Wkunl

Hoe maak je een Google profiel aan te maken

Op 21 april 2009 introduceerde Google een tool, genaamd Google-profiel, die u toelaat om een ​​beetje controle over wat er komt als mensen zoeken op uw naam te nemen. Google Profiles zal je profiel plaatst op de bodem van de zoekresultaten voor uw naam als u een van de topwedstrijden. Lees verder om te leren hoe om te profiteren van deze nieuwe functie.

Stappen

Hoe maak je een Google profiel aan te maken. Voeren als u nog niet bent aangemeld in uw Google-gebruikersnaam en wachtwoord.
Hoe maak je een Google profiel aan te maken. Voeren als u nog niet bent aangemeld in uw Google-gebruikersnaam en wachtwoord.
 1. 1
  Laad de nieuwe Google-profiel pagina http:/ / www.google.com / profiles en klik op "Create my profile".
 2. 2
  Voeren als u nog niet bent aangemeld in uw Google-gebruikersnaam en wachtwoord.
 3. 3
  Vul uw voor-en achternaam. Vergeet niet dat wat je hier zet u uw volledige naam te veranderen op alle Google-diensten zoals Gmail. Gebruik de naam het meest waarschijnlijk zoekresultaten, zoals de naam op je cv te genereren.
 4. 4
  Upload een door te klikken op "change foto" naast de achternaam.
 5. 5
  Voltooi de mini-bio. Deze sectie bevat waar je bent opgegroeid, wat je doet voor de kost en andere elementaire informatie.
 6. 6
  Het gedeelte "een kleine persoonlijkheid" met een zo gedetailleerd u wilt onthullen.
 7. 7
  Selecteer de links die u wilt weergeven op je profiel. Dit zijn links naar dingen zoals uw blog, Facebook, MySpace of een andere site waar u actief bent.
  • Google zal alle sites die uw Google-account geloofsbrieven te gebruiken automatisch te detecteren. Klik gewoon op "Add" om deze gedetecteerde verbindingen gebruiken.
 8. 8
  Klik maak profiel aan om deze eerste informatie op te slaan.
 9. 9
  Zoek de blauwe kennisgeving aan de bovenkant van je profiel en klik op 'voeg meer info op mijn profiel ".
 10. 10
  Selecteer het tabblad contactgegevens aan de bovenkant van het bewerkingsscherm.
 11. 11
  Voltooi alle relevante contactgegevens en uw wijzigingen op te slaan.
 12. 12
  Controleer of uw naam aan een geverifieerde icoon krijgen.
 13. 13
  Zoek je naam in Google. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en je moet de link naar uw Google-profiel. Bijvoorbeeld de "Nick James" zoals aangetoond in dit artikel zichtbaar onderin

Tips

 • Probeer uw profiel een one stop shop voor werkgevers of anderen die voor u zoeken, om de aandacht weg te trekken van ongewenste zoekresultaten te maken.
 • Om andere verwijzingen naar jezelf te zien.
 • Voeg een veel detail en om uw profiel te onderscheiden van anderen met dezelfde naam.
 • Zorg ervoor om te selecteren "Toon mijn volledige naam, dus ik kan gevonden worden in search" op het bewerkingsscherm of uw profiel zal niet verschijnen.
 • Koppelen aan uw profiel van uw andere internet sites om haar zichtbaarheid te vergroten.

Waarschuwingen

 • Hiermee geen andere resultaten die verschijnt wanneer iemand zoekt naar uw naam, noch zal het afschrikken iedereen bedoeling op het bijhouden van je over het internet te verwijderen. Zodra informatie is op het internet zal er altijd zijn in een of andere vorm, dus altijd voorzichtig zijn met wat je post is aangesloten op uw naam.