Wkunl

Hoe maak je een pyro spelen in team fortress 2

Pyros, de aanmaakblokjes van Team Fortress 2. Omgeven door mysterie, Pyros spelen de overtreding rol door in brand om iets in hun omgeving. In plaats van de wedstrijden, Pyros verkiest verlichting mensen in brand plaats met zijn vlammenwerper, voordat schieten ze neer met de Shotgun en blussen hun leven met de Fireaxe. Achter dit alles, zijn / haar pak is brandveilig en kan eventuele brandschade die brandt in de tijd en blazen mensen weg met zijn / haar Compression Blast de Flame Thrower is zojuist opgewaardeerd met vallen, gooide Ubered vijanden weg en afstoten voorwerpen, zoals raketten, granaten en pijlen.

Stappen

Hoe maak je een pyro spelen in team fortress 2. Neem je vijanden door verrast.
Hoe maak je een pyro spelen in team fortress 2. Neem je vijanden door verrast.
 1. 1
  Vuur van de partij. Pyros beginnen met een 200 brandstof Flame Thrower voor dichtbij of middellange afstand (Primary), een 6/32 medium varieerde Shotgun en een Fireaxe voor melee.
  1. Gebruik de vlammenwerper op korte range.The Pyro's vlammenwerper is het voordeligst om dicht bij je vijand, en bijna gegarandeerd fataal te zijn op point-blank range. Gebruik de alternatieve vuur en je kunt mensen blast weg bij de kostprijs van 20 vlammen.
  1. 1
    • Als een Pyro, vrees je het meest. Als u een korte silhouet van een speler flikkeren voordat u, onmiddellijk los je vlammenwerper aan een verhulde onthullen in uw buurt.
   1. 1
      • U kunt ook gebruik maken van de vlammenwerper te onthullen vermomd. Vergeet niet dat brandende spelers zal gloeien hun team kleur, die een 's covers direct zal blazen.
     • Vergeet niet dat een vlammenwerper is de enige duurzame wapen. Het verwondt vijanden na de eerste schade wordt behandeld. Zelfs als een verbrande vijand wegrent, kan hij nog steeds sterven, dus het is niet altijd nodig om vijanden te jagen naar beneden.
     • De vlammenwerper heeft een relatief onbekende secundaire brand (rechter muisknop), de compressie ontploffing. Als u op de rechter muisknop, de vlammenwerper straalt een explosie van lucht die vijanden achterwaarts kan baant door de lucht op een soortgelijke manier om een Demomans pijp bom of een raket. Het kan ook wijzen langzaam bewegende projectielen zoals de Demomans bommen, pijlen van de sluipschutter en de raketten. Soldaten in het bijzonder zijn erg kwetsbaar voor hun raketten worden teruggekaatst naar hun team, zoals weerspiegeld explosieven minivoltreffer tegen hun eigen team. Het kan ook vlammen verwijderen uit een teamgenoot. NB dat de luchtstoot gebruikt 20 munitie per blast, dus gebruik het met de nodige voorzichtigheid!
    1. Gebruik de shotgun bij middelgrote tot ver bereik. Als een vijand is haasten naar u van een afstand, kan het helpen om te schakelen naar je shotgun en beginnen te schieten om wat schade toe te brengen voordat hij of zij zich binnen het bereik van je vlammenwerper, vooral wanneer je op het punt om gevecht met een andere pyro omdat het niet langer afhankelijk is van het aansteken van hen in brand, maar in plaats daarvan schade.
    1. 1
      • Het helpt ook om je shotgun te gebruiken op te halen uit terugtrekkende vijanden. Proberen om een ​​speler met je vlammenwerper ontsteken en ze afmaken met de shotgun.
     1. Gebruik de bijl als een alternatief laatste redmiddel. Met behulp van de bijl is een heel leuk, maar wees voorzichtig. Het kan heel bevredigend om te scoren een melee doden met de bijl, maar totdat je opraken van munitie, het is beter om de vlammenwerper te gebruiken.
