Wkunl

Hoe te stoppen met facebook

Misschien is je affiniteit voor Facebook begonnen met een eenvoudige wens in contact met uw vrienden te blijven, of maak nieuwe online. Je misschien nog gewoon vervelen. Maar nu, je bent vinden het moeilijk om een ​​uur van je wakende leven doorbrengen zonder te controleren of na te denken over Facebook. Hier is hoe om te helpen jezelf te stoppen.

Dit artikel helpt u uw Facebook-activiteit te beperken. Om echt, definitief stoppen met facebook, zie hoe je een Facebook-account definitief te verwijderen.

Stappen

Hoe te stoppen met facebook. Dit artikel helpt u uw Facebook-activiteit te beperken.
Hoe te stoppen met facebook. Dit artikel helpt u uw Facebook-activiteit te beperken.
 1. 1
  Bijhouden van uw verbruik. De gaten houden van wat je eigenlijk doen op Facebook. Na elke sessie, vraag jezelf af: "Wat heb ik alleen maar bereiken door het controleren van Facebook?" Odds zijn, je bent waarschijnlijk gewoon in te loggen om te zien of je hebt gepord, controleren op updates, schrijf een nieuwe notitie, voeg een lied, en andere hersenloze taken die je doet om tijd te verliezen - ook als u ingelogd voor een set doel, zoals een vriend verzoek accepteren.
  • Je Facebook activiteiten opnemen kan u helpen realiseren hoeveel tijd u daadwerkelijk besteden om niets constructief gedaan.
  • Geven de tijd aan wanneer je inlogt en wanneer u zich afmeldt, of download een app voor je browser die zal bijhouden hoeveel tijd je besteedt aan de verschillende sites.
 2. 2
  Definieer uw facebook doelen. Waarom heb je oorspronkelijk aanmelden? Dus je kon verjaardagen vrienden 'weet je nog? Vinden en te behouden? Ontmoet mensen met dezelfde interesses? Wat uw doelen kunnen worden op Facebook, zorg ervoor dat u uw tijd besteden er om het verrichten van die doelen in plaats van te gaan off-track met activiteiten die je nergens.
  • Als je geen doelen (dat wil zeggen als je je hebt aangemeld, alleen maar omdat je niets beters te doen had), sla de volgende stap.
 3. 3
  Volg een facebook schema. Voor elke Facebook doel, noteer hoeveel tijd en op welke frequentie je nodig hebt om op de site om dat doel te bereiken. Dan, noteer het totaal aantal uren per week dat u moet uitgeven op Facebook.
  • Als het lijkt te veel tijd, uw activiteit tijden dienovereenkomstig aan te passen.
  • Naar aanleiding van dit schema kan uw Facebook-verslaving onder controle te brengen zonder dat u om helemaal te stoppen.
  • Kijk naar dit voorbeeld schema voor inspiratie:
   • Verblijf in contact met de universiteit - Controleer elke andere dag; besteden niet meer dan 15 minuten reageert op alleen berichten van vrienden van school (1 uur per week)
   • Het handhaven van een groep - Controleer elke ochtend en avond gedurende 10 minuten elk, alleen voor spam of junk verwijderen. Notitie aan mezelf: niet reageren op berichten, reacties of berichten gedurende deze tijd (2 uur, 20 minuten per week)
   • Het bijhouden van een groep interessante - Breng 30 minuten om de andere dag het lezen van alle reacties en reageert (2 uur per week)
   • Vinden van nieuwe vrienden - profielen Bladeren naar 30 minuten, twee keer per week (1 uur per week)
   • Totale tijd Ik ben van plan om te besteden aan Facebook per week: 6 uur, 20 minuten
 4. 4
  Focus op de andere activiteiten die je verwaarlozen. Als je jezelf besteden, zeg, 10 uur per week op Facebook, maak een lijst van alle andere dingen die je zou kunnen bereiken in die tijd. Je zou kunnen:
 5. 5
  Blokkeer de tijd die u besteedt op facebook. Check out Hoe hoe om websites te blokkeren op firefox of hoe je een website op internet explorer blokkeren voor hulp.
  • U kunt een gratis zelfbeheersing programma genaamd om uw toegang tot populaire sociale media websites tijdelijk uitschakelen gebruiken.
  • Ouderlijk toezicht programma's zoals of kan ook helpen.
 6. 6
  Verlaat facebook. Als je een planning hebt gemaakt, maar kan niet vasthouden aan het - of als je hebt besloten dat elke tijd besteed aan Facebook wordt verspild - u kan nodig zijn om cold turkey stoppen. Dit is een laatste redmiddel en is makkelijker gezegd dan gedaan.
  • Er zijn hier twee opties: je kunt deactiveren uw account, waarmee je een adempauze te nemen zonder verlies van gegevens, of uw Facebook-account definitief te verwijderen, dat is het echte werk.
  • Als je een groep hebt gestart, overdragen adminrechten iemand die u vertrouwt.
  • Stuur een email naar uw Facebook-contacten leggen uw beslissing om te vertrekken. Onder uw huidige contactgegevens, zodat ze met je in contact kunt komen zonder Facebook.
  • Als u van plan om definitief te verwijderen, schakelt u elk laatste beetje informatie uit uw profiel. Vergeet niet om uw foto's te verwijderen!
 7. 7
  Zoek alternatieven voor het gebruik van facebook. Als je hebt gekregen in de gewoonte van het gebruik van Facebook-berichten in plaats van e-mail, update uw e-mailadres boek zodat u in contact kunt komen met je vrienden volgende week en uw correspondentie voort te zetten buiten Facebook. Veel mensen raken verslaafd aan Facebook, omdat ze te bekijken als er niets anders te doen, zoals in tussen de lessen of tijdens de lunchpauze, dan is de nieuwsgierigheid ook gevolgen voor de tijd die moet worden besteed doen andere dingen, zoals studeren of werken. Zoek iets om te doen tijdens die kleine ramen van de tijd, om terugval te voorkomen. Er zijn verschillende manieren om jezelf een "Facebook-patch":
  • Blijf weg van de computer zo veel als je kunt. Voor velen van ons, krijgt in de voorkant van een monitor is een standaard activiteit. Proberen om andere dingen te doen die je je weg te houden van de computer en dus, Facebook. Vinden Houd een notebook. Mediteren. Vinger-weven. Leren om te doen indrukwekkende trucs met een tech deck. Lees een boek. Bel je vrienden op de telefoon of doe iets leuks met ze in-persoon. Iets dat je overal en kan doen voor korte perioden is goed.
  • Als je op een computer tijdens kritieke terugval tijden, vinden een andere website aan te melden bij en te lezen in plaats van Facebook. Ja, je kan verslaafd raken aan die plaats, dus probeer iets te vinden dat is eigenlijk een constructief streven, zoals het controleren van nieuwssites, het leren van een nieuw woord elke dag, slijpen van uw mentale vaardigheden door het oplossen van een, het beoefenen van die vreemde taal je besloten om te leren of die aan de slag handleiding iedereen kan aanpassen.

