Wkunl

Hoe om te surfen in counter strike source

Dus je hebt struikelde in een CS: S surf server en hebben geen idee wat te doen? Maar u wilt elite geworden en genieten van dezelfde heerlijkheid die deskundige surfers ontvangen voor hun geweldige zwaartekracht tartende wapenfeiten? Maak je geen zorgen, zal deze gids u een groot deel van de kennis die je nodig hebt om op de weg van de Pro Surfing 'Skills geven.

Stappen

Hoe om te surfen in counter strike source. Zoek een surf-server.
Hoe om te surfen in counter strike source. Zoek een surf-server.
 1. 1
  Zoek een surf-server. De ping is niet van belang in het geval u niet surfen om te doden spelen. Als er niemand rond wanneer je kijkt, download de kaarten zelf en laad een LAN-server. Oefenen door jezelf is altijd een goede manier om te beginnen. Opmerking: Zorg ervoor dat je SV lucht versnellen 150 in de console voordat je probeert te surfen op een LAN-server. Goede kaarten om te beginnen met zijn surf_10x_reloaded en Rebel Resistance.
  • Om te surfen in een rechte lijn, strafe (a of d toetsen) in de zijkant van de helling (die dingen die in de lucht zweven), beschoten rechts als je aan de linkerkant, beschoten links als je op de juiste kant. Denk over dit schema: D / \ A. Druk nooit op de rug of vooruit toets tijdens het surfen, omdat de toets Snel vooruit zal je glijden (meer op de Back-toets, s, later). Houd de muis wees in de richting waarin u wilt reizen, is de toonhoogte van je kruis haar niet uit, maar kijk niet naar links of rechts als je wilt gaan in een rechte lijn.
  • Te draaien, als je in de lucht strafe in de gewenste richting te draaien, links of rechts, terwijl soepel veranderen van je richting met de muis in een middelpuntzoekende mode in die richting. Wanneer uw snelheid is in de gewenste richting, stoppen beschieten. Zodra u de nieuwe oprit raakte strafe in de zijkant van het weer.
  • Te halen snelheid, beginnen aan de top van een helling en naar beneden bewegen. Zorg ervoor dat u niet de muis bewegen te veel als je op een surf helling dan zal je snelheid verliest waardoor je af te vallen als je naar het einde of wanneer u surft.
 2. 2
  Om ervoor te zorgen u geen snelheid verliest bij de landing op een nieuwe surf, proberen om de hoeveelheid kracht die je z-as krijgt bij de landing te verminderen. Doe dit door te proberen zo goed mogelijk te kijken en bewegen in dezelfde richting als de branding wanneer je het raakt.
 3. 3
  Om maximale afstand te krijgen wanneer lancering van een surf, proberen te zijn op het hoogste punt je kunt krijgen zonder snelheid te verliezen. Alle surft hebben verschillende punten die de maximale afstand bij het lanceren van te geven, afhankelijk van hoe ze zijn gesneden.
 4. 4
  Om te stoppen in de lucht, e. G. om op een bepaald punt, drukt u gewoon op achteruit (s), zal u onmiddellijk stoppen en naar beneden vallen. Je zal altijd precies verticaal vallen (al kun je strafe om jezelf te verplaatsen, terwijl in de lucht), dus als je kijkt recht naar beneden zie je het exacte punt van de landing waar je kruis op haar is. Dit wordt meestal boven "teleportatie-panels" of "landing-panelen '(meestal met een wateroppervlak zodat je kan landen op het van boven) nodig.
 5. 5
  Om sneller u kunt starten vanaf de top van de oprit krijgen dan hoofd naar beneden naar beneden en tot midden weer voor het beste resultaat... Ga gewoon op en neer, als een golf.
  • Wanneer is het noodzakelijk om veel lucht heel snel te krijgen, (Ex. Om vliegen door de groene lus op surf_10x_final) moet u, aan het einde van een helling, Beweeg de muis van links naar rechts vrij snel, daarbij wijzend in de richting (naar boven op een gegeven hoek) die u wilt vliegen. Dit kan zeer moeilijk te beheersen, maar is zeer nuttig.
  • Landing (extra) Bij het verlaten van een oprit en hebben te draaien in de lucht om te landen op de volgende helling, een goede manier om een ​​goede snelheid te krijgen is om te landen in de buurt van de top van de helling die weg van de de oprit. Houd vervolgens op de oprit met de juiste sleutel. Dit heeft niet veel zin, maar ga proberen en u zult extra snelheid te krijgen. Surfen is moeilijk te beschrijven, zijn beste om gewoon te gaan leren. Gewoon oefenen die uit de buurt van de oprit op stukjes waar je genoeg snelheid om wrijving te verminderen en verloor snelheid te verhogen snelheid. Ik denk dat een goede kaart om te gaan leren op is surf_legends want het heeft enkele mooie hellingen, zorg ervoor dat het een dood-match wel. Ik ben een snelheid surfer en zal iedereen die voor een uitdaging racen.

