Wkunl

Hoe te beatbox

Beatboxing is niet zo verschillend van de normale menselijke spraak. Je hoeft alleen maar te beginnen met het ontwikkelen van een ritmisch gevoel en je moet de uitspraak van bepaalde letters en klinkers benadrukken totdat je kunt praten in de beatbox taal. Hier is hoe te beginnen.

Stappen

Hoe te beatbox. Oefen de klassieke kick drum {b}.
Hoe te beatbox. Oefen de klassieke kick drum {b}.

Basis beatbox technieken

De klassieke kick drum {b}, de hi-hat {t}, en het klassieke snare drum {p} of {pf}: Om te beginnen, moet u de drie fundamentele klanken van beatboxing beheersen. Praktijk combineren van de geluiden in een 8-beat ritme als dit: {bt pf t / bt pf t} of {bt pf t / bb pf t}. Zorg ervoor dat de timing goed te krijgen. Begin langzaam uit en op snelheid later.

 1. 1
  Oefen de klassieke kick drum {b} de eenvoudigste manier om de klassieke kick drum maken is om de letter zeggen: "b."
  Te laten klinken luider en punchier, je moet doen wat wordt genoemd een lip oscillatie. Dit is waar je laat lucht trillen door je lippen - ". Blowing a raspberry 'een beetje als Zodra je dit kunt doen, maak je een zeer korte lip oscillatie.
  • Maak de b klinken alsof je zegt b van het woord nep.
  • Deze keer, met je lippen gesloten, laat de drukopbouw.
  • Je nodig hebt om de release van je lippen net genoeg om hen te laten trillen voor een korte tijd onder controle.
 2. 2
  Vervolgens proberen en dupliceren de hi-hat {t}
  • Maak een eenvoudige "ts" geluid, maar je tanden gesloten of lichtjes gesloten.
  • Verplaats het puntje van je tong naar voren achter je voortanden voor een dunne muts geluid en de traditionele t positie voor een zware hoed geluid.
  • geopend {ts}
  • Maak een simpel t geluid, maar je tanden lichtjes gesloten.
  • Verplaats het puntje van je tong naar voren achter je voortanden voor een dunne muts geluid en de traditionele t positie voor een zware hoed geluid.
  • Adem uit voor langer aan de open hoed geluid te creëren.
   U kunt ook opeenvolgende hihats doen door het maken van een "tktktktk" geluid, met behulp van het midden van de achterkant van je tong om de "k" geluid te maken. U kunt een open hi-hat geluid te maken door het tekenen van de adem in de "ts" hi-hat, dus het is meer als "TSSSS" voor een meer realistische geopend hoed geluid. Een andere manier van het produceren van een realistische high-hat geluid is een 'ts' geluid te maken met je tanden klemde.
 3. 3
  En tenslotte, proberen en het aanpakken van de klassieke snare drum {p}
  • De eenvoudigste manier om een ​​klassieke snare geluid is naar de letter zeggen 'p.' Echter, het maken van een 'p' geluid is te stil.
   Om het harder je kunt verschillende dingen doen.
  • De eerste is om een ​​lip oscillatie maken. Dit is waar je op de lucht uit je lippen waardoor ze trillen.
  • De tweede is waar je adem uit op hetzelfde moment het maken van een [ph] geluid.
  • Om de 'p' sound interessanter en snare-achtig te maken, de meeste beatboxers voeg een tweede fricatief (continu) geluid om de eerste 'p' sound: pf ps PSH bk.
  • Variatie {pf}
   Het is vergelijkbaar met de bass drum, alleen u de zeer voorkant van je lippen in plaats van de zijkant te gebruiken, en je ze meer vast.
  • Trek je lippen in een beetje, zodat uw lippen zijn een soort verborgen, alsof je geen tanden had.
  • Opbouwen van een klein luchtdruk achter de verborgen lippen.
  • Zwaai je lippen uit (niet letterlijk schommel) en net voordat ze terugkeren naar hun normale positie (niet-verborgen), laat de lucht met een 'p' sound.
  • Onmiddellijk nadat u de lucht te laten ontsnappen en krijgt de 'p' geluid uit, draai je onderlip tegen je onderste tanden een "fff" geluid te maken.

