Wkunl

Hoe om te leren zingen

Om goed, moet je dagelijks oefenen. Zanglessen zijn niet altijd beschikbaar voor veel mensen. Als je niet kan gaan naar zangles, overwegen oefenen op uw eigen of via een vocaal trainingsprogramma. Hier zijn een aantal dingen die je kunt doen op uw eigen om beter bij zingen geworden. Het zal tijd kosten, maar je moet beginnen om de vruchten van uw arbeid snel te zien.

Stappen

Hoe om te leren zingen. Beginnen met ademhalingsoefeningen.
Hoe om te leren zingen. Beginnen met ademhalingsoefeningen.

Deel een: het wegrijden

 1. 1
  Beginnen met ademhalingsoefeningen. Ademhalingsoefeningen zal u toelaten om de hoogte en de duur van je zang beter te controleren. Het is geen verrassing: zangers die diep kunnen ademen en consequent beter kilometers uit hun stem.
  • Oefen het openen van uw dagopening. Ontspannen en open de kaak als een vis zou uit het water. Begin buigen uw gezichtsspieren een beetje in tussen.
  • Probeer de volgende ademhalingsoefening voordat je op te warmen:
   • Begin met het inademen van een paar keer diep adem van de lucht. Stel je voor dat de lucht is echt zwaar als je het ademen inch
   • Laat de adem val onder je navel, in je middenrif. Adem uit en meerdere malen te herhalen.
   • Hier krijg je een lichte kussen-veren en de praktijk houden van het in de lucht, een beetje als je jongleren een veer met uw luchtstroom. Geleidelijk blaast de veer echt hoog, en probeer daar het houden van het.
   • Laat niet je borst instorten als je de veer in de lucht te houden. Proberen te houden de luchtstroom uit je middenrif.
 2. 2
  Vervolgens start het opwarmen. Je stembanden zijn een spier, net zoals je biceps, en moeten krijgen uitgerekt voordat u eventuele zware werk. U kunt opwarmen in een verscheidenheid van manieren.
  • Oefen je grote schalen, te beginnen met de middelste C, naar beneden in de halve stappen alvorens omhoog te bewegen. Niet duwen jezelf voordat je eigenlijk zingen, en proberen om langzaam te bewegen. Als je verder op te warmen, zult u beter in het articuleren van alle noten in de schalen.
   • De noten die je zal raken beginnen als CDEFGFEDC en bewegen omhoog of omlaag een halve stap voor elke nieuwe schaal.
 3. 3
  Vind uw bereik. Uw bereik is de maat van plaatsen je kunt zingen tussen de laagste en hoogste noten. Probeer een aantal klassieke toonladders (u kunt ze gemakkelijk vinden met een eenvoudige online zoeken) en te zien welke noten op de bodem en welke noten op de top zijn onmogelijk voor u om duidelijk te zingen.
 4. 4
  Probeer mee te zingen met een liedje dat je wilt met een voice recorder in de buurt. Zorg ervoor dat de muziek is rustig en je stem is het echte werk dat de recorder pikt. Nadat je klaar bent met zingen, controleer dan of je zingt op de toets. Ook controleren om te zien of u bent:
  • Articuleren woorden, vooral klinkers, duidelijk. In het begin, over-articuleren de woorden; echt de praktijk op het krijgen van hen rechts.
  • Ademhaling correct. Hard zangpartijen zullen vereisen dat u uw stem strekken zich uit over een langere periode. Je moet een sterke adempauze voor zijn.
 5. 5
  Veel water drinken. Drink lauw water voor het beste resultaat, omdat dit los je stembanden. Geef je lichaam de tijd om het water te absorberen. Vermijd zuivelproducten of dikke dranken zoals smoothies onmiddellijk voor zingen.
 6. 6
  Oefenen dagelijks. Elke dag oefen je ademhalingsoefeningen, warm-up routine, en opgenomen zang. Luister voor onderdelen die je niet raken met je stem en houden puffend. Het kan enkele weken van de praktijk neemt slechts een enkele song onder de knie te krijgen.

