Wkunl

Hoe te stoppen met runescape

RuneScape is een online role-playing game. Net als veel andere MMORPG's, kan het heel verslavend. Verslaving kan uw vermogen om te studeren, concentreren, of andere dingen in je leven te verminderen. Proberen om de tijd die je speelt en de manier waarop je denkt dat zou de beste methode voor het plezier en genieten van het leven op hetzelfde moment te controleren. Maar stoppen met RuneScape is een alternatief als u wenst om het spel opnieuw te spelen nooit. Om succesvol te zijn op RuneScape moet je denken aan het als een tweede leven.

Stappen

Hoe te stoppen met runescape. Heb een partij in de Falador party room.
Hoe te stoppen met runescape. Heb een partij in de Falador party room.
 1. 1
  Heb een partij in de Falador party room. Je zou een "verlaten" party hebben en drop al je items in de borst. U kunt ook willen stoppen in Lumbridge en helpen nieuwe gebruikers door hen wat geld om hen te helpen op hun reis. U kunt zelfs drop je items waardoor ze volledig verdwijnen uit het spel, of verspreiden uw artikelen onder uw vrienden. Wat u ook kiest om te doen, laat het een manier dat je voldoet en kan mogelijk profiteren van de gemeenschap.
 2. 2
  Uitschrijven. Dit is een voor de hand liggende, het annuleren van uw abonnement kunt u alleen het vrij om versie van de RuneScape te spelen te spelen. Zelfs als je blijft in te loggen op RuneScape te spelen heb je niet zo leuk als je zou in de leden en kon meer gemakkelijk uiteindelijk verveeld van het spel.
 3. 3
  Wis de cache. Jagex slaat een cache op de computer, zodat de massa van de informatie in het spel om veel sneller te laden. Het verwijderen van het zal niet alleen bespaart u een beetje van de harde schijf ruimte, maar ook maken RuneScape meer laggy en reageert de eerste keer dat je in als je niet kan weerstaan ​​terug te gaan aanmelden.
 4. 4
  Denk na over waarom je speelt. Speel je voor de kick? Verveling? Wat het ook moge zijn, is er vaak een andere gezondere manier om u tevreden te stellen. Oppakken van een hobby is een geweldige manier om verslaving te verlichten. Om RuneScape spelen effectief, moet je denken aan het als gewoon een spel, niet een leven noodzaak. Denk na over hoe het spel beïnvloedt. Kijken hoe het anderen beïnvloedt.
 5. 5
  Vermijd het aanmelden. Dit is duidelijk, maar deze stap kan moeilijk zijn. Probeer jezelf te vangen elke keer voordat je naar het inlogscherm.
 6. 6
  Blokkeer de site vanaf uw computer, als je in staat bent. U kunt dit doen met het HOSTS-bestand van Windows, of u kunt software voor ouderlijk toezicht kunt u gebruik maken hebt of je ouders te stellen.
 7. 7
  Geef het weg! Dat klopt. Loop naar iemand en geef je account weg. Niet alleen heb je iemand anders geholpen, bent u niet langer dat niveau 100 je was als je ooit geprobeerd om opnieuw te spelen. Als alternatief, post-it online voor iemand anders te gebruiken.
 8. 8
  Hebben een familielid het wachtwoord wijzigen en u niet vertellen wat het is. Dit zal u zich niet aanmelden permanent. Mocht je ooit wilt RuneScape opnieuw te spelen, zou je nodig hebt om een ​​nieuwe account te maken.
 9. 9
  Zoek een andere hobby die je leuk vindt, dat niet gerelateerd is aan alle spellen. Dit kan onder meer leren om een ​​instrument te spelen, sporten, het verzamelen, of op reis. Dit zal je geest uit het spel, en meer de tijd die je er van af te brengen, hoe meer vrije tijd om zich te concentreren je zal hebben.
 10. 10
  Vernietig je account. Ga naar het scherm wachtwoord wijzigen, typ een willekeurige wirwar van letters in de adresbalk. Kopieer en plak deze in je vak "Nieuw wachtwoord". Deze manier zal u uw account weet is voorgoed voorbij, en er is geen manier om het terug te krijgen.
 11. 11
  Hou van iets nuttigs in het echte leven. Bijvoorbeeld, als je verliefd met wiskunde of joggen, kon je veel tijd doorbrengen met het in plaats van met Runescape. Er is echt niet veel zin in net weg van Runescape wandelen of loskoppelen van het internet: je komt terug omdat uw schema en het leven is leeg. Je hebt om het te vullen met iets nuttigs, iets dat zal neem uw tijd. Natuurlijk, als je niet de discipline om dit te doen, moet je actief op zoek naar hulp voor iemand om discipline je te helpen. Bijvoorbeeld, zou een geweldig voorbeeld zijn als je hield Wiskunde en je begon de voorbereiding voor de Internationale Wiskunde Olympiade. Dan zou je veel online bronnen en vele instructeurs om u te helpen vinden. Of je zou kunnen regelen met je vriend naar een speciaal trainingsprogramma, zodat u een schema en je hard trainen voor dingen zoals joggen of studeren wiskunde. Zodra u vult dat gat in je leven (als je daadwerkelijk een doel dat je wilt bereiken, dat kost je tijd en je hou gewoon doen) moet je niet verslaafd meer aan Runescape.

Tips

 • Als u ervoor kiest om het spel te stoppen, probeer zelfbeheersing te hebben en te voorkomen dat de nadruk op alles wat met het spel.

Waarschuwingen

 • Niet gebruiken deze tutorial als je wilt later terug te komen, als je het doet, zult u niet in staat zijn om uw account terug te brengen en je zal niets in hebben als je zelfs herstellen ofzo.
 • Niet beginnen te spelen een andere MMORPG. Je zult verslaafd raken aan dat men ook. Probeer jezelf te wrikken uit de buurt van de computer.
 • Niet vloeken, treiteren, of breken alle andere regels van RuneScape in een poging om uw account verboden. Dit verstoort het spel voor andere mensen die plezier willen hebben. Hebben eenvoudige manieren en laat het spel op een goede nota.