Wkunl

Hoe kunt u uw vaardigheid in counter strike verbeteren

Counter Strike is een PC First Person Shooter spel. Dit artikel geeft u een goede strategieën geven voor het oefenen in Counter-Strike.

Stappen

Hoe kunt u uw vaardigheid in counter strike verbeteren. Spelen met mensen die een klein beetje beter dan jij.
Hoe kunt u uw vaardigheid in counter strike verbeteren. Spelen met mensen die een klein beetje beter dan jij.

Hoe om te oefenen

 1. 1
  Spelen met mensen die een klein beetje beter dan jij. Als je met mensen die zijn verschrikkelijk of mensen die veel beter zijn dan je speelt, dan zal je niet in staat zijn om iets te leren. Als je beter, omhoog servers.
 2. 2
  Sluit geheugen en bandbreedte verslindende toepassingen. Dit geldt ook voor programma's als MSN, AIM en Limewire. Als u lag, probeer dan contact op te nemen met uw internetprovider of probeer het vast te zetten op een bepaalde manier. Als u lag in Counter-Strike, kan het sterk veranderen hoe goed je speelt.
 3. 3
  Laat uw volume omhoog. Sound is de belangrijkste factor in CS. Door te luisteren naar voetstappen, kunt u weten wanneer te beginnen met lopen geruisloos (default - shift) of te hurken en te verbergen in een donkere omgeving. Aandacht besteden aan het type voetstapgeluid: er zijn verschillende geluiden voor grind, hout, cement en staal.
 4. 4
  Word lid van een competitie! Er zijn competities voor alle verschillende niveaus. Het grootste deel van de werkelijk concurrerende teams spelen in de CAL-of CEVO. De meeste spellen worden gespeeld in een 5 op 5 formaat op bepaalde bom onschadelijk te kaarten. Er zijn andere, minder concurrerend competities, maar de meeste serieuze spelers niet lenen ze geen respect.
 5. 5
  Oefen zoveel als je kunt. Scrim een ​​paar keer per week, indien mogelijk. Het zal je beter maken op strats en bereidt je voor live-wedstrijden.
 6. 6
  Praat alleen als je dood bent. Als je probeert te praten terwijl je leeft, je verspilt tijd, tenzij u gebruik maakt spraakcommunicatie. Ook de meeste mensen negeren radio commando's, dus verwacht niet dat je teamgenoten te komen wanneer je hit "c3." Gebruik radio commando alleen wanneer het gerechtvaardigd is.

Hoe te bewegen

 1. 1
  Blijf in beweging te allen tijde. Wanneer u draait hoeken, springen en bukken voor het geval iemand gepland op je knallen uit. Deze strategie kan goed werken tegen sluipschutters, maar in een afgesloten ruimte, is het altijd het beste om snel te bewegen en zorgen er altijd te streven naar hoofd-niveau, tenzij je weet dat de tegenstander wordt gehurkt.
 2. 2
  Voorkomen hurken. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, het buigen is een slechte manier om je doel te verbeteren als het vertraagt ​​u het bewegen snel en doet absoluut niets te sluipschutter. Echter, als je in staat bent om te bukken onder iets, zoals een trein, dan zal dit zorgen voor extra dekking.
 3. 3
  Zorg ervoor dat je teamgenoten volgen en aan elkaar plakken. Rekening houden met een groep spelers zelf kunnen een zekere dood betekenen behalve het beste van CS spelers. Probeer ervoor te zorgen dat je teamgenoten niet proberen om granaten te gebruiken voordat je gaat om een ​​hoek, omdat je zou kunnen vragen voor een flits in het gezicht!
 4. 4
  Als je snipen bent, niet bewegen als je je schot te vuren. Als je beweegt, zal je missen en moeten wachten tot je kunt ontslaan omdat uw volgende schot dodelijk kan zijn.
 5. 5
  Meer informatie over hoe lang het duurt voor u om van uw spawn naar specifieke plaatsen. Bijvoorbeeld, als je weet hoe lang het duurt voor een CT te krijgen in lagere B tunnels, dan alles wat je hoeft te doen is luisteren. Of, als je nog wat voetstappen hoort, kunt u passende maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat u niet hulpeloos sterven.