Deel twee: het ontwikkelen van je stem

 1. 1
  Leer om je neus te gebruiken. Goed zingen houdt gedeeltelijke nasale plaatsing, het is klankbord van ons lichaam. Om te voorkomen klinkende neus aan anderen, echter, moet je keel zijn wijd open met je tong uit de weg (iets naar voren, het aanraken van de rug van de onderste tanden bij het zingen klinkers). Nasality kan vaak worden gehoord in het land zingen en een aantal R & B / Gospel, maar kan onaantrekkelijk voor luisteraars zijn.
 2. 2
  Leren "dekken de stem" voor een voller geluid. Resonant, afgeronde geluid gevormd door het openen van de keel en een beperking van de nasality. Dit heet "die de stem." Wees voorzichtig, echter. Als je het te bedekken te veel, kan het uitgegroeid tot luchtig en zacht klinken.
 3. 3
  Oefeningen in het zingen uw klinkers. Nogmaals, probeer vocalize met behulp van uw middenrif. De klinkers, niet de medeklinkers, zijn wat je echt hoeft te letten.
  • Heb je nek spieren niet te betrekken in je zang. Probeer om je nek rechtop maar ontspannen te houden.
  • Oefen het houden van de achterkant van je mond open als je vocalize de klinkers. Oefen uiten de "ng" geluid in opleiding, de achterkant van je mond gesloten is. Nu de praktijk uiten de "ah" geluid, alsof je je mond open bij de tandarts. De achterkant van je mond is nu open.
 4. 4
  Oefen het raken van de hoge noten. Hoge noten zijn de kers op de taart: niet altijd nodig, maar echt geweldig wanneer net gedaan. Je hebt waarschijnlijk al uw assortiment weet nu, zodat u ook weet welke hoge noten die je kan raken en welke je niet kunt. Zorg ervoor om te oefenen raken van degenen die je kunt nog niet bereikt. De praktijk maakt perfect.
  • Voor ogen springen als je de hoge noot te raken. Misschien bent u springen op een trampoline, of misschien ben je gewoon omhoog springen in de lucht. Stel je voor het raken van je hoogste punt als je de hoge noot te bereiken. Neem een ​​adequate adem en houd je mond open. Het raken van een hoge noot betekent niet dat je hoeft te verhogen hoe hard je zingt.
 5. 5
  Vervolg uw ademhalingsoefeningen. Maak ademhalingsoefeningen een voortdurende opleiding te worden. Hoe beter je op de ademhaling, wordt het gemakkelijker uw vocale training.
  • Probeer deze ademhalingsoefening waar je inademt en gesis uit. Zorg ervoor dat uw sissen is zeer gelijkmatig en consistent. Het doel is consistentie:
   • Adem in 4 seconden, en dan sissen een adem uit voor 4 seconden.
   • Adem gedurende 6 seconden, en gesis uit voor 12.
   • Adem gedurende 2 seconden, en gesis uit voor 10.
   • Adem in 4 seconden, en gesis uit voor 16.
   • Adem gedurende 2 seconden, en gesis uit voor 16.
   • Adem in 4 seconden, en gesis uit voor 20.
   • Adem gedurende 2 seconden, en gesis uit voor 20.

Deel drie: dat dit alles met elkaar

 1. 1
  Voer een lokale zangwedstrijd. Wees redelijk over hoe je verwacht om te presteren, als je hier zingt al voor minder dan 3 maanden en hebben geen formele opleiding, zal het moeilijk zijn - maar dat is wat je wilt, toch?
  • Als je serieus bent over hoe een zanger bent, zul je moeten wennen aan het zingen voor een grote menigte van mensen, en in stressvolle situaties. Het is een ding om te zingen om jezelf in je slaapkamer, het is iets heel anders om te zingen in de voorkant van tientallen of misschien wel honderden mensen.
 2. 2
  Zorg ervoor dat u een goede leraar als je serieus bent over het ontwikkelen van je vaardigheden bent. Voice coaches in staat zal zijn om u echt goede feedback in real-time, maar ook tips en trucs. Zij zullen een schema voor u instellen en u helpen doelen die je voor jezelf te ontmoeten. Een stem coach is absoluut noodzakelijk voor iedereen die wil een zangeres serieus geworden.
 3. 3
  Zodra u bent overtuigd, het uitvoeren van een lied zonder begeleiding en upload je video naar YouTube. De positieve feedback die je krijgt zal waarschijnlijk ruimschoots opwegen tegen de negatieve feedback.

Tips

 • Blijf binnen de sleutel. Het is vergelijkbaar met het zingen harmonieën wanneer andere noten gezongen kan worden in combinatie met de belangrijkste noot. Experiment! De stem is om gewoon uit te breiden als de vocaal komt als je echte zangstem. Te zingen voorstellen dat alles in je stem is luider te spreken met uw stem te projecteren is uit te breiden door het inademen en uitademen goed.
 • In plaats van het duwen van je tong achter je tanden, probeer leggen het op de top van de onderste tanden, bijna uit te steken. Houd uw kaak speling voor beste geluid.
 • Om te helpen met de praktijk van deze ademhalingstechniek, (die ook wordt gebruikt voor meditaties) plaats de handen op de buik om de juiste bewegingen te voelen. Voor mannen een strakke band kan ook worden gedragen aan duwen tegen.
 • Forceer adem uit. Je adem moet stromen.
 • Elke keer dat je denkt, oefenen ademhaling correct.

Waarschuwingen

 • Het wissen van je stem door hard raspende hoesten pijn doet de stem.
 • Niet te veel zingen te lang bij de start. Stembanden zijn spieren en moeten worden gebouwd voor kracht en behendigheid.
 • Drink geen melk vóór zingen als die kleverig slijm veroorzaakt te vormen in de mond en keel.
 • Bij het zingen voor langere tijd, het is de moeite waard het nemen van een slok honing hoest geneeskunde, of zuigen op een zoete hoest druppel.
 • Weet de teksten vel niet vasthouden, want dat zal uw styling / verkoop van het lied verstikken. Houd je hoofd omhoog en kijken rond de meeste van de tijd, maar niet haken op de ogen of de uitingen van mensen.
 • Rook niet. Dit beschadigt uw longen en stem en je moet zowel voor de ademhaling en zingen!

Dingen die je nodig hebt

 • Koop een bandrecorder met een ingebouwde microfoon, of een die een microfoon kan worden aangesloten in. Een karaoke-machine werkt geweldig.
  • U kunt de opname-functie van uw mp3-speler ook gebruiken als de kwaliteit goed is om uw gebruik van een microfoon te controleren.
 • Een draagbare cd-speler of mp3 is nodig om de zanger van uw keuze en de nummers die u wilt leren spelen.
 • Lyric vellen van de song die u zal worden beoefenen.
 • Lessenaar (of bereid zijn helper) voor het lyrisch blad.
 • Water.