Intermediate beatbox technieken

Na het beheersen van de drie fundamentele beatbox geluiden, is het tijd om te verhuizen naar deze intermediaire technieken. Dit is misschien een beetje moeilijker, maar oefening baart kunst.

 1. 1
  Ontwikkelen van een goede bass drum geluid.
  Als je niet voldoende basgeluid, moet je ontspannen je lippen een beetje. Als je geluid is niet het maken van een bass drum geluid helemaal niet, moet u uw lippen scherpen, of zorg ervoor dat je het doet af aan de zijkant van je lippen.
  Een andere manier om het te benaderen is om te zeggen "puh." Vervolgens opstijgen van de "uh", zodat alles wat je hoort is de eerste aanval op het woord, zodat het naar buiten komt als een kleine rookwolk. Probeer je best om niet laten een van de "uh" geluid naar buiten komen, en ook proberen om een ​​hese geluid of luchtgeluid met het niet hebben.
 2. 2
  Bekijk andere manieren om een snare geluid te maken.
 3. 3
  Voeg een drum-machine snare sound aan de mix.
  Zodra u vertrouwd bent met dat, voeg de "sh" op het einde en je zult een synth-achtige snare geluid te krijgen. U kunt ook werken aan het verplaatsen van de grunt, zodat het voelt alsof het komt van de bovenkant van je keel, voor een hogere drumgeluid, of zo dat het voelt meer als het komt uit het onderste deel van je keel, voor een lagere trommel klinken.
 4. 4
  Vergeet niet over de crash cimbaal.
 5. 5
  Maak ruimte voor de omgekeerde cimbaal.
 6. 6
  Ademen.
  Je zou verbaasd zijn over het aantal menselijke beatboxers die flauwvalt omdat ze vergeten dat hun longen zuurstof nodig. U kunt om te beginnen door het opnemen van je adem in de beat. Uiteindelijk zul je een groot deel van krijgen longcapaciteit in uw praktijk. Een tussentijdse techniek is om in te ademen tijdens een tong strik, omdat het vereist de minste hoeveelheid longcapaciteit. Een deskundige zal langzaam hebben beoefend ademhaling terwijl beatboxing elk geluid onafhankelijk (zie vorige stap), waardoor hun ademhaling te scheiden van de beat, waardoor er verschillende soorten basgeluiden, snare geluiden, en zelfs een aantal hi-hat klinkt om verder te gaan zonder te pauzeren. Als alternatief voor ademhalingsoefeningen, zijn er veel geluiden die kan ademen naar binnen zoals variaties op de strik en handclap geluiden.
 7. 7
  Ontwikkel je innerlijke geluiden techniek.
  Een ding dat raadsels mensen is hoe beatboxers kan beatbox voor een lange tijd zonder het daadwerkelijk nemen van een adem. Wel, het antwoord is om een ​​geluid te maken en adem tegelijkertijd! We noemen deze innerlijke geluiden. Wat meer is, zoals u zult ontdekken, enkele van de beste geluiden worden gemaakt als deze.
  • Er zijn vele manieren om innerlijke geluiden. Bijna elk geluid dat naar buiten kan worden gemaakt kunnen naar binnen worden gemaakt - maar het kan wat oefening om het goed te krijgen.
 8. 8
  Houd de microfoon goed.
  Terwijl u kunt gewoon houd de microfoon als je zou tijdens het zingen, sommige beatboxers vinden dat de invoering van de microfoon tussen de ring-en middelvinger en dan grijpen met je eerste twee vingers op de top van de lamp en uw duim op de bodem resulteert in een schoner, meer helder geluid. Probeer niet om te ademen in de microfoon terwijl u beatbox.

Geavanceerde beatbox technieken

Als je eenmaal de basis-en vaardigheden hebt opgedaan, is het tijd om een ​​aantal geavanceerde technieken te leren. Maak je geen zorgen als je problemen hebt plukken ze meteen. Met de praktijk, zult u in staat om ze allemaal te doen uiteindelijk.

