je laatste ronde automatisch gekocht (hoewel natuurlijk niet als je gewoon lid bent van een spel) en het menu kan worden genavigeerd en de kanonnen gekozen met behulp van toetsenbord nummers. Binnenkort zal een reflex geworden en neem niet meer dan 2 seconden om aan de slag 'vergrendeld en geladen' zoals ze zeggen...
 7. 7
  Een korte opmerking over wapen keuzes. Er is geen vaste regel hier als iedereen heeft een andere stijl van spelen, maar vrijwel iedereen het erover eens dat op CT, de M4 Carbine is vrij nauwkeurig, op T, de AK is krachtig maar moet drukken om de terugslag te beheren. Andere wapens hebben hun eigen persoonlijkheid (wow, dat is triest?) Dus je zult gewoon moeten daar naar binnen en ontdek het zelf!
 8. 8
  Beweging en beschietingen is wat krijgt de meeste mensen verward. Het moet een heel nauwkeurige coördinatie van de W, A, S, D toetsen en de muis. De muis bestuurt waar je kijkt en dus waar je schiet en is de belangrijkste vaardigheid voor uw hand onder de knie. De gevoeligheid van de muis kan worden aangepast in het menu in-game opties. U wilt laag beginnen en de gevoeligheid verhogen als je meer comfortabel met het CS-omgeving.
 9. 9
  Ok, schieten, dit is wat iedereen is hier voor. In principe zal ik dit zo eenvoudig mogelijk te zeggen, dit geldt voor alle wapens - vooral geweren. CS is nogal realistische... meer dan 2 of 3 schoten wordt een spray, een spray is slecht omdat het niet erg nauwkeurig. Vuur een paar schoten in een tijd en knijp de kogels eruit, doe niet rap hard op de muisknop. Slow is glad, soepel is snel, weet je nog? In het algemeen, moet je streven naar de romp of het hoofd. Als je het gevoel geneigd te spuiten (en geloof me er zijn momenten dat het gewoon "gebeurt") gericht op de voeten, dan heb je misschien een kans te smoren zijn hoofd te hebben. Vasthouden aan de 2/3 schot principe en je zult heel ver gaan.
 10. 10
  In-game communicatie neemt verschillende vormen aan, sommige mensen niet de moeite met het, maar het komt in handig voor het opscheppen of klagen, plus het is leuk als je speelt met vrienden. U kunt chatten met uw stem, door te typen, en voor tactische comms, kunt u het in-game vooraf opgenomen commando's zoals gebruikt "Go, go, go!" en 'Cover me!', waar niemand besteedt veel aandacht aan het algemeen:)
 11. 11
  Een paar diverse woorden van advies... niet doen camp (wachten in een hoekje / beschaduwde plek en schiet mensen die voorbij lopen), zal het je sneller gedood door mensen die spelen die kaart vaak en het zal alleen maar uiteindelijk maken van je meer gefrustreerd. Ook proberen om een ​​gevoel van vaardigheden van je team te krijgen en proberen om iets anders aan toevoegen: bijvoorbeeld met een Scout geweer en snipen in de oppositie. Granaten zijn nuttig in krappe situaties en voor het storten van in het nauw gedreven ratten (voorzichtig, ze bijten).
 12. 12
  Uit eigen ervaring, hoe je je voelt emotioneel kan invloed hebben op je spel enorm. Als je je voelt geïrriteerd of boos dan ben je waarschijnlijk niet erg goed te spelen. De beste houding om te proberen en te onderhouden is happy-go-lucky, nemen de dingen zoals ze komen en schieten alles wat beweegt!
 13. 13
  Dat is vrij veel, veel plezier spelen van het spel, het is zeer bevredigend en uitdagend op een manier die veel games zijn niet, en er is altijd een grotere vis.