Tips

 • Stop het gebruik van Facebook Mobile te werken en uw statuut enz. verwijderen uit de telefoon als u een gedownloade versie (dwz de iPhone, Palm, enz.)
 • Probeer te denken voor je gezondheid, de computer is nuttig (Ja! Recht, gewoon om te surfen op sommige hersenloze locaties) aan de andere kant, kijken naar je scherm, het typen, situeren voor uren, klikken met slechts 1 of 2 vingers. Dit zijn de oorzaken van ziekten en problemen om de lichamen.
 • Als u op zoek bent naar een manier om actief verlagen van de frequentie van uw Facebook-bezoeken, uw wachtwoord wijzigen naar een lange reeks cijfers. Schrijf dit neer op een stuk papier, en plaats deze ergens dat is vervelend te bereiken of buiten bereik. Op deze manier, wanneer u zich wilt aanmelden, moet u uit te graven het papier voor uw wachtwoord. Dit is om je ervan te weerhouden te loggen op doordat het een karwei. Als u begint met de cijfers onthouden, net herhaal het proces.
 • Houd een lijst van uw Facebook-schema (als je die hebt) en uw niet-Facebook-doelen met u en voor u te allen tijde.
 • Zodra u uw vermogen om te worden verslaafd aan Facebook hebt ontdekt, moet je waarschijnlijk voorkomen dat andere sociale netwerksites zoals MySpace.
 • Om op de hoogte over uw Facebook vrienden te houden 'status updates, abonneren op je vrienden' status updates RSS-feed in uw e-mailprogramma of een andere RSS-lezer die u al gebruikt. Bijvoorbeeld, kunt u deze feed in MS Outlook 2007, waar u kunt lezen wat je vrienden mee bezig zijn samen met uw e-mail te krijgen. Dit elimineert een belangrijke reden waarom mensen regelmatig inloggen op Facebook.
 • Blijf vastklampen uzelf op de computers of telefoons gewoon blokkeren je uit van de samenleving. Probeer het te weerstaan!
 • Als je niet kan weerstaan ​​reactiveren een gedeactiveerde rekening, probeer dit voor je uit te schakelen: open kladblok en typ in sommige willekeurige tekst (lskdjfd). Log in op Facebook en uw wachtwoord wijzigen. Kopieer de tekst die u zojuist hebt getypt in kladblok in de wachtwoord velden en uw wachtwoord wijzigen. Deactiveren uw account en duidelijk uw klembord geschiedenis.
 • Zoals bij elke taak die discipline impliceert, het helpt altijd om het te doen met een vriend. Een optie is om een ​​vertrouwd familielid of vriend dit voor u doen.

Waarschuwingen

 • Je zou kunnen denken dat je vrienden je zullen haten door dit. (Echter, het verbeteren van je leven veel beter)