Wkunl

Hoe maak je een myspace verslaving te verslaan

Heeft u het controleren MySpace enkele tientallen keren per dag? Heeft u verwaarlozing van de andere belangrijke dingen in het leven? Hoeveel bulletins heb je post in het laatste uur? Ben je uren gegaan zonder te knipperen of waren vijftien minuten te laat voor werk, omdat je niet kon stoppen met verfrissende uw pagina? Is MySpace opent nu in een ander venster? Als dat zo is, dan heb je misschien een probleem hebt. Hier is hoe je jezelf te spenen off van MySpace, zodat u kunt weer offline leven...

(* Sommige van de in dit artikel genoemde suggesties zijn ook van toepassing op het verslaan "Facebook Addiction.")

Stappen

Hoe maak je een myspace verslaving te verslaan. Toegeven dat je een probleem hebt.
Hoe maak je een myspace verslaving te verslaan. Toegeven dat je een probleem hebt.
 1. 1
  Toegeven dat je een probleem hebt. Dit kan moeilijk zijn, maar accepteren dat MySpace over je leven heeft genomen, is een belangrijke stap in het overwinnen van je verslaving. Als je gewoon de drang om uw startpagina te controleren niet weerstaan, dan is het duidelijk dat MySpace is het regelen van u en niet andersom.
 2. 2
  Stoppen met mensen te communiceren via myspace en komen overeen met alleen die je kent, als mede-verslaafden alleen bijdragen aan uw probleem. Als u niet wilt dat ze volledig afgesneden, overwegen alleen het nemen van de vriendschappen die je waardeert off van MySpace. Krijgen hun telefoonnummers, e-mailadressen, AIM-namen, ICQ-nummers, of andere informatie die een manier om contact met hen buiten MySpace kunnen zijn. (Zie Tips.)
 3. 3
  Print uw pagina. Je hebt waarschijnlijk gepersonaliseerd het en getweaked aan uw persoonlijkheid weerspiegelt. Op een bepaalde manier, het is een kunstwerk dat u hebt gemaakt. Je wilt niet dat het voor altijd verloren, dus een kopie in druk te slaan. Het hebben van een hard copy zal het gemakkelijker maken om te laten gaan van uw profiel online.
 4. 4
  Begint met het verwijderen van alle beelden, commentaar dozen, achtergrond instellingen, liedjes, video's, en alles wat je op de pagina die niet met het komen. Maken het tot een vlakte MySpace-profiel, zoals het was toen je het begon. Einde alle blog abonnementen die u zich heeft aangemeld voor. Schakel alle e-mailberichten.
 5. 5
  Bericht verschillende bulletins te kondigen dat u beschikbaar op myspace zal niet langer. Wis uw belangrijkste foto's, blog, commentaren, vrienden, enz. Als uw profiel is ingesteld op prive, zet deze terug naar normaal. Reset de informatie over uzelf.
 6. 6
  Verander de kop om 'niet meer beschikbaar' of een andere indicator die u niet meer gebruikt myspace. Stop het gebruik van MySpace. Ontvang direct een e-mail filter en zet deze op MySpace, Facebook, of enige andere soortgelijke sites te blokkeren.
 7. 7
  Zoek andere creatieve activiteiten te doen. Proberen om activiteiten die zowel vermaken je op de korte termijn en profiteert u op de lange termijn te vinden. MySpace biedt slechts een korte termijn plezier (meestal). Blijf in contact met uw vrienden via telefoon, e-mail of messenger! Niet met ze te praten kan u terug wilt keren naar MySpace. Wachten Na een goede maand en tot wederinvoering van je leven, ga terug en verwijder uw MySpace. Het mag niet, op dit moment, ruk je hart uit te doen. Ga nooit meer terug naar MySpace, aangezien het mogelijk zal leiden tot een terugval in de verslaving weer.

Tips

 • Mensen die nauwelijks weet je misschien niet wilt je persoonlijke informatie geven en kunnen ongemakkelijk interactie voelen met u buiten MySpace.
 • Als MySpace is uw startpagina, verander het naar een andere informatieve startpagina, zoals,, Yahoo, enz.
 • Als je real-life vrienden en familieleden te gebruiken MySpace, hen te informeren dat je probeert weg te blijven uit het, en vragen dat ze niet tekenen als je rond.
 • Het kan echt moeilijk in contact met een aantal mensen te houden, vooral als ze zijn MySpace verslaafden. Als je ze wilt spreken buiten MySpace, maar ze niet ondertekenen op AIM of u onhandig bellen ze voelen, kunt u proberen het spenen ze af MySpace ook. Vergeet niet, echte vrienden laten geen vrienden zijn MySpace verslaafden.
 • Als je bent zoals de meeste mensen, zal MySpace zijn aantrekkingskracht te verliezen na een paar weken van gestage of misschien zwaar gebruik. Uiteindelijk de grootsheid zal verdwijnen en u zult ziek van het spelen van de game te wachten voor uw vrienden om te reageren op uw over-simplistische reacties of berichten te krijgen. Soms gaat er niets boven gewoon oppakken van de telefoon en belt je vrienden om te zien hoe ze het doen. Uiteindelijk, niet alleen zal je er geen belang bij de ondertekening op naar MySpace, maar heb je geen behoefte aan te hebben.
 • Uw wachtwoord wijzigen door het sluiten van je ogen en willekeurig te typen. Dit kan betekenen dat u te kopiëren en plakken naar uw nieuwe wachtwoord te bevestigen. Wees ijverig in niet gluren of opschrijven.
 • Denk na over alle tijd die je verspild aan MySpace en hoe het zou kunnen zijn wijselijk elders doorgebracht.
 • Een alternatieve methode is om een ​​minder verslavende social networking site, zoals Xanga of LiveJournal, en er plaatsen te gebruiken, maar niet actief op zoek naar vrienden.
 • Zelfs als u probeert om cold turkey te gaan en te verwijderen van uw MySpace-account, kun je de drang voelen gewoon weer aanmelden. Wees klaar voor en weerstaan.
 • Probeer de ondertekening op naar MySpace maar een keer per dag voor een week, dan twee keer per week, dan een keer per week. Als je het gevoel alsof je niet meer nodig MySpace, verwijder uw account.

Waarschuwingen

 • het is een website.... het is niet alsof ze cocaïne doen. nu dat is serieus
  • MySpace verslavingen zijn serieuze zaken en moet niet lichtvaardig worden genomen. Als u of iemand die je kent is verslaafd aan MySpace (hierboven in de inleiding genoemde symptomen), dan kunt u hen helpen of krijgen ze de hulp die ze direct nodig.
 • MySpace is nu een plaats bezocht door predatoren van verschillende types. Het wordt sterk gesuggereerd dat iedereen geassocieerd met de site, actief of niet, om al het mogelijke om zich te beschermen tegen de voortdurende trollen van degenen die zouden proberen te profiteren van de zwakheden en fouten (in gedachten houden van de site doen, zijn er roofdieren overal, degenen op MySpace zijn gewoon om ieders aandacht door de media gebracht omdat het zo'n een high profile site).
 • Als je nog steeds denkt dat je niet een probleem hebben... maar je reposting deze pagina of deze link in een MySpace-bulletin, blog, of in je profiel zelf... THINK AGAIN! Je bent zeker een MySpace verslaafde.

Dingen die je nodig hebt

 • Zelfbeheersing
 • De wil om te stoppen
 • Een andere manier om met vrienden
 • Mobiele telefoon