Wkunl

Hoe maak je een mes efficiënt te gebruiken in counter strike

Meestal, om een ​​beetje meer plezier in Counter Strike hebben, mensen zullen iets genaamd doen "Knife Fighting" Dit is een een-op-een gevecht met de melee wapen dat je krijgt bij de start. De meeste mensen hebben de neiging om het te haten, omdat ze niet weten hoe je de doden die ze nodig hebben. Soms is dit niet het geval is, en je wil gewoon een persoon die je niet in de gaten te doden, en u wilt profiteren van dat. Dit zijn enkele eenvoudige tips om die extra kill scoren.

Stappen

Hoe maak je een mes efficiënt te gebruiken in counter strike. Zorg ervoor dat je je mes klaar voordat je gaat in.
Hoe maak je een mes efficiënt te gebruiken in counter strike. Zorg ervoor dat je je mes klaar voordat je gaat in.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je je mes klaar voordat je gaat in. Quick-switching (q standaard, kan ingeschakeld worden in de console) maakt een geluid dat, als je dicht genoeg, zal je weggeven. Heb je mes op voorhand.
 2. 2
  Creep. Als je in een gevecht met messen, dan is deze stap overslaan. Het zal je geen goed doen. Als u niet, dan lopen, in plaats van run. Er is een wandeling knop om een ​​reden. Voetstappen zijn stil wanneer je loopt, maar je zal vertragen. Als hij loopt, loopt voorzichtig achter, als je eenmaal dicht, loop. Dit moet je perfect ingesteld.
 3. 3
  Uitvoeren quick. Het duurt twee steken om iemand af te maken. Doe het snel. Hoe langer je wacht, hoe meer tijd je geef ze aan je te krijgen. Als je eenmaal onder de knie krijgen van knifing iemand met de twee rechter muisklik verplaatsen, probeer dan de 3 hit combo. Deze bestaat uit het doen van 2 links klikken en 1 rechts klikken. Het doet 100 schade in alle, en is sneller dan de traditionele 2 rechts klikken bewegen. Een klik met de rechtermuisknop op de rug zal zijn een one hit KO.
 4. 4
  Als in een gevecht met messen, blijf in beweging! Het ergste wat je kunt doen is een sitting duck. Bewegen rond, en kijk hoe ze, toen ze dicht, steek-en achterkant af. Blijf daar niet zitten.

Tips

 • Als het 3 op 1 situatie, probeer niet te zijn Rambo en probeer slash als de hel. Draaien in de tegenovergestelde richting en maken ze je volgen. Wanneer u de lijn van het zicht hebben gebroken, ergens verbergen. Zij zullen worden verplicht om je te volgen. Wanneer ze kruis je schuilplaats, slice en snijd ze van achteren.
 • Stab, niet slash. Er zijn twee mesaanvallen:... Slash (Klik met de linkermuisknop en stab (Rechts-klik) snijden, terwijl sneller, doet minder schade steekpartij, aan de andere kant, zullen in twee klappen te doden, maar is langzamer Als je stab meer, je kunt ze sneller doden.
 • Soms je weet dat je gaat sterven als ze komen om een ​​hoek. Als je weet dat je moet haasten, proberen hun kogels of tijd tel je haast om ze te vangen in het midden van het opnieuw opladen van een bout actie geweer en / of herladen. (Zelfs als u niet op de kill je ze schrikken en gooi dingen in een korte chaos.)
 • Kijken anderen. Misschien vindt u enkele tips die u kunnen helpen.
 • Houd uw vinger klaar om de Quick-switch knop raken om uw belangrijkste wapen, voor het geval dat. In een mes gevecht, of wanneer u stalking iemand neer te steken hen, heb je een goede pakkans, en op korte afstand, een head-shot onvermijdelijk is moet je te vinden. In dit geval, klaar om uit te schakelen om uw hoofd-of secundaire wapen, voor het geval u zich niet, of, indien in een mes gevecht, je tegenstander besluit om vals te spelen.
 • Oefenen op echte spelers, geen computers. Bots (Computer spelers) zal ofwel te gemakkelijk, of zal u ter plaatse de hele tijd. Dit is niet na te bootsen echte spelers. Oefenen met echte mensen, en wees niet bang om te sterven.
 • Komen van achter als je kunt. Knifing van achter is altijd de beste keuze. Soms kan een steek van achter te doden met een treffer als goed gedaan.
 • Knifing de hiel is ook zeer dodelijk. (Zoals ze staan ​​op een doos.) U kunt ze raken in de hiel of sprong en klik met de rechtermuisknop op hun rug.

Waarschuwingen

 • NOOIT herhalen van een patroon voor het verbergen / haasten meer dan twee keer. Vooral als je meer dan een kill. Zij zullen er voor u controleren en meer dan waarschijnlijk proberen om je mes.
 • Vergeet niet. Net zoals je kunt leren van anderen, kunnen zij leren van jou. Dus bij het leren om mes, ook leren hoe het niet moet worden gestoken. (Dwz U weet deze geweldige plek om mes uit op een kaart die mensen nooit te controleren, zorg ervoor dat je duidelijk die hoek. Niets is meer gênant dan te vallen voor je eigen truc.)
 • Steekpartij is niet eenvoudig. De praktijk maakt perfect.
 • De Middeleeuwen zijn voorbij. Je mes is niet je sterkste wapen.