Wkunl

Hoe maak je een demoman spelen in team fortress 2

Demomannen, de Schotse grenadiers van Team Fortress 2. Tot de tanden gewapend met explosieven en drankjes, zal Demomannen zorg ervoor dat ze dronken genoeg om te vergeten dat ze je dood. Demomannen spelen de verdediging rol als ze werken in gebied ontkenning. Wat ze minimaal verlies in snelheid, ze make-up voor smijten, gooien en gooien granaten met de Grenade Launcher. Als een bedreiging wordt het sluiten van de afstand, kan Demos opzetten en uit een val met hun Stickybomb Launchers. En als het nodig is, kunnen ze zweep uit hun scrumpy Fles en dicht in de strijd.

Stappen

Hoe maak je een demoman spelen in team fortress 2. Bestudeer je arsenaal.
Hoe maak je een demoman spelen in team fortress 2. Bestudeer je arsenaal.
 1. 1
  Bestudeer je arsenaal. Demomannen hebben een 4/16 Grenade Launcher, die granaten die laatste voor drie seconden als niet raakte een speler (Primary), een 8/24 Kleefbommenwerper, die het mogelijk maakt tot acht granaten te worden geplakt op elk oppervlak en worden ontploft op elk moment schiet met behulp van de rechter muisknop (Secundair) en een melee alleen Bottle (Melee).
  1. Gebruik je flesje voor point-blank aanvallen. Zoals alle melee wapens, kan de fles verrassend handig zijn voor korte point-blank aanvallen, maar je moet voorzichtig zijn, want als je de eerste keer mist, kan je uiteindelijk worden gedood.
  2. Gebruik je granaatwerper voor middellange afstand aanvallen. Granaten zijn een van uw belangrijkste explosieve projectielen. Ze zullen exploderen ongeveer 3 seconden nadat ze zijn gestart, tenzij ze rechtstreeks verbinding met andere vijand speler of vijand gebouw, in welk geval zij zullen ontploffen bij inslag.
   • Granaten zal alleen ontploffen bij een botsing met een andere speler / gebouw als ze niet stuiteren van de grond of uit een muur eerst. Anders zullen ze onschuldig stuiteren de speler. In beide gevallen zullen ze nog steeds ontploffen na 3 seconden.
  3. Gebruik je sticky bomb launcher te zetten vallen en chokepoints. Een kleverige bom zal ontploffen op uw commando met een simpele klik met de rechtermuisknop. U kunt maximaal starten om 8 sticky bommen tegelijk dat vasthouden aan muren, plafonds, en andere verborgen locaties om nietsvermoedende vijanden te lokken in een explosieve rotzooi. U kunt overschakelen naar een ander wapen en nog steeds ontploffen je bommen.
   • Gebruik sticky bommen op te zetten knelpunten die verhinderen / belemmeren vijandelijke vooruitgang op het veld. U zult merken dat veel spelers vinden een reeks van kleverige bommen op de grond als zeer intimiderend.
   • U kunt houd de vuurknop te 'laden' uw sticky bomb launcher op de lange afstand bommen schieten. Dit is vooral handig voor het toebrengen van enige schade voordat u zich in vijandelijk zicht.
 2. 2
  Denk aan je aanvallende rol. Demomen zijn bijzonder nuttig afsluiten vijandelijke gemeenten die, nadat ze een aanzienlijke hoeveelheid schade op afstand in een relatief korte tijd kan behandelen.
  • Gebruik je sticky bomb launcher om snel duidelijk uit een schildwacht. Lob ongeveer vier of vijf sticky bommen om een ​​hoek of op een helling en ontploffen ze allemaal tegelijk op een sentry onmiddellijk te vernietigen. U zult waarschijnlijk te nemen het in het proces, als goed.
 3. 3
  Overweeg je verdedigende rol. De Demomans sticky bommen zijn een defensieve nietje in het bewaken van uw intelligentie, evenals uw capture points. Proberen om een ​​set van kleverige bommen uit vijandelijke zicht, zoals rond een hoek of rond de buitenste randen van een deuropening te verbergen. Als groep begint te haasten in, ontploffen de verborgen sticky bommen en kijken naar de chaos die volgt.
 4. 4
  Zorg ervoor om te schakelen tussen wapens als dat nodig is. Je kan ontploffen uw kleverige bommen ongeacht welk wapen die u heeft geselecteerd. Wees niet bang om over te schakelen naar uw granaatwerper terwijl u uw kleverige bommen opgezet, zodat je niet een sitting duck voor inkomende spelers.
 5. 5
  Vernieuwen. Dit lijkt een triviale en intuïtieve notie te zijn, maar niets is erger dan gevangen zonder extra sticky bommen of granaten in uw draagraketten toen een groep vijanden beginnen om je weg te komen. Zorg ervoor dat je wapens volledig geladen te houden wanneer je de kans hebt om dat te doen.
 6. 6
  Gebruik je sticky bommen om "stickyjump" naar onbereikbare hoogten. Vergelijkbaar met rocket jump van de Soldier's, kan de Demoman zijn sticky bomb launcher te gebruiken om grote hoogten te bereiken. Simpel gezegd een of twee sticky bommen op de grond, buig, en tegelijkertijd over springen en ontploffen het aan jezelf gooien in de lucht.
  • Enkele opmerkelijke locaties te "springen" te zijn op de top van de Capture Point "B" gebouw in cp_gravelpit en over de scheidingswand in cp_well-meest nuttige voordat de setup timer nul bereikt.