 1. 1
  Ontwikkel een vegende bass drum geluid (X).
 2. 2
  Werken aan een techno bass techniek (U).
 3. 3
  Voeg een techno strik aan de mix (G).
 4. 4
  Vergeet niet over elementaire krassen.
 5. 5
  Werk aan jazz brushes.
 6. 6
  Voeg een rimshot.
 7. 7
  Voeg een klik roll. (KKKK)
 8. 8
  Oefen neuriën de basislijn en beatboxen tegelijk.
 9. 9
  Je moet naar binnen neuriën te oefenen.
 10. 10
  Het toevoegen bazuin klinkt is een geweldige manier om het te mengen.
  2. Til de achterkant van je tong om het geluid dunner en scherper maken.
  4. Sluit je ogen, laat rippen en je voordoen als Louis Armstrong.
 11. 11
  Oefenen zingen en beatboxen tegelijk.
  De sleutel is om line-up medeklinkers met de bas en de klinkers met de snare. Doe geen moeite om het toevoegen van een hi-hat, zoals zelfs de beste beatboxers moeite hebben in dat opzicht.

Zingen en beatboxing


Zingen en beatboxing tegelijkertijd lijkt misschien een onmogelijke taak (vooral in het begin). Maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Hieronder is een werkende sample die u zullen helpen de slag te gaan. U kunt deze basistechniek gebruiken en later aan te passen aan elk liedje.
(B) als je (pff) moeder (b) (b) op (b) (pff) ly wist (b) wist (PFF) ('Als je moeder Only Knew "door Rahzel)

 1. 1
  Luister naar het nummer dat u wilt beatbox een paar keer uit te vinden waar de beat gaat. In het bovenstaande voorbeeld zijn de beats afgebakend.
 2. 2
  Zingen de melodie een paar keer met woorden.
 3. 3
  Probeer en plaats de beats met de teksten. De meeste songs hebben de beat in de voorkant van de woorden. In dit geval:
  • "Als" - Sinds het woord "als" in ons voorbeeld begint met een klinker, is het gemakkelijk om te passen in de bas net voordat het, alsof je zegt "bif." Merk echter op dat de "b" laag en, indien nodig, apart van de beats van de woorden een beetje als je net begint moet zijn.
  • "Moeder" - Het woord "moeder" begint met een medeklinker. In dit geval zou je de "m" laten vallen en vervangen het met de "pff" omdat ze klinken heel dicht bij elkaar zei snel. Of zou je het woord wankelen gewoon een beetje, zodat de beat komt eerst, en de lyrische iets vertraagd. Als u kiest voor het eerste, zal je uiteindelijk zingen "pffother." Merk op dat je boventanden contact opnemen met uw onderlip, dat is wat zorgt voor de m-achtige sound. Als u dit kunt manipuleren, zal het klinken een stuk beter.
  • "On" - Voor de dubbel sloeg op 'on', kunt u de toonhoogte neuriën terwijl het doen "bb-on", dan komen meteen met "b pff-ly kende," al die tijd neuriën het veld. Voor het "op," je zou kunnen vinden dat het geluid breekt als je de tweede baarzen. Om dit, brom verhelpen door je neus. Dit kan eenvoudig gedaan worden door op de achterkant van je tong af te sluiten tegen je zachte gehemelte. Deze brom komt nu uit door je neus, en wordt niet onderbroken door wat je doet met je mond.
  • "Knew" - Het woord "wist" echo's en vervaagt af.
 4. 4
  Deze stappen kunnen worden aangepast voor elk nummer met een beat. Blijf oefenen, met verschillende liedjes en al snel zul je gemakkelijker in staat om ad-lib zijn.

Patronen

Gewijzigde tab trommel

De eerste regel is voor de snare geluid. Dit kan een tong strik, een lip strik of andere strik. Vervolgens is de hi-hat lijn, en de derde is de baslijn. Een andere lijn kan worden toegevoegd aan de bodem voor diverse geluiden, die onder het tabblad moet worden gedefinieerd en slechts voor dat patroon. Hier is een voorbeeld:

 S | ---- | K --- | ---- | K --- | | ---- | K --- | ---- | K --- | H | - T-| - T-| - T-| - T-| | ---- | ---- | ---- | ---- | B | B --- | ---- | B --- | ---- | | B --- | ---- | B --- | ---- | V | ---- | ---- | ---- | ---- | | - W-| - W-| - W-| - W-| W = vocalized "Wat?" 