Tips

 • Een goede muis doet helpen een lot.If mogelijke gebruik van een laser muis als ze een vloeiender beweging en betere gevoeligheid.
 • Als je vastzit, dood je personage door het intikken van "doden" in de console.
 • Om uw snelheid te houden van oprit naar de helling, zorg ervoor dat u komt op de helling zo parallel mogelijk. Komen op een hoek zal ertoe leiden dat u snelheid verliest.
 • Probeer te voorkomen dat springen of te surfen tussen de opritten naar rechts en naar links. Dit snijdt ernstig uw snelheid.
 • Vergeet niet dat de enige kracht die op je is zwaartekracht.
 • Als je gaat om te vasten, of te hoog om te landen op een helling, gebruik dan een uitwijken beweging. Dus surf (in de lucht) naar rechts, dan naar links, en heen en weer en dit zal je hopelijk een beetje vertragen waardoor je komen waar je wilt.
 • Als u snelheid nodig om te blijven surfen een kaart nog geen voorwaartse beweging, maar veel hoogteverschil, streven naar de onderkant van de helling en schuif het maar voor een moment na te raken en daarna direct weer naar het midden van het zonder de lancering uit van het. Dit zal u toelaten om uw verticale snelheid om te zetten in horizontale snelheid.
 • Zoeken naar surf-kaarten op YouTube.com of video.Google.com, er zijn tal van hen onthullen alle geheimen kaart (zoals verborgen wapens en munitie, geheime doorgangen / verdraaien etc.)
 • Indien mogelijk overslaan zoveel hellingen als mogelijk door te vliegen over of om hen heen. Dit zal u helpen houden momentum en snelheid.
 • De richting van je kruis haar is niet per se de richting waarin u zich verplaatst.
 • Niet zeuren als je geblokkeerd raken. Het gebeurt. Veel surf-servers zijn nu met behulp van een EventScript genaamd NoBlock, waarmee je door andere spelers. Proberen om een ​​van die servers te vinden.
 • Wees geduldig
 • Het is duidelijk, maar je moet zo veel mogelijk oefenen. Je uiteindelijk leren hoe de Bron physics systeem werkt en hoe u kunt manipuleren om te surfen.
 • Burst fire de Glock is erg handig op surf kaarten, aangezien de nauwkeurigheid is nog steeds vrij goed ondanks het feit dat in de lucht of op een helling. Vergelijkbaar met een shotgun behalve veel zwakker. De deagle of desert eagle (om nieuwe mensen) is effectief, omdat de kracht (hoewel de nauwkeurigheid is soms niet zo goed).

Waarschuwingen

 • Mensen kunnen vlam je als je nieuw bent bij het surfen bent, negeer ze.
 • Sommige surf kaarten zijn glitchy en op de hoeken kunt u vastgelopen krijgen en te stoppen.
 • Een vent kan je doden als gevolg van uw Shotgun / AWP
 • Blokkers zal zo nu en dan in de weg.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goede computer voor een aantal kaarten
 • Counter strike source
 • Een surf server
 • Een programma dat verbinding kan maken met het Steam-netwerk