Wkunl

Hoe te rap

Rappen is een belangrijk ingrediënt in de hip hop muziek en reggae, en heeft zichzelf in de reguliere en alternatieve rock muziek ook. Het is algemeen gesproken een beat, hetzij met steun muziek of a Capella. Rap is een complexe mix van invloeden, en bevat elementen van meningsuiting, proza, poëzie en zang. Als u de vorm van kunst waarderen, wat talent en willen leren hoe je rap, zal dit artikel u helpen de stichting die u zal toestaan ​​om te groeien in een wereld-klasse rapper bouwen. Lees verder!

Stappen

Hoe te rap. Rap je eigen teksten.
Hoe te rap. Rap je eigen teksten.

Leren om rap

 1. 1
  Leren ritme basics. Rap heeft meer gemeen met de traditionele dan je zou denken. Neem de tijd om te leren over de verschillende meters en rijmpjes, en het ontwikkelen van een "body gevoel" voor het ritme. Als je hersenen en lichaam zijn niet bewust en in harmonie met de beat, zal uw rap voelen stijf en onnatuurlijk.
  • Overweeg het gebruik van beatboxen als een instrument om het leren ritme-niet alleen zal dit helpen begrijpen ritme, maar het zal een nuttige techniek zijn als je eenmaal begint rappen jezelf.
 2. 2
  Luister naar rap. Luisteren naar rap muziek helpt u blootstellen aan de verschillende types binnen het genre. Daarnaast zal constante blootstelling helpen afstemmen van uw oor voor wanneer je begint te rappen op uw eigen.
  • U hoeft niet om uw luisterervaring te beperken tot alleen rap. Soms zult u in staat om creativiteit en inspiratie putten uit andere genres.
 3. 3
  Rap mee. Onthouden de woorden om uw favoriete rap nummer en rap mee in uw oordopjes, in je stereo-installatie, in uw auto, etc. Doe het luid, en doe het met vertrouwen tegemoet! Proberen te rap mee tot je elk woord onthouden en (nog belangrijker) kunt u alle beats correct geraakt.
 4. 4
  Rap met muziek. Kijk of je het instrumentale spoor van de rap song die je hebt opgeslagen kan vinden. Zo niet, dan vinden die vergelijkbaar is. U kunt downloaden van vele plaatsen online. Oefen de verzen die je hebt opgeslagen over de instrumentale verslaan. Nogmaals, doe je best om te verblijven op-beat. Dit zal u helpen te leren hoe je een ritme en tempo te houden.
  • Zodra je in staat om de rap song die u vrij consequent over de instrumentale ritme hebt opgeslagen voeren bent, probeer dan aan te passen aan een ander ritme. Kies er een met een ander geluid en eventueel een ander tempo. Ook hier kunt u rap beats online op veel plaatsen te vinden. Het punt hier is dat u bezig bent steeds aanpassen aan de muziek die u rappen op.
 5. 5
  Rap a capella. Als je eenmaal onder de knie hebt rappen mee naar een beat, probeert rappen het liedje helemaal zelf. Als je dit goed kunt doen voor veel nummers, het is veilig om te zeggen dat je onder de knie hebt ritme en een verblijf op-beat.
  • Oefen door alleen het lezen van de teksten. Dan, lees de teksten als je probeert om een ​​loonsverhoging te krijgen van je baas. Proberen om het te krijgen op de beat. Stel je voor als je rappen dat je het doet voor iemand die je goed kent en respect. Probeer niet om uw stem te laten klinken als iemand die je niet bent. Ontspan.
 6. 6
  Rap je eigen teksten. Zodra je voelt comfortabel rappen op verschillende beats, beginnen te maken rijmpjes van je eigen. Geen zorgen te maken over wat je rappen over, kies gewoon uit dingen die je ziet om je heen.
  • Schrijf minstens 10 rijmt per dag. Zelfs als je niet bevalt wat je hebt geschreven, later kon je rug en re-woord komen die rijmt in iets wat je doet als. Als je uiteindelijk bevalt wat je hoort, test ze in de voorkant van je vrienden en zien wat ze denken.
 7. 7
  Rap met buddies. Zoek een aantal mensen die graag rap ook en om de beurt het maken van raps samen. Het is makkelijker om creatief als je kunt laten inspireren en voeden zich met andermans flow.
 8. 8
  Oefenen, oefenen, oefenen. Luister naar rap zoveel als je kunt, analyseert het in je hoofd, en laten zich inspireren door alles. Succesvolle rappen duurt uren en uren van de praktijk, dus je moet doen wat je kunt wanneer je kunt.
  • Maak een rap tijdschrift. Bijhouden van uw raps, en oefenen ze uit het tijdschrift. Draag het overal zo dat als inspiratie toeslaat, moet je een plek om je gedachten opschrijven.
 9. 9
  Erachter te komen wat maakt je bijzonder. U hoeft niet op een onechte of cookie-cutter antwoord op deze vraag hebben, maar probeer niet te zijn net als een andere rapper, zelfs als ze een van de beste. Om goed te doen, moet je iets fris aan de industrie te introduceren.
 10. 10
  Leer hoe je rap effectief. Beyond goede teksten en aandacht voor ritme, er zijn een paar technieken die je kunt gebruiken om beter te begrijpen en uw boodschap over.
  • Benadrukken de medeklinkers. Als u probeert om rap de manier waarop je praat, zal het niet begrijpelijk zijn.
  • Houd uw woorden duidelijk. Het is verleidelijk om te mompelen als je begint te rappen, aandacht te besteden aan het houden van uw woorden scherp.
  • Ritme is belangrijker dan rijm. Niet struikelen of stoppen als je freestyle niet rijmt-blijf on-beat en alles komt goed.
  • In staat zijn om na te denken over je volgende lijn terwijl het geven van 100% aan de lijn die u momenteel rappen.
  • Luid zijn! Terwijl te luid is nooit een goede zaak, het is belangrijk om zowel letterlijk als figuurlijk worden gehoord.
 11. 11
  Voeren. Wees pro-actief over het vinden van optredens en het tonen van jezelf af. Begin klein-uit te voeren om kleine groepen van uw collega's en feedback te krijgen. Als je je comfortabel voelt dat, beginnen rond op zoek naar open mics, waar u kunt uitvoeren.
 12. 12
  Maak de aansluitingen. Als je beter, zult u wilt netwerken beginnen met mensen die u kunt betalen voor optredens-bar en club eigenaren, andere rappers, agenten, of platenlabel werknemers van het bedrijf. Hoe meer connecties je hebt, hoe meer kans je hebt om het helemaal te maken.