Beats worden gescheiden door enkele lijnen, bars met dubbele lijnen. Hier is een sleutel voor de symbolen:

Bas

 • JB = Bumskid basdrum
 • B = Sterke bass drum
 • b = Soft basdrum
 • X = Vegen basdrum
 • U = Techno basdrum

Strik

 • K = Tongue snare (zonder longen)
 • C = Tong snare (met longen)
 • P = Pff of lip snare
 • G = Techno snare

Hi-hat

 • T = "Ts" snare
 • S = "Tssss" open snare
 • t = voorste deel van opeenvolgende hihats
 • k = achterste deel van opeenvolgende hihats

Ander

 • Kkkk = Klik roll

Basic verslaan

Dit is de basis ritme. Alle beginners moet hier beginnen en werken hun weg omhoog.

 S | ---- | K --- | ---- | K --- | | ---- | K --- | ---- | K --- | H | - T-| - T-| - T-| - T-| | - T-| - T-| - T-| - T-| B | B --- | ---- | B --- | ---- | | B --- | ---- | B --- | ---- | 

Dubbele hi-hat

Deze klinkt cool en is een goede oefening voor het versnellen van uw hi-hats zonder gebruik te maken van de opeenvolgende hihatgeluiden.

 S | ---- | K --- | ---- | K --- | | ---- | K --- | ---- | K --- | H | - TT | - TT | - TT | - TT | | - TT | - TT | - TT | - TT | B | B --- | ---- | B --- | ---- | | B --- | ---- | B --- | ---- | 

Gewijzigde dubbele hi-hat

Dit is een meer geavanceerde beat die alleen moet worden geprobeerd als je de Double Hi-hat patroon met succes kan doen met perfecte nauwkeurigheid. Het schakelt de ritmes in de Double Hi-hat patroon om het interessanter te maken.

 S | ---- | K --- | ---- | K --- | | ---- | K --- | ---- | K --- | H | - TT | ---- | TT - | - TT | | - TT | ---- | TT - | - TT | B | B --- | - B-| - B-| ---- | | B --- | - B-| - B-|-B - | 

Geavanceerde verslaan

Dit is een zeer geavanceerde verslaan. Probeer het alleen als je onder de knie hebt de bovenstaande patronen, evenals de opeenvolgende hi-hat (tktktk).

 S | ---- | K --- | ---- | K --- | | ---- | K --- | ---- | K --- | H |-tk-|-tk-| tk-t |-TKT | |-tk-|-tk-| tkSS | - tk | B | B - b | --- B | - B-| ---- | | B - b | --- B | - B-| ---- | 

Techno verslaan

 S | ---- | G --- | ---- | G --- | | ---- | G --- | ---- | G --- | H | - tk | - tk | - tk | - tk | | - tk | - tk | - tk | - tk | B | U --- | ---- | U --- | ---- | | U --- | ---- | U --- | ---- | 

Drum and bass basic verslaan

 S | - P-|-P - | | S |-P - P |-P ---- P-| H | ---- | ---- | {3x} | H | ----- | - tk.tt. | B | B --- | B --- | | B | B-BB-| B -.B-- | 

Eenvoudig maar cool verslaan

Deze beat heeft 16 slagen daarin. ch4nders splitsen in 4 beats. het klinkt koel als het sneller

 | B ttt | K tt K | tkt B | K tt K | 1 -------- 2 -------- 3 -------- 4 ------- 

MIMS "Dit is de reden waarom ik ben heet" tel

Wanneer het zegt D, doe een snelle double bass kick.

 S | - K-| - K-| - K-| - K-| H |-tt | t - t |-tt | t - t | B | B --- |-D - | B --- |-D - | 

De klassieke hip-hop beat

 S | ---- | K --- | ---- | K --- | H |-tt-|-tt | tt-t |-ttt | B | B - B | - B-| - B-| ---- | 

Snoop dogg's "laten vallen alsof het heet is" tel

Voor de t lijn, je eigenlijk op je tong. De nummer drie is een relatief open mond, voor een hogere meer open geluid. Een vertegenwoordigt een kleine "O" vormige mond, voor een lage tong klik, en 2 is ergens in het midden. De beat is heel moeilijk, en je kunt oefenen doen alleen de bas en snare totdat u klaar bent om de tong klikken voegen voelen. Daarnaast kunt u een hoge toon "Snoooop" gebrom in je keel toe te voegen. Luister naar het lied om te zien hoe het is.

