Wkunl

Hoe te starcraft goed te spelen met behulp van Protoss

Of je nu een veteraan of waren net ingevoerd om Starcraft, kan Protoss een goede wedstrijd te spelen. Relatief die minder micromanagement dan de andere rassen, Protoss bevat diverse nuttige eenheden en strategieën die u kunt gebruiken in uw voordeel om je tegenstander te verslaan.

Stappen

Hoe te starcraft goed te spelen met behulp van Protoss. Leer om dragonders verwerken.
Hoe te starcraft goed te spelen met behulp van Protoss. Leer om dragonders verwerken.
 1. 1
  Leer om dragonders verwerken. Hoewel ze omvangrijk en onhandig kan zijn in kleine ruimtes, kan Dragoons zorgen voor de meeste vijandelijke eenheden met relatief gemak.
  • Om hun effectiviteit te vergroten, verbetering van hun aanval bereik bij de Cybernetica Core, en stuur een paar fanatiekelingen te genieten van de schade.
  • Om massale Zerglings zonder zeloten, een zwakte van Dragoons vanwege hun explosieve soort schade, hebben twee groepen van Dragoons. Wanneer de Zerglings aanval ene groep, hebben die groep lopen rond uw andere groep, die de Zerglings aanvalt. Als de Zerglings schakelaar doelen, doe hetzelfde met de andere groep. Toch zal een meer ervaren speler meer eenheden en zullen beide groepen tegelijk aan te vallen.
  • Dragoons kunt ook "dans" met Vultures goed. Als u bereik je Dragoons 'hebt opgewaardeerd, zal de vijand Gieren zware schade aan. Echter, pas Spider Mijnen, dus neem een ​​paar waarnemers met u.
 2. 2
  Gebruik hoge tempeliers goed. De High Templar kan de krachtigste eenheid in de Protoss ras zijn, als ze juist worden gebruikt. Onderzoek Psionic Storm en verbetering van hun energie-capaciteit. Hallucinatie is ook heel nuttig bij aanvallen eilanden.
  • Gebruik Psionic Storm om verlamde een aanval kracht. Door zijn groot gebied van effect en grote schade, zal Psionic storm doden basiseenheden in een of twee seconden. Ook kan High Templars met verbeterde energie capaciteiten drie Psionic Storms geworpen zonder te rusten.
  • Iets anders op te merken over Psionic Storm is dat het allemaal effect van armor ontkent.
  • Wanneer je moet aanvallen een eiland basis, kunt u gebruik maken Hallucinate op uw Shuttles of Arbiters om hen te beschermen. Elke High Templar kunt gebruiken Hallucinate twee keer, dus dat geeft je vier exemplaren per Templar. Acht gehallucineerde eenheden zullen genieten van alle van de anti-lucht, waarborgen van de veiligheid van uw eenheden '.
 3. 3
  Maak gebruik van de natuurlijk cloaking Protoss eenheden. Twee Protoss eenheden, de Observer en Dark Templar, zijn voortdurend gehuld, waardoor ze ideaal zijn voor spionage of scouting te maken. Gewoon voorzichtig rond detectoren.
  • Houd een waarnemer op mogelijke expansie wijst op bewegingen van de vijand te kijken. Als je in staat bent om waarnemers te bouwen vroeg genoeg, kun je eigenlijk ze vliegen in je tegenstander basis voordat hij omringt het met detectoren.
  • Dark templars kan worden gebruikt om vroege uitbreidingen die geen detectors of kleine groepen van eenheden vallen. Een enkele Marine kunnen direct worden gedood met een Dark Templar. U kunt ook gooien een paar Dark Templars in een aanval van kracht voor extra aanvalskracht.

Tips

 • Gebruik Psionic Storm op gebieden gemasseerd met eenheden, zoals resource nodes, of Overlords gegroepeerd.
 • Als u besluit om Dark archonten te gebruiken, met behulp van Mind Control op transport gaat ook alle van de eenheden binnen om uw kant. Ook als u een collega-bondgenoot die niet is Protoss, kan je het erg controle over zijn werknemer, slechts 1 en je kunt een hele kolonie te maken met het. Bijvoorbeeld, als je het erg bestuurt een SCV, kunt u bouwen gebouw met de SCV en je kunt van mij met die SCV. Nadat je unit-producerende gebouwen te bouwen, kunt u Terran units! Dus als je geest te beheersen een Terran, kunt u produceert max van 400 eenheden (200 voor Protoss, Terran 200 voor). Als je speelt met 3 spelers of meer en het gebeurt dat je bondgenoten zijn Terran en Zerg, kunt u Zerg ook controle. Dit geeft je een maximum van 600 eenheden (200 Toss, 200 Terran en Zerg 200) te geven.
 • Met behulp van Mind Control op een werknemer-eenheid van een andere ras (SCV voor Terran, Drone voor Zerg) krijgt u toegang tot dat ras boom geven. Echter, het is moeilijk om 2 races te beheren op hetzelfde moment.
 • Het is echt niet het beste idee om Mind Control gebruiken in een spel, tenzij het gebruik ervan tegen een werknemer (SCV, of Drone, vanwege de hoge energiekosten en het feit dat het schild van uw DA zal drain. Veel nuttiger (esp. tegen Zerg) is maalstroom, terwijl de feedback zal elk toestel verwoesten met energie.
 • Reavers en Hoge Tempeliers zijn krachtig tegen Zerg, omdat Zerg neiging om massa-eenheden.
 • Protoss vergt het meeste Vespene Gas om goed te functioneren, dus als je extra mineralen, pak een paar geisers.
 • Gebruik Corsairs tegen massale lucht eenheden. Hoewel ze alleen bezighouden vijf schade per aanval, de aanval is hoog en ze splash damage te doen. Een groep van 12 Corsairs zal wegvagen elke groep van vliegende eenheden. Als je Corsairs / Valkryis aanvallen met Corsairs, spreid je Corsairs uit, zodat ze niet splash schade ontvangen.

Waarschuwingen

 • Bij het gebruik van Psionic Storm, heel voorzichtig zijn niet om uw eigen eenheden hebben eronder, aangezien het geen vriend van vijand te onderscheiden.
 • Pas op voor Zerg Defilers! Hun Plague vermogen gaat dwars door schilden en schade je eenheden 'hun gezondheid direct. Uw Zerg tegenstander kan een paar Defilers hebben ingegraven buiten je basis, in de hoop een groep van oprukkende eenheden bewust te vangen, dus scout voordat je troepen.
 • Jagen vijandelijke Science Vessels op zicht! Hun EMP Shockwave mogelijkheid zal knock-out al onze eenheden en schilden en energie gebouwen '. Dit is het meest verwoestende als u archonten, die 350 schild, maar slechts 10 gezondheid! Houd enkele Shield Batterijen buurt.