Specifieke rap artikelen

 1. 1
  Beginnen rappen. Dit artikel kan u helpen de slag te gaan.
 2. 2
  Selecteer uw artiestennaam. Het moet een weerspiegeling zijn van uw stijl en persoonlijkheid.
 3. 3
  Leer hoe je je eigen beats te maken. Verschillende online tools bestaan ​​om u te helpen dit te bereiken.
 4. 4
  Blijven verbeteren. Als je talenten te ontwikkelen, hard werken om nog beter te worden.
 5. 5
  Start je eigen teksten te schrijven. Rappen je eigen liedjes zal je helpen meer aansluiten op het materiaal.
 6. 6
  Krijgen in freestyle rappen. Het kost tijd om je freestylen vaardigheid te ontwikkelen, maar het is een waardevolle techniek te weten.
 7. 7
  Overleef een freestyle battle. Als u vertrouwen in uw rappen krijgen, start het deelnemen aan gevechten.

Tips

 • Probeer rappen om langzaam stromende liedjes voordat je probeert te rappen snel.
 • Denk niet dat een woord kan alleen rijm als het gespeld hetzelfde. Het draait allemaal om je flow en levering.
 • Slag het verbeteren van uw woordenschat.
 • Download rap instrumentals zoals je gewone liedjes zou downloaden.
 • Vraag uw rap maatjes om je raps te beoordelen.

Waarschuwingen

 • Heb stijlen of teksten andere rappers 'niet stelen, maar van hen leren en integreren hun stijl in de jouwe.
 • Wees voorzichtig met racistische, seksistische, of haat teksten of iets dat je in de problemen kunt komen.