Wkunl

Hoe om spyware te verwijderen

Laten we eerlijk zijn, het internet is een Mekka van porno, virussen en spyware, vooral als u een Windows-computer. Spyware is op los als je dit leest. Maar vrees niet. Van detectie naar vernietigingskampen van virussen en spyware, het is er allemaal.

Stappen

Hoe om spyware te verwijderen. Een update van Windows door ofwel starten Internet Explorer en ga naar Extra> windows update, of klik op start gaan om te rennen en plak deze:%.
Hoe om spyware te verwijderen. Een update van Windows door ofwel starten Internet Explorer en ga naar Extra> windows update, of klik op start gaan om te rennen en plak deze:%.
 1. 1
  Run combofix ( http:/ / download.bleepingcomputer.com / sUBs / ComboFix.exe of http://www.forospyware.com/sUBs/ComboFix.exe ) en verwijder deze.
 2. 2
  Een update van Windows door ofwel starten Internet Explorer en ga naar Extra> windows update, of klik op start gaan om te rennen en plak deze:% SystemRoot% \ system32 \ wupdmgr.exe Windows-updates zorgen ervoor dat uw pc is beveiligd tegen bekende bedreigingen voor de OS-versie. Herstart indien verteld om dat te doen.
 3. 3
  Download en installeer een antispyware-programma (zoals Spybot Search and Destroy of lavasoft adaware of AVG anti-spyware ). (Zie laatste testresultaten van hoe deze en andere anti-spyware programma's uitgevoerd.)
 4. 4
  Updaten definition bestanden wanneer daarom wordt gevraagd.
 5. 5
  Opnieuw opstarten in "safe mode"
 6. 6
  Scan uw machine (dit kan even duren).
 7. 7
  Verwijder alle spyware die is gevonden.
 8. 8
  Herstart je computer en scan opnieuw.
 9. 9
  Scannen met je anti-virus programma als uw problemen zijn niet helemaal verdwenen. Als u geen antivirussoftware hebt, vraag uw ISP als zij geen. Als dat zo is hun gebruiken, zo niet, ofwel de aankoop sommige of gebruik AVG gratis antivirus
 10. 10
  Download HijackThis als het nog steeds niet verdwenen.
 11. 11
  Voer het uit, en een logboek te slaan. Ga naar http://forum.hijackthisaid.org en post een HijackThis log in de juiste sectie, en wachten op aanwijzingen over hoe de malware te verwijderen computer uit je.

Tips

 • Download Firefox webbrowser en gebruik het in plaats van Internet Explorer. Het is veel veiliger.
 • Als u werkt met Windows XP, gebruikt u de functie Systeemherstel om uw systeem te herstellen naar een eerdere datum. Als dit werkt, kunt u maximaal besparen op heel veel energie. Zorg ervoor definition bestanden up to date zijn.
 • Veel mensen denken dat het gebruik van Firefox worden infecties voorkomen, dit is niet waar. Firefox ondersteunt geen ActiveX dat is waar veel spyware-infecties van surfen op websites komen uit. Echter, als je software die spyware installeert downloaden, Firefox, Internet Explorer of een andere browser maakt niet uit, je besmet raken. Proberen om de mentaliteit van "Niets is gratis" als het een gratis applicatie, van een leverancier u niet specifiek weten te zijn gerenommeerde, download het niet houden.
 • Een andere nuttige antispyware programma is.
 • Houd een firewall geïnstalleerd. Een firewall maakt het zo dat je moet toestaan ​​programma's om het internet te gebruiken voordat ze kunnen krijgen op. Op deze manier, als je spyware te installeren, kan het niet uw persoonlijke gegevens in te dienen. Vraag uw ISP als ze een firewall, als zo hun gebruiken. Zo niet, ofwel de aankoop van een of gebruik [url = http://download.zonelabs.com/bin/free/1012_zl/zlsSetup_60_667_000.exe Zone Alarm].
 • Gebruik zowel Spybot en Ad-Aware als ze normaal gesproken verschillende dingen te vangen.
 • Gebruik immuniseer functie Spybot's om spyware te stoppen van het zijn compatibel met uw pc.
 • Update uw computer met Microsoft Update. MS-update lost een aantal gaten in de beveiliging programma.
 • Als je bent extreem paranoïde, proberen te leren om een ​​niet-Windows-besturingssysteem te gebruiken. Een enorme meerderheid van spyware richt zich alleen op Windows. Linux is typisch veiligst.
 • U kunt ook uw computer opnieuw op te starten in de veilige modus en voer de anti-spyware programma van daar. Dit wordt echter niet aanbevolen voor de onervaren gebruiker.
 • Voorkomen dat het downloaden. Exe-bestanden, behalve als het van een vertrouwde site of bekend bedrijf dat een bepaalde applicatie verdeelt.. Exe is een uitvoerbaar bestand (wat betekent dat ze een programma of setup te starten). Dit geldt vooral voor degenen die gebruik maken van p2p-toepassingen; gebruikers vermomming exe toepassingen zoals mp3's of filmbestanden, en als de downloader lanceert het programma beweert te extraheren van de bestanden, maar in plaats daarvan installeert het een stelletje slechte programma's.!
 • Zelfs populaire sites kunt spyware verspreiden daar downloads, zodat er altijd voor kiezen aangepaste installatie om precies te weten wat je installeert. U kunt uitvinken de bestanden die u niet wilt.
 • Hier krijg je een goede antivirus en antispyware. McAfee, Avast!, AdwarePro, en vele anderen, zijn goede software die dat kan bestrijden van spyware en virussen.
 • Wees voorzichtig bij de sites die u bladeren. Sites als YouTube, Facebook en Twitter zijn allemaal goede plaatsen te halen spyware, zelfs als je hebt een geweldige antivirus / antispyware. En hoewel het verleidelijk kan zijn, proberen om die gebieden te voorkomen.

Waarschuwingen

 • Heb antispyware-of antivirussoftware niet downloaden van een banner advertentie. Het is vrijwel zeker spyware of een virus en de spyware niet te verwijderen, maar in plaats daarvan kan het te installeren.
 • Lees de Algemene Voorwaarden en de licentieovereenkomst voor eindgebruikers voor alle software die u installeert. Sommige spyware noemt het verzamelt uw informatie in de TOS en EULA.
 • Antivirus software is geen vervanging voor Antispyware software en visa versa. Norton en McAfee vangen sommige spyware, maar de overgrote meerderheid onopgemerkt.
 • Sommige adware ondersteunde programma's werken niet nadat de malware wordt verwijderd van hen.
 • Stel een systeem herstelpunt voordat het reinigen van uw box, zodat als het verwijderen van spyware schade aan uw computer, kunt u repareren gemakkelijker.
 • Wees gewaarschuwd, sommige spyware bindt aan systeembestanden, en verwijderen het kan verzieken.
 • Sommige malware is verborgen in software al op uw computer. Als het zegt is het tijd om te werken en om te klikken op de advertentie. NIET!! Dit zal het virus vrij te geven.
 • Niet iets te downloaden als uw antivirus-en / of antispyware zegt dat de software is mogelijk onveilig. Dit zijn de meest voorkomende manieren waarop u kunt spyware op uw computer.
 • NIET surfen op het internet wanneer u spyware. Je kunt alleen maar pick-up meer spyware en / of virussen op het internet. Als je moet, alleen gaan om betrouwbare sites die geen blogs, lidmaatschappen, of gebieden waar het mogelijk is te halen iets schadelijk zijn voor uw computer hebben. Schakel uw internet verbinding of het internet is verslavend voor u.