Wkunl

Hoe het opzetten van twee monitoren

Met dual monitor, kunt u werken aan uw computer eenvoudiger en beter georganiseerd, maken het spelen van computerspelletjes makkelijker, en voeg een groter scherm om een ​​laptop computer.

Stappen

Hoe het opzetten van twee monitoren. Kijk naar de achterkant van de computer om te kijken of je videokaart dual monitors kan draaien.
Hoe het opzetten van twee monitoren. Kijk naar de achterkant van de computer om te kijken of je videokaart dual monitors kan draaien.
 1. 1
  Kijk naar de achterkant van de computer om te kijken of je videokaart dual monitors kan draaien. Als je een laptop, op zoek naar een enkele blauwe beeldscherm poort. Controleer of de monitor je hebt. Als het kwam met het snoer je nodig hebt (een koord eindigend in een blauwe aansluiting voor een laptop, of een snoer eindigt in wat u op de achterkant van uw computer voor desktops) kunt u overgaan tot de volgende stap. Zo niet, dan moet u het netsnoer dat overeenkomt met de poorten op uw computer en op de monitor te kopen. Bijvoorbeeld, als u een DVI-poort, en gebruikt de monitor een VGA-poort, moet u een DVI-naar-VGA-adapter te kopen. Zoek uit wat je nodig hebt, en de winkel rond een beetje, het controleren van prijzen online en in de gewenste elektronica retail vestiging. Dit is belangrijk, aangezien deze kleine kabel zal waarschijnlijk loopt u ongeveer 25€.
 2. 2
  Verkrijgen van de monitor die u wilt toevoegen.
 3. 3
  Sluit de kabels aan op uw monitor en uw machine. Stekker alles wat een stekker heeft in, en zet u de computer en de monitor.
 4. 4
  Vertel uw computer wat je gedaan hebt. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer Eigenschappen. In het venster dat verschijnt, selecteert u het tabblad Instellingen. Selecteer de grijze-out scherm, zodat een blauw vak zit omheen. In de buurt van de onderkant van het venster wordt een aankruisvak Windows-bureaublad uitbreiden naar deze monitor zijn. Dit is zo dat je je bureaublad plaats kan uitbreiden naar twee monitoren van het hebben van zowel lopende precies hetzelfde. Schakel dit vakje, en noteer wat er in het scherm resolutie omgeving. Er is een glijdende bar hier. Het moet niet beantwoordt aan een resolutie die door uw nieuwe monitor. Zo niet, verplaatsen naar een resolutie van de doos of handleiding van uw monitor zegt wordt ondersteund. Klik op 'Toepassen'.
 5. 5
  Wees voorbereid op uw schermen te bevriezen, ga zwart, of zie een boodschap die kunnen opduiken vertellen u te wachten. Dit is normaal. Uw computer is gewoon praten met de monitor, en het uitzoeken welke informatie zij nodig heeft om te sturen. Na een bepaalde periode van tijd (kan een tweede, zou dertig), uw nieuwe monitor moet tot leven komen, tonen uw bureaublad. Ervan uitgaande dat alles ziet er in orde, klik op 'OK'. Je hebt nu twee monitoren.

Tips

 • Als de problemen aanhouden na dat je BIOS instelling te controleren met betrekking tot weergave, op de meeste computers zult u niet nodig om dit wel te doen op wat oudere computers kan dit een probleem zijn.
 • De meeste entry-level pc's hebben geen dual-monitor, geschikt grafische kaarten, maar hebben geïntegreerde kaarten in plaats. Je zal waarschijnlijk een dedicated grafische kaart voor deze functie nodig hebt.
 • Als uw monitor weigert om input te accepteren, wordt het beeld wazig of gedeeltelijk ontbreken, of er iets anders gebeurt, raak niet in paniek. De problemen die kunnen optreden in de installatie zijn te talrijk om hier catalogus. In plaats daarvan, online zoeken naar hulp met uw probleem. Het typen van uw specifieke probleem in google moet netto u een aantal forums waar het probleem wordt uitgelegd en opgelost. Good Luck!

Dingen die je nodig hebt

 • De oude monitor (alleen voor desktop-gebruikers)
 • Een nieuwe monitor
 • Netsnoer
 • Aansluitsnoer