Wkunl

Hoe maak je een online enquête met SurveyMonkey creëren

SurveyMonkey is een online dienst die gebruikers in staat stelt om web browser based surveys creëren. Deze dienst biedt zowel een gratis account en een betaald account, dat verbeterde functies omvat. Dit artikel zal je leren hoe je een online enquête met SurveyMonkey te creëren.

Stappen

Hoe maak je een online enquête met SurveyMonkey creëren. Klik op "inschrijven" aan de bovenkant van de pagina.
Hoe maak je een online enquête met SurveyMonkey creëren. Klik op "inschrijven" aan de bovenkant van de pagina.
 1. 1
  Bezoek de SurveyMonkey website op http:/ / www.surveymonkey.com/.
 2. 2
  Klik op "inschrijven" aan de bovenkant van de pagina.
 3. 3
  Voer je gebruikersnaam en wachtwoord van uw enquête aap account en klik op aanmelden Klik hier om een Survey Monkey account aan te maken:. https://www.surveymonkey.com/MyAccount_Join.aspx?utm_source=account_login.
  • Als alternatief kunt u aanmelden via de Sign Up met Facebook of Aanmelden met Google knoppen aan de rechterkant.
 4. 4
  Klik op de "+ enquête creëren" knop aan de bovenkant van de pagina.
 5. 5
  Geef een titel voor uw enquête.
 6. 6
  Selecteer een sjabloon te gebruiken voor uw enquête.
 7. 7
  Klik op "selecteren en te veranderen" om bewerkingen op de standaard enquête en template.
 8. 8
  Klik op het tabblad "verzamelen reponses" bovenaan.
 9. 9
  Klik op de methode die u wilt gebruiken om uw enquête te verspreiden. (De eerste optie is gebruikt in het voorbeeld.)
 10. 10
  Klik op "volgende stap".
 11. 11
  Kopieer de URL en plak deze in je e-mail nieuwsbrieven, tweets, en overal waar u een link voor uw gebruikers om te klikken en toegang tot de enquête kunt plaatsen.
  • Als alternatief kunt u de HTML-code te kopiëren om deze toe te voegen aan een webpagina.
 12. 12
  Het ontwerp van de enquête. Openen van de rekening en het kennen van de basisprincipes van het maken van de enquête zijn slechts de helft van het proces. Het echte werk komt in het ontwerpen van een effectief onderzoek dat de informatie die je echt na uitlokt. Dit betekent dat je moet weten, zonder twijfel, wat het is dat je zoekt. Het creëren van een onderzoek zonder een idee van wat je wilt van het gewoon verspillen van de tijd van alle betrokkenen. Bovendien, als het is duidelijk te takers enquête dat het onderzoek is willekeurig, ze zijn veel meer kans om te voorkomen dat het, vooral als het lijkt als spam. Bij het ontwerpen van de inhoud van uw enquête, zijn voorzien van de volgende in gedachten:
  • Bij het ​​aanmaken van een enquête, houden de vragen vooral relevant. Probeer niet te tangentiële gegevens of die antwoordapparaat het zal worden verrast en misschien minder openhartig te zoeken.
  • Anonimiteit is een handige manier om mensen om te reageren op enquêtes op een openhartige manier - bieden deze optie, tenzij het absoluut noodzakelijk om namen te krijgen. Als het nemen van namen, altijd adviseren over hoe je vertrouwelijkheid van gegevens (zoals het aggregeren van de resultaten zonder vermelding van personen) zal behouden. Als je niet denkt dat mensen zullen zichzelf identificeren, maar je zou willen dat ze doen, bieden een prikkel, zoals een gratis e-book of soortgelijke voor degenen die e-mailadressen voor toekomstige correspondentie, etc.
  • Effectieve enquêtevragen neiging om: korte, eenvoudige, relevante en jargon-vrij. Vermijd het gebruik van vragen die worden geladen (aanname gevulde) of leidinggevende (regisseert het antwoord).
  • Zet gevoelige of demografische vragen aan het eind van het onderzoek - een enquête nemer heeft meer kans om te kiezen uit vroeg als deze verschijnen op de voorkant. In dezelfde geest, stellen interessante vragen aan de voorzijde.
  • Vermijd verrommeling van het onderzoek. Gebruik witruimte en slechts een vraag per regel stellen.
  • Test de enquête voordat u opsturen woont. Dit zal u toelaten om te grillen en dingen die niet zinvol vinden. Test het op een paar vrienden of familieleden om hun reacties te peilen.

Tips

 • Bij het selecteren van een enquête sjabloon, kunt u een voorbeeld van wat het onderzoek zal willen gebruikers door op de "Preview" knop aan de rechterkant van uw scherm te zien.
 • Wat voor soort relatie heb je met degenen die de enquête? Het is een stuk beter om een ​​vast dan om mensen te vragen uit de lucht. Misschien zijn ze Facebook-vrienden of fans van je bedrijfspagina, misschien zijn ze studenten van dezelfde universiteit als u of eventueel het zijn jouw vrienden. Proberen om een ​​aantal gemeenschappelijke kenmerken dat helpt om je met elkaar te verbinden, zoals het zal meer resoneren en moedigen de potentiële deelnemers aan de enquête vinden.
 • Timing is belangrijk - Niet doen sturen een enquête bij mensen weg zullen zijn op vakantie of tijdens een rush periode, zoals examens of het einde van het jaar de begroting verzoeningen!
 • U vindt het misschien nuttig om herinneringen aan de enquête in te vullen zijn, vooral wanneer het nadert de deadline. Overdrijf het niet al - een of twee keer is voldoende.

Waarschuwingen

 • Niet alle functies van de SurveyMonkey dienst zijn beschikbaar voor gratis Basic account gebruikers. U kunt upgraden naar een Select, Gold of Platinum account om toegang te krijgen tot meer verbeterde functies.
 • Spam niet bij het verzenden van uitnodigingen aan de enquête te doen. Dit geldt ook voor het vermijden van het gebruik van een taal die klinkt alsof spam en het naar irrelevante mensen sturen. Je moet een antwoord adres dat werkt en ziet er professioneel hebben
 • Deze service is ook beschikbaar vrij van anderen. Zo kunt u dit doen met de vorm bouwer Google Doc.

Dingen die je nodig hebt

 • SurveyMonkey-account
 • Weldoordachte vragen (met goede redenen voor het zoeken van de informatie die u zoekt)
 • Aangenaam geformuleerd email uitnodiging