     1. 1
      Neem je vijanden door verrast. Nog geen geld op je tegenstanders head-on, terwijl stralen je vlammenwerper. Het is intimiderend, zeker, maar je zult waarschijnlijk worden neergeschoten voordat je kunt zelfs singe andere speler. Probeer in plaats daarvan te sluipen achter een groep vijanden, opstaan ​​zo dicht als je kunt, en laat je vlammenwerper rip!
     2. 2
      Begrijp uw strategie. Als een Pyro, angst is in wezen je tweede naam. Je leeft in het algemeen tot chaos en verwarring in andere spelers veroorzaken. Afgezien van een tegemoetkomende Heavy, niets is meer intimiderend om een vijand dan een set van vlammen die blijft hem beschadigen of haar nadat je bent uit de weg. Als zodanig, zult u merken dat spelers hebben de neiging zich te verspreiden en uit te voeren van u, die helpt om te voorkomen dat ze op je schieten nauwkeurig en rustig
     3. 3
      De pyro is de enige klasse die effectief kan breken een Ubercharge. U kunt gebruik maken luchtstoot naar een dokter en zijn uber-ed metgezel scheiden. Als je ze te scheiden door voldoende afstand, zal de dokter niet langer in staat om zijn uber delen met zijn maatje en je teamgenoten kunnen samenspannen om hem af zal zijn. Doe dit wanneer de uber spelers niet zien aankomen, als een uberred Zware zal korte metten met een tegemoetkomende pyro maken.
     4. 4
      Ontgrendel alternatieve uitrusting van de pyro's door het invullen van de pyro prestaties. De Pyro heeft andere wapens die je kunt gebruiken na het voltooien van 36 successen. Deze wapens hebben vele voordelen ten opzichte van de oude.
     1. 1
      • De Flare Gun vervangt de shotgun en is ontgrendeld na het voltooien van 10 Pyro prestaties. De Flare Gun schiet fakkels die vijanden kunnen in brand van een afstand. Een flare ontslagen bogen neer tijdens een reis door een lange afstand, en vliegt vrij langzaam door de lucht, zodat alles dat beweegt raken kan heel moeilijk zijn. Dit is handig voor het raken van stilstaande of langzaam doelen zoals Snipers of Heavies. De meeste vijanden echter, bij het zien van een Pyro met een beetje flare gun het proberen om ze te raken, neemt lage dreiging richting de Pyro, in tegenstelling tot hem met de vlammenwerper.
      • De Backburner vervangt de Flamethrower en wordt ontgrendeld na het voltooien van 16 Pyro prestaties. De Backburner doet constante kritische schade bij het fotograferen iemand in de rug. Het nadeel hiervan is een enorme toename van de kosten van uw lucht compressiestoot (Van 25 tot 50), dus misschien wil je om het meer sober te gebruiken. Als u gebruik maakt van dit wapen, je idealiter willen je vijanden aanvallen van achter zonder dat ze weten, dus het stimuleert een sluipende vorm van spelen.
      • De Axtinguisher vervangt de bijl en wordt ontgrendeld na het voltooien van 22 Pyro prestaties. Het doet de helft van schade dan de gewone bijl als de vijand niet brandt, maar heeft een 100% critical hit kans als de vijand in brand staat. Dit kan ook nuttig zijn in sommige situaties, zoals als het je lukt om een ​​afvuren Heavy van achter benaderen zonder hem kunt zien, kun je hem snel een rookwolk uit de Flamethrower, zweep uit uw Axtinguisher, en inbreken in hem. Dit moet meestal duurt ongeveer twee schommels om hem te doden.
     1. 1
       • Merk op dat u op elk gewenst moment kunnen overstappen naar uw oorspronkelijke materiaal door de toegang tot de TF2-menu (dwz hit Escape). Of de toets "m" wordt u rechtstreeks naar de "loadout" scherm te nemen, kunt u al uw wapen opties hier veranderen.

