Wkunl

Hoe toegang bladwijzers op pandora

Pandora is een internet radiostation gebruikers kunnen personaliseren op basis van hun smaak in kunstenaars, liederen en genres. Wanneer u de website van Pandora te bezoeken op www.pandora.com, kunt u in de naam van een artiest of nummer je wilt luisteren en de website zal kiezen en spelen muziek die vergelijkbaar is met uw smaak. In Pandora, worden Bladwijzers gebruikt voor het onthouden van specifieke nummers of artiesten, zodat u meer kunt leren over hen of kopen hun muziek op een later tijdstip. Hier zijn de stappen over hoe u toegang tot uw Pandora Bladwijzers nadat u ze hebt gemaakt.

Stappen

Hoe toegang bladwijzers op pandora. Log in om je pandora account.
Hoe toegang bladwijzers op pandora. Log in om je pandora account.
 1. 1
  Log in om je pandora account. Bezoek www.pandora.com in te loggen op uw persoonlijke account met het e-mailadres u samen met uw paswoord geregistreerd, en klik op "Aanmelden".
 2. 2
  Toegang tot uw pandora bladwijzers uit een computer, iPhone of iPod touch.
  • Voor toegang tot uw bladwijzers vanaf een computer, wordt u onmiddellijk doorverwezen naar uw Pandora Luisteraar Profiel Pagina na het inloggen op uw account. In de linkerbovenhoek, klik op de "Your Profile" knop. Een aparte pop-up venster zal verschijnen met de details van uw profiel en weergave lijst van nummers en artiesten die je bij Favorieten hebt.
  • Om toegang tot uw bladwijzers vanaf de iPhone en de iPod Touch, raakt u de pijl in de linker bovenhoek van de "Now Playing" weer. Raak het tabblad 'Bladwijzers' aan de onderkant van het scherm om uw bookmarks weer te geven.
 3. 3
  Beheer uw gemarkeerde tracks en kunstenaars uit een computer.
  • Print een lijst van uw bookmarks of deel ze in een RSS-feed. De print-en RSS-feed iconen liggen in de rechter-bovenhoek van het deel "toe te Tracks". Direct op de pictogrammen om elke functie te activeren.
  • Sorteer uw bookmarks op artiest, titel van het nummer, of van de datum waarop u bladwijzer dat punt. Aan de rechterkant van de "sorteren op" veld, klikt u op ofwel de "Track", "Artiest" of "Toegevoegd" banden.

Tips

 • U kunt samples van de nummers in je bookmarks te spelen door te klikken op het kleine icoontje dat lijkt op een play-knop aan de linkerkant van de titelsong onder de rubriek "mijn favoriete Tracks".
 • Als u een nummer wilt kopen bij uw bookmarks, zijn Amazon en iTunes pictogrammen zich rechts van de titelsong onder de rubriek "mijn favoriete Tracks". Klikken op de icoontjes brengt u rechtstreeks naar de website om het nummer te kopen, en zal de sessie te openen in een nieuw browservenster.
 • Elke track en de artiest in je bookmarks rubriek vermeld is een hyperlink kunt u direct op voor meer informatie over de muziek of artiest lezen, waaronder een sectie voor commentaar. Klikken op een van deze links wordt de sessie geopend in een nieuw browservenster.

Waarschuwingen

 • Bladwijzers zijn momenteel niet toegankelijk op Blackberry, Android en iPad-apparaten. Pandora gebruikers met deze apparaten moeten Bladwijzers uit een computer in plaats beheren.
 • Als uw Pandora profiel is ingesteld op prive, zult u niet in staat zijn om de feed-sharing RSS te gebruiken voor uw bookmarks.