Wkunl

Hoe kun je jezelf te verwijderen van het internet

Op zoek om te ontsnappen internet? Terwijl de online bekendheid sensatie sommigen, voor anderen, het kan een grote last geworden. Volledig wissen van jezelf is niet altijd mogelijk, maar als u deze stappen volgt, kunt u zeker in de buurt komen.

Stappen

Hoe kun je jezelf te verwijderen van het internet. Denk dat dit door zeer zorgvuldig door voordat u verder gaat.
Hoe kun je jezelf te verwijderen van het internet. Denk dat dit door zeer zorgvuldig door voordat u verder gaat.
 1. 1
  Denk dat dit door zeer zorgvuldig door voordat u verder gaat. Veel van wat wordt hieronder voorgesteld kan niet ongedaan gemaakt worden. Dit betekent dat u gegevens verliest, verliest alle verhandelbare aanwezigheid die je online hebt ontwikkeld, en in sommige gevallen, zult u zelfs de mogelijkheid om uw account opnieuw te starten met dezelfde naam of zelfs hetzelfde e-mailadres te verliezen. Dit zijn drastische maatregelen en moeten als zodanig worden behandeld.
  • Bedenk wat is het besturen van uw wens om jezelf volledig te wissen. Is het een cyberstalker? Is het een slechte ervaring? Of bent u gewoon beu met zijn alomtegenwoordigheid in je leven? Zorg ervoor dat u volledig begrijpen het probleem voor de duik inch
  • Zijn er andere manieren om het probleem, zoals het wijzigen van uw online naam of met een ander e-mailaccount van uw normale? Bijvoorbeeld, als uw huidige e-mailadres heeft enkele onfrisse online verenigingen, kan u een aparte die je puur gebruiken voor professionele transacties, zoals het versturen van cv's, het creëren van zakelijke profielen, enz. te creëren?
  • Realiseer je dat je misschien niet eens meer alle sites die u hebt aangemeld, opgericht, nam deel aan, enz.
 2. 2
  Verwijderen accounts. Zoals reeds opgemerkt, is het mogelijk dat u zich tot meer plaatsen dan u ooit zult herinneren. De meer bekend van de site, echter, hoe beter het is om jezelf te verwijderen uit het wanneer het proberen te verdwijnen uit het internet. Dit zal niet per se op te lossen "deep web" herinnering aan jou, maar het is een goed begin. De volgende lijst is voorzien om te helpen maken het makkelijker voor u om te weten hoe te beginnen je jezelf bevrijd van de belangrijkste locaties:
  • Verwijderen jezelf van facebook
  • Verwijderen jezelf van youtube
  • Verwijderen jezelf van stumbleupon
  • Verwijderen jezelf van myspace
  • Verwijderen jezelf van paypal
  • Verwijderen jezelf van ebay en andere online veilingsites
  • Verwijderen jezelf van Craigslist en andere lokale reclame groepen.
  • Verwijderen jezelf van je Alma Maters (school, hogeschool en universiteit). Doe dit alleen als je niet meer ingeschreven.
  • Verwijderen jezelf van game sites. Verwijder al uw informatie van alle game sites. Ja, dat alle virtuele items die u hebt gewonnen en kan voeden al die jaren omvat. Geef het weg aan mensen die je kent wil het spul, als de site toelaat.
  • Sluit bijbehorende rekeningen. Aanverwante sites, zoals Hootsuite, Tweetdeck, enz., zijn toepassingen van derden die u geholpen om uw sociale netwerken rekeningen gebruiken. Vergeet niet over deze.
 3. 3
  Wezel je weg uit undeletable accounts. Sommige sites staan ​​niet toe dat volledige schrapping, je dwingt om alleen maar "uit te schakelen" (terwijl uw informatie blijft in het systeem) of steek je account. Als er een echte reden voor het verwijderen (zoals de bescherming van getuigen), contact eigenaar of technici van de site, op zijn minst, moet u in staat om een ​​naamswijziging naar uw echte identiteit te dekken. Echter, als je iemand om in te grijpen op uw rekening niet kan krijgen, is er een andere manier van dissociatie:
  • Verwijder elke laatste restanten van informatie over uzelf van de rekening. Als het verlaten van bepaalde velden leeg is geen optie (of je nog steeds vermoedt dat uw informatie wordt ergens wordt opgeslagen), overschrijven met duidelijk nep (Dingus Oppenheimer IV) of hopeloos algemene (John Smith) info. (Er is geen noodzaak om een ​​aantal andere arme sukkel koppelen aan uw verlaten pagina.) Merk op dat als u probeert om een ​​ander e-mailadres op te geven, zal de site e-mail het te bevestigen, wat betekent dat niet-bestaande adressen zijn uit den boze. Dit brengt ons bij onze volgende stap.
  • Maak een nieuw e-mailaccount met een gratis e-mail provider. Hoe onwaarschijnlijker de gebruikersnaam, hoe beter. (Bijv.:.. Jr7_9 4dkl@whatever.com Meer hierover in een minuut) Zorg ervoor dat u nep info hier zorgen ook. Deze pagina niet sluiten, als uw adres is zo vreemd als het zou moeten zijn, zou u niet in staat zijn om het opnieuw te vinden.
  • Associëren de undeletable rekening met deze nieuwe e-mailadres. Bevestig het nieuwe e-mailadres als daarom wordt gevraagd. Zodra het gaat door, zorg ervoor dat uw e-mail adres verschijnt niet meer waar dan ook in deze rekening.
  • Annuleer uw nieuwe e-mailadres. Uw undeletable account is nu gekoppeld aan een adres dat niet meer bestaat. Er is altijd een kans dat op een dag, iemand anders die sindsdien heeft gekozen voor de exacte gebruikersnaam jr7_9! 4dkl@whatever.com zal ook proberen om een ​​account aan te maken met de site die je hebt gewoon los van en uiteindelijk heel erg in de war, maar het waarschijnlijk niet houden u op overnachtingen.
 4. 4
  Sluit uw persoonlijke sites. Als u sites op het internet hebt gemaakt, moet u ze volledig te verwijderen. Sommige van de sites die u zou kunnen hebben zijn:
  • Blogs. Als je een populaire blog, houd in gedachten dat fragmenten ervan zijn waarschijnlijk al verspreid over het internet. Er is niets wat je kunt doen over dit.