Hoe een wapen te gebruiken

 1. 1
  Weten welke wapens te gebruiken waarin kaarten. Als de kaart is open en wijd uit elkaar geplaatste, zou sniper rifles een goede optie zijn. Als u gebruik maakt magnum in nauwe kwartalen en steegjes, bent u het meest kans te worden gedood door een tegenstander die M4 heeft.
  • Gebruik M4 als een contra-terrorisme en een AK47 als terrorist
  • Sidearm: Desert eagle (het is de meest krachtige pistool)
  • Als de kaart is een gesloten een die dichtbij vuur gaat, kies dan een goede assault rifle, shotgun, smg of machinegeweer.
  • Gebruik geen SMG, machinegeweren en shotguns als het bereik is groot, omdat ze zijn niet erg nauwkeurig. Gebruik assault rifle of sniper rifles plaats.
 2. 2
  Probeer het uitschakelen van de dynamische crosshair. De meeste hogere level spelers uitschakelen omdat het doel een stuk makkelijker met geweren en de deagle.
 3. 3
  Koop altijd een flash-bang en een hij-granaat als je het kunt veroorloven. Doe dit na het kopen van je wapens / armor. Als iemand is kamperen je hem kan knipperen out of granaat hem uit.
 4. 4
  Weten waar en wanneer een flashbang gooien. Als je het recht te gooien voor je, het zal verblinden je net zo goed. Gooi altijd flashbangs op hoeken of, na het gooien van het, verstoppen achter een muur of obstakel en zorg ervoor dat het niet in je oog komt.
 5. 5
  Leer wat muren en dozen kunnen worden geschoten door. Aanwijzen van een vijand met geluid is zeer behulpzaam, maar er het probleem van het hebben om die dreiging te verwijderen blijft. Er zijn opties zoals flitsen, granaten, en gluren de speler in een een op een situatie, maar over het algemeen uw beste inzet is om de tegenstander te nemen zonder gevaar voor uzelf of het verspillen van een flitser of granaat die je later nodig heeft.

Tips

 • Koop een onschadelijk kit wanneer je kunt. Tijd is alles in CS, dus je wilt besteden zo weinig mogelijk tijd blootgesteld tijdens het ontmantelen
 • Als je een hacker, het eerste wat je moet doen is op de hoogte van alle beschikbare admins. Als er geen of ze niet reageren op een tijdige wijze, laat u de server - niet voeden de verlangens van de hacker, verspil je tijd, en anderen niet verergeren door te klagen.
 • Stel uw gevoeligheid voor alles wat voor u comfortabel aanvoelt. Hoe lager je gevoeligheid, hoe makkelijker het is om je doel stil te houden.
 • Raak niet in paniek! Hoe meer je in paniek raakt, hoe meer je spray.
 • Verander de grootte van je crosshair (druk op ~ dan type cl_crosshairscale 2100). U zult een grotere kans op het raken van je tegenstander te hebben omdat de kogels in een afgesloten ruimte zal zijn dan een enorme crosshair dat neemt de helft van het scherm.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet om op te staan ​​elke keer in een tijdje en krijgen eten of een drankje. Vaak kan je gefrustreerd als je slecht speelt, die alleen maakt je spel slechter. Als je jezelf te houden van gefrustreerd, speel je een stuk beter.
 • Vergeet niet dat er mensen zijn die beter zijn dan jij. Klagen over hackers, omdat je verliest is vervelend voor de anderen in het spel.
 • Nooit toevlucht tot hacks. Sinds VAC2 kwam, loopt u het risico uw geld verspillen van uw licentie. Als u de behoefte voelen om vals te spelen, speel single player games.
 • Als je merkt dat je het kopen van een Defusal kit op een gijzelaar kaart als een contra-terrorisme, dan kan het nodig zijn om het spel neer te zetten en neem een ​​pauze.

Dingen die je nodig hebt

 • Breedband Internet.
 • Een "goede" grafische kaart. CS 1.6 draait op de oude Half-Life engine uit de late jaren 90 en neemt zeer weinig om uit max in vergelijking met andere, meer stroom motoren.
 • Ten minste 512 MB RAM is behulpzaam. Hoewel het spel is oud, zal uw game-play worden soepeler met betere specs.
 • Een "goede" muis, bij voorkeur een optische muis. Logitech heeft een verbazingwekkende reeks van muizen, werd de MX 510 beschouwd als de standaard CS muis voor een tijd. (Het is nog steeds een geweldige muis!)
 • Een fatsoenlijke geluidskaart. Alles met Soundblaster aan de zijkant is waarschijnlijk goed genoeg. Zorg ervoor dat het in staat is "full duplex" hetgeen betekent dat zij-ingang (microfoon) tegelijkertijd aan geluid kan ontvangen.
 • Een duurzame hoofdtelefoon, bij voorkeur met een lang snoer.
 • Een goede ondergrond voor je muis.
 • Een client-versie van Ventrillo, een gerenommeerde spraakcommunicatie
 • Wat tijd om te spelen en te leren van de ins en outs van het spel