     Tips

     • Bereid tellers voor al uw tegengestelde klassen. Bijvoorbeeld, als je een soldaat zien zijn best om zo dicht mogelijk te krijgen, zodat ze zelf schade in het proberen om je te doden. Als alternatief kan je hun raketten reflecteren met uw luchtcompressie blast als je die nadert, zodat ze zich in plaats daarvan raken, als uw timing is precies genoeg.
     • Tenzij je binnen schadelijk bereik, vermijd achtervolgen spelers met je vlammenwerper. Je kan lijken op een enorme bedreiging met een tegemoetkomende vlammenwerper, maar vergeet niet dat de meeste spelers zullen raket of pistool je naar beneden voordat je ze zelfs kan bereiken.
     • Hoewel het spreekt vanzelf, niet proberen om je vlammenwerper gebruiken terwijl onder water. Schakel over naar je shotgun of bijl als u nodig hebt om te vechten.
     • Vergeet niet over spionnen! Als pyro is het uw plicht om de spionnen te houden van het verbergen. Soms is uw beste inzet is om te koppelen met een vriendelijke ingenieur die heeft een dispenser opgezet. Dispensers betekenen oneindige munitie voor pyros, evenals Heavys. Ga op actieve spion dienst door een verblijf in de buurt van de dispenser en ingedrukt te houden vuur. Dit kan uw positie weg te geven (luidruchtige vlammenwerper), maar er zullen geen spionnen sluipen verleden, aangezien een stap door uw vuur zal hen weg te geven in een handomdraai. Dit is niet altijd de beste actie te nemen, maar in sommige gevallen kan een ton, zo niet alle, het verschil. In elk geval, wanneer je in de buurt van een dispenser neem een ​​moment om te spuiten voor spionnen! Uw engineer (s) zal zeker bedankt Strategische voorbeeld:! Dustbowl Stage 3 Command Punt 1 Een dispenser opgezet rond de eerste bocht naar rechts (van de aanvallers weergave) met een pyro constant sproei over het pad. Dit betekent dat er geen spionnen sluipen naar de laatste opdracht punt nemen zodra het eerste punt valt. Dit werkt goed totdat je team niet meer kan houden de poorten.
     • Uw vlammenwerper gebruikt kan worden op de hoeken waar de schildwacht steekt uit dekking te vernietigen zonder pijn.
     • Je vlammenwerper vereist een vrij grote voorsprong toen beschoten, en de leiding verandert op basis van uw afstand en snelheid. Vergeet niet dat het sissend geluid is jouw teken dat je je doel bent raken.
     • Niet te comfortabel krijgen met met alleen je vlammenwerper. Een effectieve Pyro zal dicht verbranden individuen op en pak ze uit met de shotgun als ze proberen om weg te lopen dan.
     • Bij het kamperen rond hoeken, vergeet niet dat je vlammenwerper kan steken als je te dicht bij de rand. Dat zal je positie weg te geven, en ruïneren uw hinderlaag.
     • Stealth is erg belangrijk als pyro, bijna net zo belangrijk als het is om een ​​spion, dus gebruik visuele dekking zoveel mogelijk. als je een glimp van een vijand te vangen, verstoppen achter een rots of gebouw, luisteren naar voetstappen of andere tekenen die wijzen op een vijand in de buurt, en te voorkomen dat het weggeven van je positie. verrassing is een veel effectiever wapen dan brute kracht (ik denk dat dit geldt voor elke klasse, met inbegrip van militair en zwaar).
     • Leer de krachtige vaardigheid die side-beschietingen! Idealiter u wilt cirkel-strafe de tegenstander, maar in de praktijk, het moment dat je tegenstander ziet u komen als een Pyro, zullen ze onmiddellijk achteruit draaien en drop wat rotsen, bommen, en shotgun ontploffing kunnen ze tussen jou en hem. Leren om op te lopen langs de kant van hen met een side-beschieten, zodat u ze kunt branden op een knapperig terwijl het vermijden van het grootste deel van de schade.
     • Wanneer je een vijand branden met je vlammenwerper, zullen ze gloeien rood of blauw, afhankelijk van wat de werkelijke team zijn ze op. Dit is erg handig bij het uitroeien van vermomd onder uw team: Vergeet niet om te spioneren-check verdachte individuen, en niet waarschuwen je teamgenoten als je hebt gevangen een.
     • Een uitstekende combo is aan vuur een vijand, Airblast ze in de lucht dan doven ze. Dit werkt goed op vluchtende vijanden waardoor je vijanden te jongleren. Dit werk heel goed in kleine binnenruimte omdat de vijand heeft zeer weinig lucht controle eenmaal airblasted up (behalve scouts met een dubbele sprong). Deze combo werkt goed, zelfs op Heavys met een medic healing hen. Een eenvoudige ontbranden, ontploffing en 2-3 bijl hits en zij dood zijn.
     • Van alle klassen, de pyro is waarschijnlijk het meest afhankelijk zijn van wapen wisselen, vlammenwerper is handig voor het ontsteken van je vijanden, maar shotgun en bijl zijn uitstekend geschikt voor het dragen van hen neer, zodat ze sterven uit het brandende sneller. Vooral nuttig tegen medici die de schade van de brand kan regenereren voordat het verdwijnt. Als ze weer te lopen op je af, schakelt terug naar vlammenwerper voor een extra dosis van het verbranden of af te hakken voor de coup de grace
     • Wanneer vlammende een groep andere spelers, vlam zo veel als je kunt voor ongeveer vijf seconden en rennen! Dan vindt een alternatieve route voor hen en ze afmaken. Dit is een goede tip, omdat ze nog steeds op zoek voor u de manier waarop je links, niet verwacht voor u om een ​​andere weg te komen.
     • Je vlammenwerper is korter bij het uitvoeren van voren, langer bij stilstand, en meer weer als achteruit lopen. Praktijk loopt naar voren naar een vijand dan backstepping uw vlam te verlengen, kunt u een aantal verrassende afstanden te bereiken met deze methode, en het werkt erg goed als je weet dat er een groep klaar om u hinderlaag om een ​​hoek. poke je neus uit, dan terugtraprem en hit vuur tegelijk! Dit werkt vooral goed tegen andere pyro's die je proberen te jagen met hun vlammenwerpers schetterende.
     • Een van de grootste troeven van de Pyro's ligt in het kunnen omgaan uit veel schade, op voorwaarde dat je effectief hinderlaag en zo dicht mogelijk bij de vijand mogelijk. Als je kunt stiekem op een speler en schiet uit je vlammenwerper op point blank range, zal hij of zij waarschijnlijk dood zijn voordat zelfs het hebben van een kans om te reageren. Dit maakt het verbergen rond hoeken zeer effectief, zoals je snel kunt omgaan een enorme hoeveelheid schade in een korte tijd.

     Waarschuwingen

     • Wees extra voorzichtig bij het vechten andere vijandelijke Pyros. U bent brandwerend en kan niet branden schade na verloop van tijd, maar je zult nog steeds contact beschadiging van de vlammenwerper te nemen. De meeste van de tijd, zal de uitkomst van een Pyro vs Pyro duel bestaan, waarop een van de twee hielden hun vizier op de tegenstander voor de langste.