  • Blogs binnen de sites. Veel sites bieden blogs als onderdeel van de aansluiting, vergeet dan niet deze als je begonnen elke.
  • Groepen als Ning, Gro.ups, Yahoo Groups, etc. Uw vermogen om deze stilgelegd zou kunnen zijn afhankelijk van de participatie van anderen.
  • Forum berichten. Dit is waarschijnlijk een-na-onmogelijk voor veel sites, maar doe je best.
  • Artikelen die u hebt toegevoegd aan artikel molen sites. Uw vermogen om deze te verwijderen zal afhankelijk zijn van de bepalingen en voorwaarden van die sites.
 5. 5
  Neem contact op met uw telefoonmaatschappij om ervoor te zorgen dat je niet online vermeld. Als u bent, vraag hen dan om uw gegevens volledig te verwijderen. Idem voor alle andere klanten databases die zouden kunnen leiden dat uw naam en gegevens online te zijn.
 6. 6
  Annuleert alle mailinglijsten. Dit moet redelijk eenvoudig als gewoonlijk de methode voor het uitschrijven is in het lichaam van elke e-mail, vaak met een directe link. Volg de afzonderlijke aanwijzingen gegeven. Als u een dergelijke instructies niet kunt vinden, contact opnemen met de beheerders van de website direct.
 7. 7
  Delete zoekmachine rendement dat u voorzien. Run zoekopdrachten op varianten van uw naam of online naam (namen) om alles wat je misschien vergeten over vinden en handmatig verwijderen. Vergeet niet, zoekmachines cachen ook oude sites, pagina's, en informatie - met inbegrip van vermeldingen van jullie - die sindsdien veranderd zijn of geschrapt, omdat het niet in een zoekmachine beste belang om verouderde resultaten te leveren, deze zullen verdwijnen in het algemeen op zichzelf met de tijd. In sommige gevallen echter, moet u contact opnemen met zoekmachines rechtstreeks naar het lastiger verhuizingen. Wees ervan bewust dat het verwijderen van jezelf van zoekmachines kan vrij gedetailleerd werk dat soms gaat papierwerk in de echte wereld (ex. faxen, enz., om je echte identiteit te bevestigen) zijn. Belangrijkste zoekmachines en mensen zoekmachines dat u waarschijnlijk wilt kijken door onder meer:
  • Google (lezen hoe)
  • Yahoo
  • Bing
  • White Pages
  • US Search
  • Intelius
  • Yahoo People Search
  • Acxiom
  • People Finder
  • Zaba Zoeken
 8. 8
  Blijf beleefd. Terwijl je zou worden ingegeven door woede, angst, of irritatie, laat dit niet tegenkomt in uw toon en houding als contact website beheerders. Ze zijn de mens en zal reageren op redelijke verzoeken geformuleerd in redelijke voorwaarden. Als u op zoek bent naar een naam verwijderen omdat je zoeken naar een baan, vertel hen; dit tenminste laat hen weten dat je een echte reden. Vermijd schreeuwen, dreigen juridische stappen (tenzij je het meent, en pas nadat ze bewijzen niet meewerkt), of in het algemeen het zijn een slechte sport.
 9. 9
  Overweeg het gebruik van een professioneel bedrijf om uw gegevens te verwijderen uit het internet. Wanneer contact opnemen met de talloze zoekmachines een-voor-een overdondert u (en het is een zeer ontmoedigend vooruitzicht), kunt u mogelijk om een ​​professionele service te gebruiken om het werk voor u doen. Natuurlijk moet u betalen, maar het zou de moeite waard als je redenen voor verwijdering worden drukken. Kijk voor een dienst die:
  • Is in staat om u te verwijderen van de "deep web" in plaats van alleen de voor de hand liggende diensten.
  • Indien mogelijk, heeft overeenkomsten met gegevensbron providers.
 10. 10
  Annuleer uw e-mailaccount. Als je gaat om deze extreme, zal de methode voor verwijdering hangt af van of u een betaalde dienst of een free-roaming-diensten op het web. Vergeet niet te wachten met het verwijderen van uw e-mailaccount tot het einde, je zult waarschijnlijk nodig hebt om de meeste van de andere hier genoemde stappen te doen.
  • Als gratis (bv. Gmail, Hotmail, enz.), te annuleren volgens de instructies van de site.
  • Indien betaald, contact opnemen met het desbetreffende bedrijf voor instructies. Zelfs web-based betaalde mail moeten levende mensen te contacteren.
  • Sommige gratis e-mail accounts zelf verwijderen met een gebrek aan gebruik.
  • Controleer altijd dat je niet weg te gooien alle vitale informatie die u wilt bewaren voordat u uw account verwijderen. Breng alle materialen die u nodig hebt om een ​​memory stick of andere opslagplaats.
 11. 11
  Schoonmaken van uw computer.
  • Verwijder alle internet geschiedenis, cookies, etc.
  • Verwijder het internet programma als je echt keihard.
  • Verwijder de computer als je gaat "cold-technologie".
 12. 12
  Afschuiven wat u niet kunt verwijderen. Er kunnen een aantal dingen die je niets aan kunt doen. In dat geval is het waarschijnlijk het beste om gewoon te accepteren dat de werkelijkheid als je verder gaat. Als voorbeelden van uw online terug komen om u te achtervolgen, kon je altijd proberen te ontkennen dat jij het bent - vooral als je een gewone naam hebben! Wees gewaarschuwd dat de volgende gevallen van uw online aanwezigheid zeer moeilijk zal zijn om te wissen:
  • Vermeldingen van jullie in nieuwsberichten, blogberichten, audio-bestanden, etc.
  • Interviews die je hebt gegeven aan kranten, radiostations, enz.
  • Opmerkingen die u hier hebt gelaten, daar en overal.
  • Foto's van jullie in andermans online albums.
  • Foto's die u hebt genomen die eindigde op websites en blogs van andere mensen.
  • Overheid-sourced informatie die geschikt is voor het publiek toegankelijk te houden wordt beschouwd (behalve wanneer een proces is op zijn plaats om dergelijke informatie te verwijderen).