Tips

 • Mensen vaak weglopen van iemand die schiet op hen, dat is precies wat je wilt als een Demoman. Bij de confrontatie een nietsvermoedende vijand, snel hun meest voor de hand liggende vluchtroute blokkeren met een paar stickies. Als ze merken dat je, begint lobbing granaten. Kans groot dat ze ofwel te vluchten in je stickies of lopen recht over een van je exploderende granaten.
 • Hoe langer je houd de trekker naar beneden voor het vrijgeven van een kleverige bom, hoe verder deze flitst. Met goede doel en de praktijk, kunt u neerzetten sticky bommen vlak naast uw doelgroep uit over de kaart!
 • Let op als u een "kritische" granaat of plakkerig bom te schieten. Uw launcher zal een elektrische lading geluid te produceren, en de bom zal schitteren rood of blauw, afhankelijk van uw team kleur. Deze bommen zullen een verwoestende hoeveelheid schade toebrengen indien ontploft naast een vijand. U zult merken dat kritische sticky bommen hebben de macht uit te roeien meerdere spelers in een kwestie van seconden.
 • Als je 8 actieve stickies, zullen ze ontploffen een-door-een wanneer je plant meer. Dit kan een handige manier om een ​​vijand te beschadigen zonder verspillen geen kostbare explosies zijn! Probeer het plaatsen van stickies op een choke point of controlepunt, vooral een met een nabijgelegen Medkit. Als je geluk hebt, een van uw stickies zal vlak naast een Medic ontploffen of Scout met lage gezondheid.
 • Profiteer van de baan van je bommen neer te slaan sentryguns en dispensers vijand, bijvoorbeeld als je op een dak en een schildwacht is naar beneden voor je, blijf terug dus je bent niet geschoten en bommen gooien of stickies te vernietigen de schildwacht.
 • U kunt uw Sticky Bomb Launcher in rekening gebracht door de alternatieve vuurknop ingedrukt te houden.
 • Zorg ervoor dat u speelgoed rond met het bereik en het traject van uw draagraketten. Let op de snelheid die je bommen reizen in de lucht, en proberen te geven "loodhagels" naar bewegende vijanden. Vergeet niet dat u uw sticky bomb launcher kan gebruiken om kleverige bommen schieten op een afstand.
 • Ga er niet vanuit dat uw fles is een totaal "laatste redmiddel" wapen. Misschien vindt u dat veel sneller spelers, zoals de Scout, zal proberen om op te staan ​​zo dicht mogelijk bij je als ze kunnen, in een poging om te profiteren van uw gebrek aan korte afstand wapens. Hoewel u waarschijnlijk niet moeten haasten richting van een speler met een fles, is het zeer nuttig in het houden van vijanden een matige afstand van je.

Waarschuwingen

 • Als van een recente patch, wapens die brand kogels (The Heavy's minigun, shotguns, pistolen, enz.) kan kleefbommen de Demoman te breken door te schieten naar hen.
 • Pas op dat vijanden kan verstrooien uw sticky bommen en klop ze van muren of plafonds door te schieten. Vijandelijke explosieven zal hen verstrooien het gemakkelijkst (bv. raketten, andere kleverige bommen), kunnen Pyros hun compressie ontploffing gebruiken om ze weg te duwen, en ze kunnen worden neergeschoten door kogels.
 • Onderschat niet de "splash bereik" van uw granaten en sticky bommen. U zult ongetwijfeld doden jezelf op zijn minst een paar keer terwijl het proberen om ze te beheersen, of het nu door ontploffende hen op jezelf, of door het afschieten van een granaat te dicht bij een andere speler.