Tips

 • Er zullen momenten zijn waarop uw team wordt steeds vastgepind in de mate dat je kunt niet je spawn of wanneer je je bent neergeschoten als konijnen af ​​te sluiten. Dit is een lastige situatie en het is een van die waar u gemakkelijk eindigen met een aantal moorden in een rij. De sleutel hier is, zoals altijd, niet in paniek te raken of boos en proberen en rennen naar buiten, vastbesloten om eruit te komen voordat je kan worden gezien. Waarschijnlijk is de oppositie hebben een vuren punt gemakkelijk bereikbaar vanaf hun spawn. Volg het voorbeeld van de meer ervaren spelers in je team. Als ze weten wat ze doen, zullen ze geduldig zijn, met alle hoeken en eventuele smalle gangen naderen van uw spawn in hun voordeel. Hier granaten dienen als wapens en ook als afleiding. Er is een fijne lijn tussen het proberen om te kamperen en het krijgen van opgeblazen door vijanden die je nooit ziet (granaten stuiteren rond de hoeken) en proberen om eruit te komen van je spawn om wat dekkingsvuur neergezet. Vooral niet haasten, probeer te luisteren naar voetstappen en geweerschoten om te bepalen waar de vijand is, dan doen!
 • Controlling terugslag - wat iedereen worstelt met, loont het om een ​​vaste hand (en een gestage geest dwz niet geïrriteerd of gefrustreerd) hebben, zal de opname principe 2/3 u hierbij helpen. Ook toen bezig met een mogelijke lange-range vuurgevecht, stel je vizier op een punt waar je weet dat het hoofd van de speler zal worden en dan gewoon beweeg je lichaam kant (dus strafe) naar de andere kant om zijn kogels te vermijden terwijl het proberen om zijn hoofd lijn up voor de headshot. Deze manier hoef je niet hoeft te streven met behulp van de muis, die kan lastig en traag, in plaats daarvan aan te passen, verschuift je hele lichaamshouding.
 • Een lijst met betrouwbare en accurate wapens die een vrij gemakkelijke leercurve: Clarion, M4A1, CV-47 (dwz Ak-47), MP5, ES Five-Seven, C90, IDF Defender, Kreig. Zodra je een beetje beter je begint om je eigen tactiek te formuleren en eventueel zich gespecialiseerd in een bepaalde vaardigheid, dan kun je beginnen met de Scout geweer en de Deagle.
 • Dozen, deze zijn te vinden in de meeste CS kaarten, vooral Aim kaarten, worden deze gebruikt voor dekking en zijn zo ontworpen dat een speler achter hen kan staan ​​met alleen hun hoofd laten zien over de top. Dit kan een voordeel voor shooters eigenlijk, met de nadruk uw doelgebied om gewoon een zwarte halve cirkel verschijnen over de bovenkant van de doos waarin je moet raken.
 • Probeer te wennen aan het hebben van uw vizier rond over hoofd-of schouderhoogte ten alle tijden, zal dit toelaten om snel te ontdoen van de spelers verschijnen rond hoeken. Ook zal dit drastisch verbeteren van je bewustzijn van je omgeving, draait rond staren naar de vloer is niet erg verstandig.
 • Wapens als 'ongewenst' en 'noobish' niet te vergeten 'a pain in the ass' bij de meeste CS spelers zijn: de Magnum Sniper Rifle (aka 'AWP'), M249 machinegeweer, jachtgeweren, Bullpup, D3/AU-1 en flash granaten. Deze zijn, eerlijk gezegd, makkelijk wapens te gebruiken en te winnen met, en ze niet leiden tot een zeer plezierige gameplay ervaring voor degenen krijgen afgeslacht:)
 • Altijd contact opnemen met de beheerder van de server, om ervoor te zorgen dat je de regels volgen. Hij kan u melden via Steam, en kan je verbieden van de server (kans groot dat u online spelen op de server van een host)
 • Granaten zijn geweldig. Te werpen, uit te rusten van de granaat, houdt u links klikken, doel, daarna loslaten. De pen kan verouderd zijn voor zo lang als je wilt dus neem de tijd gericht. Hoewel er rekening mee dat continue bombardement (vooral van paaigebieden) wordt beschouwd als slecht CS etiquette en amateur spelen.
 • Snel betekent niet overhaast - hoewel hij die zijn doel stelt snelste wint meestal in een vuurgevecht, maar dat betekent niet dat je dat extra half niet kan besteden een seconde om zeker te zijn van uw doelgroep en maak eventuele last-minute aanpassingen om tegemoet voor plotselinge zijwaartse bewegingen. Onzorgvuldig verspillen schoten kan resulteren in zowel een zeldzame lucky kill of (meest waarschijnlijk) je opraken van kogels op een cruciaal moment. Ook in gedachten houden dat het meer schoten je vuur, zal het meer compenseren uw doel zijn, dus maak uw eerste schot een goede een, dan de 2 of zo schoten die volgen zal zijn nauwkeuriger dan wanneer je je eerste schot was gehaast zonder hebben gestabiliseerd / gecomponeerd jezelf.
 • Een laatste opmerking over close-quarters battle (CQB), vaak vind je jezelf in een situatie waarin je geconfronteerd met een vijand met niets anders dan een paar dozen in het gebied. Wat doe je dan? Nou het beste advies om hier in gedachten te houden is om achter elke beschikbare dekking te krijgen, waardoor het gebied je tegenstander te schieten op. Indien dit niet mogelijk is dan is het interessant:) Je moet vooral rustiger dan je vijand te blijven, als hij begint te springen rond te trekken uit zijn ontwijken moves geen paniek! Het hoofd koel houden en als je vertrouwen zweep uit je pistool (maar een geweer kan effectief zijn als goed). Probeer dan en strafe op een gecontroleerde manier altijd met de bedoeling voering uw vizier omhoog met zijn hoofd / romp. Ook niet het gevoel onder druk gezet om te gaan voor de kill meteen, er is altijd een route uit die hotspot... probeer je tegenstander outmanoeuver, probeer hem te slijten totdat hij een fout maakt en vergeet strafe of strafes in dezelfde richting tweemaal (waardoor je zijn volgende beweging te voorspellen) als hij je niet doodt in de eerste seconde die je ontmoet, dan is het vrij veel eerlijk spel aan u beiden.

Waarschuwingen

 • Als je voelt dat je niveau te laten vallen in een spel, gebruik het als een excuus om een ​​pauze te nemen, nog wat lucht vervolgens weer aan op een andere server.
 • Na dit alles gezegd, CS is een zeer competitief spel en de meeste van de tijd die u zal worden tegen het, verspild aan de verliezende kant. Probeer niet en bedriegen door het verlaten en de toetreding van het andere team, de beste manier om te leren is door te gaan tegen betere spelers, zullen ze je meer respect voor het steken het uit. Kijk naar die momenten als kansen voor innovatie, probeer nieuwe wapens of tactiek, gewoon houden van de sportiviteit en houd station.
 • Laat je niet in kleine argumenten of beledigende uitwisselingen, ze ruïneren uw spel en kan eventueel je verbannen van de server.
 • Niet hacken of gebruik doel bots of andere extra software, het is niet de moeite waard en oneerlijk is voor degenen die proberen om het spel goed te spelen.
 • Probeer niet neerslachtig te krijgen wanneer je tegenkomt betere spelers, zoals ik al zei, er is altijd een grotere vis en die betere spelers zullen net hetzelfde als je je voelt als ze komen tegen profs.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer
 • Grafische kaart (iets zal doen, zolang je niet CS draait volledig op uw moederbord)
 • Mic (om te praten)
 • Hoofdtelefoon (voor luisteren)
 • Vrije tijd (voordat je het weet, zal je verslaafd)