Wkunl

Hoe te onewebday vieren

Vier het internet op Onewebday op 22 september. OneWebDay wordt erkend jaarlijks, vergelijkbaar met de Aarde dag. Het doel is een wereldwijde viering van het online leven te houden.

Het internet heeft elk van ons leven veranderd. We moeten erkennen hoe belangrijk het is om ons door het vieren en het publiek laten zien hoe het ons leven heeft beïnvloed. Hier zijn een aantal manieren waarop u kunt zien op het web is de moeite waard het gebruik, de bescherming, en, natuurlijk, het vieren.

Stappen

Hoe te onewebday vieren. Verzamel vrienden en familie of het opzetten van een buurtfeest.
Hoe te onewebday vieren. Verzamel vrienden en familie of het opzetten van een buurtfeest.

Maak de online wereld zichtbaar offline

 1. 1
  Verzamel vrienden en familie of het opzetten van een buurtfeest. Vraag elke persoon om een ​​afdruk van iets unieks, dat men alleen online kon vinden brengen. Als alternatief hebben elk persoon delen een verhaal over hoe het web zijn of haar leven heeft veranderd.
 2. 2
  Bezoek een senior center en uw kennis te delen over het web. Leer een grootouder hoe je een blog te starten of verstuurt een familielid voor de eerste keer. Krijgen ze geïnteresseerd in het web door hen te tonen verschillende websites dat ze zouden geïnteresseerd in
 3. 3
  Organiseren, met je buren, om het web te integreren in uw gemeenschap. Ontdek de e-mailadressen van uw buren en start een buurt mailinglijst. Maak een buurt blog. Lokale bedrijven, parken, of gebeurtenissen - foto's van uw community toe te voegen. Vraag elke bewoner om een ​​paar woorden te schrijven over zichzelf, en voegen hun e-mail en foto's. Dit zou hen in de gelegenheid te herkennen en met elkaar communiceren, ook al zijn ze niet eerder hebben ontmoet in de eigen buurt.
 4. 4
  Vorm een commissie in uw kerk of gemeente aan te dringen op gratis gemeentelijke Wi-Fi. Helpen om de beschikking voor alle internetgebruikers.
 5. 5
  Vier in san francisco, sofia, bulgarije, of zelfs new york - Of een van de andere steden in de wereld waar onewebday vieringen zullen worden gehouden. Als je stad wordt weggelaten, vorm je eigen feest!
 6. 6
  Vertel vrienden en familie over uw favoriete websites. Informeren mensen over wat ze kunnen doen met behulp van het internet.

Vier in en het verbeteren van de online wereld

 1. 1
  E-mail een vriend die je online ontmoet en hen vragen om deze dag te vieren door te kijken naar een internet video samen, tegelijkertijd vanaf verschillende computers.
 2. 2
  E-mail of IM een vriend die je kent van je dagelijkse (niet online) leven, hen te informeren over onewebday.
 3. 3
  Bijdragen aan een wiki, zoals Wikipedia of wiki-How. Samenwerken met duizenden mensen over de hele wereld om een ​​gratis bron die miljoenen mensen lezen, schrijven en gebruik te bouwen.
 4. 4
  Upload je nieuwste foto's naar een foto site of blog en stuur ze naar je moeder. Zij zullen u dankbaar zijn.
 5. 5
  IM of e favoriete bloggers, wiki editors, kunstenaars en webmasters om hen te bedanken voor hun bijdrage aan het internet.
 6. 6
  Verzamel vrienden en familie voor een 'online' block party. Je kon IRC of andere online chat, of zelfs een e-maillijst te gebruiken. Praten over hoe je hebt gedeeld in elkaars leven online.
 7. 7
  Schrijf een blog over wat het internet betekent voor u, met inbegrip van uw favoriete sites en een beschrijving van de dingen die je hebt gedaan met behulp van het web dat je niet in staat zou zijn om anders te doen.
 8. 8
  Maak een donatie aan een organisatie die online cultuur en het internet ondersteunt.
 9. 9
  Onderzoek wetten en in afwachting wetgever over het internet die u invloed op de lokale, provinciale en / of nationaal niveau. Ondertekenen petities online over wetgeving over het internet.

Tips

 • Vieren op openbare plaatsen maakt onze verbinding met het web voor iedereen iets om collectief te merken. Het web is een feestje waard en beschermen. Het is een levendig deel van onze wereld, die tot geen enkele persoon of land. Het web is 'ons', dus het is aan 'ons' om het te beschermen - en om het te vieren!
 • Velen van ons gebruiken het internet als een integraal onderdeel van ons leven, maar zijn zich niet bewust van de wetswijzigingen die onze online ervaring kunnen beïnvloeden; lezen over Netneutraliteit, en vorm je eigen mening.