 v | snoooooooooooooooo t | - 3 - 2 - | 1 - 2 ---- | S | ---- k --- | ---- k --- | B | b - b - b-| - b ----- | 
 v | ooooooooooooooooooop t | - 1 - 2 - | 3 - 2 ---- | S | ---- k --- | ---- k --- | B | b - b - b-| - b ----- | 

Maak je eigen patronen

Wees niet bang om vreemd klinkende beats te gebruiken. Dollen met de locatie van de verschillende geluiden, zolang ze stromen.

Tips

 • Als je begint beatboxing, of proberen om een ​​moeilijke ritme doen, altijd begint het beoefenen van de beat met zwakke geluiden. Op deze manier is het makkelijker om alles vlot te doen in de beat. Na enige tijd zult u de timing precies goed te krijgen en dan kun je je focus op de luidheid en helderheid van uw geluiden. Dit is gemakkelijker op het hoofd, omdat je al weet wanneer om die geluiden te doen, zelfs als ze waren zwak op het eerste.
 • Zorg ervoor dat je weet hoe je beatbox, terwijl uitademen en hoe beatbox zonder uitademen. Dit kan u helpen zingen en beatbox tegelijkertijd.
 • Luister naar wat muziek van bekende beatboxers zoals Killa Kela, Rahzel, Speiler, Roxorloops, Black Mamba, Biz Markie, Doug E. Fresh, Matisyahu, Max B, Blake Lewis (Europese Idol finalist), Bow-Legged Gorilla, of zelfs Bobby McFerrin (de kunstenaar van "Niet Worry Be Happy ', die de hele song gemaakt met alleen zijn stem nagesynchroniseerd op verschillende tracks om veel verschillende' instrumenten 'te creëren).
 • Altijd oefenen met een consistent tempo. Dit betekent dat je moet proberen om dezelfde snelheid gedurende een patroon te houden.
 • Oefenen waar mogelijk. Omdat je niet hebt om iets maar je lichaam hebt, kun je oefenen thuis, op het werk, op school, in de bus, zowat overal geschikt is. Een van de beste plekken om te oefenen is in de badkamer, want er zijn goede akoestiek en de beats klinken een stuk beter.
 • Probeer beatboxing in een spiegel om te zien hoe je gezicht eruit ziet als beatboxing, en weten of je gezicht lichtjes te dekken.
 • Bepaalde soorten lipgloss kan echt goed op de lippen om beatbox voor een lange tijd zonder last hebben van droge lippen. Het is ook gezond voor hen.
 • Proberen om andere beatboxers en beatbox vinden samen. Het is leuk en je kunt dingen leren van je nieuwe vrienden.
 • Periodiek neem een ​​slok water om je mond uitdroogt.
 • Probeer voor de mond en neus van een harder of meer akoestisch geluid krijgt als beatboxen met een microfoon.

Waarschuwingen

 • Wanneer je eerst begint, zult u waarschijnlijk het gevoel een beetje goofy. Maar als je de stok met het, zult u merken dat u veel plezier zult hebben en een aantal geweldige muziek op hetzelfde moment.
 • Drink geen koffie, terwijl beatboxing, zoals koffie opdroogt zowel uw keel en mond. Hetzelfde geldt voor de thee. Drink gewoon water.
 • Probeer jezelf te beperken bij de eerste als de spieren in je gezicht wennen worden uitgeoefend als deze. Als je zere voelt, stoppen voor een tijdje.
 • Uw mond zal waarschijnlijk niet worden gebruikt om de plotselinge nieuwe druk je het aantrekken van het. Uw kaak kan pijnlijk voelen op het eerste, en uw lippen zou de pennen-en-naalden gevoel alsof je zit op je voet te lang krijgen.
 • Zorg ervoor dat u goed gehydrateerd voordat omdat een droge kick en bas zijn merkbaar. Vergeet niet je zult onder de knie te krijgen, uiteindelijk.
 • U zult ook buiten adem dus zorg ervoor dat u weet hoe u met de rechtermuisknop zijn ademhaling.