Tips

 • Als gevoel verslaafd is de onderliggende impuls voor jezelf te verwijderen van het internet, wilt u misschien liever proberen het verwijderen van de verslaving in plaats van het internet. Een aantal artikelen om te controleren zijn:
 • Er zijn softwareprogramma's die u zullen helpen om jezelf te verwijderen van online sites. Doe een zoekopdracht online.
 • Als je echt in een puinhoop over het hebben van uw naam en gegevens verspreid over het internet en weet niet wat te doen, hulp zoeken bij privacy waakhonden zoals de Electronic Frontier Foundation (EFF) voor persoonlijk advies.
 • Als er een probleem is met valse of lasterlijke informatie over u online, contact opnemen met een jurist om advies in uw rechtsgebied.

Waarschuwingen

 • Sommige sites gebruiken emotionele chantage technieken aan te moedigen om te blijven. Opmerkingen als: 'al uw vrienden zullen je missen "zijn gericht op het maken van je wel twee keer nadenken, immers, is de site niet wilt uw klandizie verliezen. Als je aarzelend, krijgen foto's van je echte leven vrienden, zet ze voor je op het bureau, druk op "delete" op de site, en het telefoonnummer van je echte vrienden te gaan drinken en samen te chatten. Je zult dan het net als dat.
 • Houd in gedachten het gezegde, "eens online, is er voor alle tijden." Wees altijd voorzichtig met wat je delen in de online-omgeving: een ounce van preventie is dan genezen waard.
 • Verwacht een tong vastsjorren van een aantal webmasters die zal aandringen op hun 'recht' openbare informatie openbaar te houden. Sommigen van hen gewoon niet de persoonlijke levenssfeer en de hoek niet te krijgen en zien dit als een persoonlijke belediging tegen waar ze voor staan. Persistent en, indien nodig, hulp te krijgen van een privacy-organisatie of een advocaat als uw behoefte aan privacy is drukken of ernstig.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer
 • Standaard verzoek aan webmasters, als je veel van deze verzenden, ambachtelijke een goede, goed gemotiveerd verzoek template aan het begin
 • Juridisch advies als de reden is ernstig (zoals getuigenbescherming, etc.)

Extra middelen

 • Gebruik Domain tools om je te helpen opzoeken eigendom van een website, zodat u weet wie te contacteren indien nodig. (Dit is vooral nuttig als er geen e-mail wordt verstrekt op een site.) Kijk voor "admin e-mail" en "server gegevens" in de opgehaalde gegevens.
 • Verwijderen van een pagina of site uit de zoekresultaten van Google door contact Google webmasters. Wees bereid om uw zaak te maken.
 • Zoeken op de website AccountKiller om uit te vinden hoe je andere accounts verwijderen.