Wkunl

Hoe te rigide plastic clamshell verpakkingen veilig te openen

Die grote, starre 'clamshell' pakketten kunnen helpen om items voor de scheepvaart te beveiligen en te bezuinigen op winkeldiefstal, maar ze kunnen een nachtmerrie zijn voor consumenten. Er is zelfs een term voor de frustratie die inspireren: wrap woede. In 2004, meer dan 6.000 Europeanen ging naar de spoedafdeling met letsel als gevolg van het openen van moeilijke verpakking! Hier is een overzicht over hoe u uw handen en geestelijke gezondheid te behouden wanneer confronteren een blisterverpakking die geen duidelijke wijze van binnenkomst heeft.

Stappen

Hoe te rigide plastic clamshell verpakkingen veilig te openen. Controleer de achterkant van de verpakking voor een opening voordat u verder gaat.
Hoe te rigide plastic clamshell verpakkingen veilig te openen. Controleer de achterkant van de verpakking voor een opening voordat u verder gaat.

Perforatie methode

 1. 1
  Controleer de achterkant van de verpakking voor een opening voordat u verder gaat. Het is nog steeds vrij zeldzaam, maar sommige fabrikanten - in reactie op klachten van consumenten - zijn inclusief spleten, perforaties, en andere uitgangspunten voor hun clamshell pakketten opening op de rug. Ook kijken rond de zijkanten om te zien of er pop-samen tabbladen die gewoon uit elkaar kon trekken.

Blikopener methode

 1. 1
  Hier krijg je een handleiding roterende blik opener.
 2. 2
  Open de clamshell alsof het een blikje. De scherpe wielen van het blik opener zal het plastic snijden zonder het snijden van uw handen. Het zal niet gaan rond de hoeken, dus gewoon opengesneden een kant. Dit geeft je genoeg ruimte te geven om te...
 3. 3
  Steek een mes tussen de twee lagen van kunststof en snijd helemaal rond. Omdat het blad is in de verpakking en die naar het centrum, het is veel veiliger dan proberen te steken door het plastic en wig de punt ertussen. Met een fatsoenlijke mes, moet de rest van de kunststof gemakkelijk te snijden.

Mes, stanleymes of schaar methode

 1. 1
  Erkennen de gevaren van het gebruik van deze scherpe werktuigen. Mensen doen vaak te snijden zichzelf, zoals vermeld in de inleiding.
 2. 2
  Snijd voorzichtig helemaal rond de rand met de beste schaar of box cutters dat je je handen kunt krijgen op, totdat de verpakking makkelijk geopend. NIET dwars door het midden van het pakket, je kon doorsnijden de instructies of een deel van het product, en het is de meest omslachtige manier om te gaan. Begin aan de rechterkant van het pakket, snijden en rond de omtrek, als je rechtshandig bent. Als je linkshandig bent, begint aan de linkerkant.
  • Wees bereid om snel toegeven dat als je favoriete schaar of mes niet scherp genoeg zodat u vlot en veilig te snijden. Uw ongesneden handen zullen u later dankbaar zijn. Lenen of kopen een blikopener.

Commerciële producten methode

 1. 1
  Er zijn producten die specifiek verkocht geopend clamshell pakketten, maar ze zijn niet altijd effectief.

Luchtvaart methode knipt

 1. 1
  Als je je handen kunt krijgen op hen, zijn de luchtvaart knipt (ook wel aangeduid als blikschaar) ontworpen voor het snijden van dunne metalen en zal werken op hard plastic ook. De verbinding scharnier zorgt voor extra leverage en de messen zijn niet te scherp.

Tips

 • Opruimen na jezelf: recyclen de scherpe plastic verpakking velg (s) die u hebt afgesneden, en berg uw snijgereedschappen adequaat.
 • Als je moe bent van deze pakketten, laat fabrikanten weten. Ze zijn aantrekkelijk voor fabrikanten, omdat ze sterk, lichtgewicht, goedkoop, en ze winkeldiefstal en opbrengsten van de items te ontmoedigen. Als het ongemak of de milieugevolgen van clamshell pakketten bug u, spreken!

Waarschuwingen

 • De meeste methodes zal nog steeds laat wat scherpe hoeken in kunststof, dus wees voorzichtig.
 • Vergeet niet uw box cutters of heavy-duty schaar weg te zetten nadat je klaar bent met hen, vooral als u, of host, kinderen in je huis.
 • Blijven concentreren op wat je doet. Het zou niet lang duren, maar het moet uw volle aandacht gebiede. Hard PVC verpakking kan veroorzaken ernstige snijwonden. Dit is het meest waarschijnlijk optreden als u verliest uw geduld of probeer clamshell verpakkingen te openen terwijl afgeleid door iets anders.